Слънцето целува топло върхa на снежната гора...

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Слънцето целува топло върхa на снежната гора...

Мнение от Сиренце »

Отново идва пролет!
Ветровете
донасят дъх
на билки и на мъх,
и Слънцето -
завързало еличките с лъчите си -
ги тегли да растат!

[img]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... y8i2dMypcD[/img]
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Re: Слънцето целува топло върхa на снежната гора...

Мнение от Сиренце »

Изображение

Аз съм отпускааааа :1137 :1137 :1137 :1136 :1136
valrus

Re: Баба Зима вече свари И сняг трупа на камари!

Мнение от valrus »

Здравейте,хубавички добри душичкиии!От вчера съм много щастлива–бебчето ми е наддало 1.400кг за 36 дни.Успокоих се,че имам кърма иче той си хапва доволно т.е не го държа гладен :1062 :1062 :1062
Гадно ми е,че започнаха ваксините.Вчера беше първата.Реших да споделя на педито,че съм против тях и тя така ме изгледа ...,каза,че циганите само не си ваксинирали децата.....и какви са тези глупости,съвременна жена ли съм или не.Това са нейни думи.Ама на мен ......хич не ми ПУКА.
Благодаря ви,че ви имам и че винаги ми помагате. :923 :923 :923
Туя колко дни се дава преди и след ваксина?
И има ли нещо хомео,което обезболява,че снощи ни боля крачето от инжекцията?
Това ви го поднасям с обич и признателност
[img]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... Y6cV5w0BxC[/img]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Здравейте в новата свежа спам-тема и от мен:

[img]http://www.pozdravi.net/data/media/6/kok.jpg[/img]

Понеже съм родена на 1 март, винаги съм обожавала кокичетата, мартениците и всичко, свързано с празника на Баба Марта. Съдбата ми подари и още нещо, което да празнувам тогава - на тази дата случайно се запознахме с мъжа ми преди 15 години. Освен това мама е родена на 1 март. Как да не обичам този ден, кажете ми?!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Peteto

Мнение от Peteto »

Здравейте момичета,

докато успея да намеря време да благодаря на всички ви за подкрепата... и то така стана че темата е закрита, но нищо.
Ще го направя тук и сега, защото от всичките мили думи които прочетох ми се напълниха очите... ей бога ми.. Интернет е велико нещо. Разстоянието не е от значение, когато имаш нет.
Та БЛАГОДАРЯ ви от сърце :329 :923 :329 :923 :329 :923 :329

За арниката знам, и аз си я поддържам вкъщи, но с моя баща не се излиза лесно на глава. И понеже е по-добре вече, пак си започва старата песен на нов глас... :328 незнам много е трудно тези от вас, които имат такива родители ще ме разберат. Адски е трудно да го убедя, че трябва да се грижи за себе си. Ето на... преди 1 седмица моята племенница беше при тях за няколко дни и от градината си е донесло нещо детето, но то не е виновно... но майка ми и баща ми го лепнаха и те... айде моята майка поне разбира от дума, и като види дебелия.. се стяга и прави нещата както трябва, но татко не желаеше да отиде на лекар, а гърдите му свирят като акордеон...и вчера след скандал с него и моя милост по телефона най-накрая отиде... :126
Не мога да разбера това от възрастта ли е или от човека? :1044 :1044 :1044
Ако стана такава, съм заявила на моя мъж да направи всичко възможно да не тежа на децата ми...то това си е жив тормиз. :???:

И на всичкото отгоре... вчера, като взех Гого от градина (и бебо е с мен в количката), поиграха си в градинката с приятелчетата от градината, забавляваха се и след това всеки към дома си... вървим си ние по улицата - Витошка точно на стеснението заради метро станцията, която се изгражда - м/у Патриарха и Аспарух, както се разминаваме в колонка по един от двете страни и започва да пада сняг...ама много :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: и върхи нас... едвам успях да бутна количката напред, а Гого е зад мен...и той не вдява много, много какво се случва :shock: и добре че един мъж ми помогна да го издърпам... направо откачих... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: толкова се уплаших, че цялата започнах да се треса... Изчистих снега от качулката на на Гогича, и започнах да рева по умицата като идиот :328, а Гого ме пита: - Мамо, защо плачеш?
Докато се укопитя бая време ми трябваше...после се прибрахме и като разказах отново случката пак текнаха сълзи, трябваше ми едно голямо съдоразширяващо, за да ми слезе буцата от гърлото. И сега като излизам само оглеждам покривите, къде има подал се сняг... :!:

Не пожелавам на никой да преживее този ужас... :1053

Но, какво да се прави, по-силно от природата няма... :-|
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Дребно дупе, така разказа случката, че ми текнаха сълзи от очите :cry:
Peteto

Мнение от Peteto »

vihrogonche написа:Дребно дупе, така разказа случката, че ми текнаха сълзи от очите :cry:
Да си призная и докато я писах, пак плаках, и на всеки спомен за нея, май ще си плача винаги... такова нещо трудно се преживява...или може би аз съм слаба :1044 :1044 :1044
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Не си слаба, а си емоционална и много обичаща жена.
И аз имам една такава случка, от която винаги ми бликват сълзите, тогава Алекс ми беше едва на 7 месеца.
valrus написа:...От вчера съм много щастлива – бебчето ми е наддало 1.400 кг за 36 дни. Успокоих се, че имам кърма и че той си хапва доволно, т.е. не го държа гладен :1062 :1062 :1062 ...
Валче, БРАВО на вас двамата и ЧЕСТИТО ви хубаво наддаване! :326 :524 :329 Още помня каква гордост изпитах, когато на първата консултация ми казаха, че моето малко момченце е наддало цели 1100 грама за един месец, от 2600 г при изписването беше станал 3700 г, вече голям мъж! Само на кърма! Това са незабравими и незаменими с нищо чувства! На всяка ги пожелавам от сърце!!!

Разчувствахте ме, момичета...
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Drebno_dupe написа:Да си призная и докато я писах, пак плаках, и на всеки спомен за нея, май ще си плача винаги... такова нещо трудно се преживява...или може би аз съм слаба :1044 :1044 :1044
Не си слаба, Петя, ти си само .....МАЙКА!
Сигурно всяка от нас има такива кошмарни спомени, от които, независимо колко време е минало, очите се пълнят със сълзи. То не е нещо, което се преживява, а се помни и ни кара да благодарим, че всичко вече е зад гърба ни, че децата са живи и здрави.
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Цоп в новата тема . :954 Колко е приятно това настроение с дъх на пролет
:222
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Сиренце написа:Отново идва пролет!
Ветровете
донасят дъх
на билки и на мъх,
и Слънцето -
завързало еличките с лъчите си -
ги тегли да растат!

[img]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... y8i2dMypcD[/img]

Мдаааааа, страхотно ново заглавие с дъх на предстояща топлина и животворна светлина....... Размечтах се за безкрайното синьо на небето.... :954 :954 :954

Събота е, а слънцето упорито се бори с малкото облаци за надмощие. Снегът се топи и надежда сякаш има. Почивен ден е, като че ли предусещам начало ... Ще ми се да направя нещо, ама още не знам какво :1062 :1062 - може би най-хубавата ми мартеничка досега - това ще да е предизвикателството на деня.

Петя, не знам дали са слабост сълзите в майчините очи или..... онази сила, която друг не притежава - да обичаш, да се бориш, да защитаваш. Това си ти, това съм аз, това сме всички тук - МАЙКИ! И аз имам такава случка, макар не със сняг. Но вече почти 6 години, когато трябва да пресичам пешеходна с децата, се оглеждам повече от необходимото и все си мисля, че колата зад тази, която е най-близко до нас няма да спре........

Валче, браво на малкия мъж - та той пораснал вече за женене :lol: :lol: :lol: . Нямам опит с даване на дуя, за болка..... също се не сещам - дано някой да помогне.

Едно страхотно настроение ми се създаде в момента и искам да превзема целия свят :954 :954 :954 . Хубав ден на всичкииииииииии :923 :923 .

ОЧАКВАНЕ НА ПРОЛЕТ - ТОНИКА

Силвия Кацарова - Обещай ми

ПЕСЕНТА НА ЩУРЦИТЕ - РОКСАНА БЕЛЕВА
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено