bubalina написа:Забавалението мина и...я виж каква лентичка си имам
Еййййй честито! Много се радвам! Желая ти леко бременеене и едно здраво хубаво бебче на финала! Аз както винаги поизостанала от събитията.
Подкрепям на 100% !!!Прави нещата както ги чувстваш! И слушай докторите с едно ухо и едно на ум, защото много обичат да разболяват здрави бременни жени!
За лекцията... Ами не знам колко можеш да поемеш
Според мен е хубаво да пиеш витамини, но само ако са на Джеймисън!
Да внимаваш какво ядеш! Не само като количество и калории, но и като качество! Наблегни на последното! И на лененото семе за по-умно хлапе

Аз бих ти препоръчала да си направиш и
този крем за стрии и да забравиш за купените чудодейни мехлеми. Ако ти се появят стрии веднага свиркай за да се разровя за повече информация. Оказа се че стриите не се получават от това каква ти е кожата - смисъл колко еластична или не, както ни убеждават нашите доктори, а е въпрос на баланс на минерали, който естествено може да се регулира в ход на бременността, а не да се нацепиш, пък после да се чудиш какво да ги правиш!
И последно и спирам. Вземи си ортопедични стелки, за поддържане на свода. Оказа се че много често по време на бременност пада свода и се придобива плоскостъпие. Това може да бъде предотвратено с тези стелки.
Пиши как се чувстваш и дали те притеснява нещо. Защото с хормоните е малко трудничко