Те и в къщи моите сладури са толкова злояди и с хиляда претенции, че и аз се виждам в чудо. За гуакамолето може да пробваш да го направиш с половоната на малка глава лук и съвсем малка скилидка чесън. Може да сложиш и повече магданоз, за да прикрие съвсем лука и чесъна. При два плода авокадо няма да се усети много, много. Вкъсът на авокадото е много плътен, лимона пък придава страхотна свежест и крайното съчетание е на един мнооого мнооого зареждащ гъст сос. Митето също не яде лук и чесън в сурово състояние, но тук много се забавлява. Аз в началото го бях направила за нас без идея да яде и той, но като видя как си мажем на разрязаните на положина мъфини и много му допадна идеята. Хубавото е че покрай голямото мазане пада и голямо ядене. От тогава го правя често често, защото освен че е много вкусно ястие е и доста подходящо за сезона на грипа. Авокадото е и много хранително и това го прави много подходящо за злояди деца. Само ще уточня, (нямах време да пусна във вчерашния пост) че когато го избирате трябва да е меко и да няма черни петна по него. Ако го купите твърдо може да го сложите близо до банани, за да узрее по-бързо.
Сега чакаме и Линди да се включи с нейната авокадена майонеза