алергия от цинабсин

Полезни съвети ако сте болни
Регина

алергия от цинабсин

Мнение от Регина »

Здравейте, д-р Михайлов! Дъщеря ми е на 6 мес. в четвъртък й дадох цинабсин заради запушеното й носле, което се дължеше явно на запушения слъзен канал, който лекуваме от три месеца. От цинабсина започна обилно слюноотделяне, сълзене, хрема. Помислих, че ще се оправи от само себе си и на другия ден няма да й има нищо, да ама не, на другата сутрин беше още по зле. Обадих се на личната и тя веднага ми каза да започна да й давам апис 30сн, фенистил, калциев глюконат, да ама през нощта няма сън, детето не може да заспи от задушаваща кашлица, личната ни изпрати в бърза помощ понеже не беше в града да я прегледа, там ни казаха ринофарингит и ни изписаха проспан, обадих се на личната и й казах какво й е тя добави към проспана, суметрулим, арсеникум албум 15сн, дросер 15 сн, спонджия 15сн, апис 15сн, гаразон, калциевия глюконат и фенистила си останаха, пулмекс. За сега има леко подобрение може да спи. Ще ни помогнат ли тези неща, без добавката на АБ или ще се наложи да я тровя, което не ми се иска?
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка
Мнения: 7926
Регистриран на: 19 Авг 2010, 11:12

Re: алергия от цинабсин

Мнение от cchery »

Регина написа:Здравейте, д-р Михайлов! Дъщеря ми е на 6 мес. в четвъртък й дадох цинабсин заради запушеното й носле, което се дължеше явно на запушения слъзен канал, който лекуваме от три месеца. От цинабсина започна обилно слюноотделяне, сълзене, хрема. Помислих, че ще се оправи от само себе си и на другия ден няма да й има нищо, да ама не, на другата сутрин беше още по зле. Обадих се на личната и тя веднага ми каза да започна да й давам апис 30сн, фенистил, калциев глюконат, да ама през нощта няма сън, детето не може да заспи от задушаваща кашлица, личната ни изпрати в бърза помощ понеже не беше в града да я прегледа, там ни казаха ринофарингит и ни изписаха проспан, обадих се на личната и й казах какво й е тя добави към проспана, суметрулим, арсеникум албум 15сн, дросер 15 сн, спонджия 15сн, апис 15сн, гаразон, калциевия глюконат и фенистила си останаха, пулмекс. За сега има леко подобрение може да спи. Ще ни помогнат ли тези неща, без добавката на АБ или ще се наложи да я тровя, което не ми се иска?
Регина, доктор Михайлов не отговаря в този форум. Името на форума носи неговата фамилия, но това е по причина, че голяма част от момичетата, които пишехме в "Часът на мама" се пренесохме тук и запазихме идеята за методите и здравните препоръки на доктора, които той даваше в този форум.

Прекалено късно ми е вече да се зачета подробно в поста ти - дано да имате подобрение! :923 Но на прима виста виждам огромно струпване на множество лекарства - конвенционални и хомеопатични, което си е....... ужас голям и лично на мен не ми допада. Пиши как сте и дали имаш нужда от някакъв съвет.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Регина

Re: алергия от цинабсин

Мнение от Регина »

Благодаря за отговора. Вече сме на антибиотик, стана неизбежно, плюс това сме и на почивка, където никакви мерки не можах да взема, чувахме се с педиатърката по телефона, но...... Хубавото е, че следобед като отидем на плаж с нея явно й се отварят дробчетата и диша по-спокойно. Ще се старая за напред да не допускам да вземаме АБ, синът ми е на 5г. и до сега не е пил АБ. А къде могат да се задават въпроси към д-р Михайлов и той да дава съвети?
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка
Мнения: 7926
Регистриран на: 19 Авг 2010, 11:12

Re: алергия от цинабсин

Мнение от cchery »

Регина написа:Благодаря за отговора. Вече сме на антибиотик, стана неизбежно, плюс това сме и на почивка, където никакви мерки не можах да взема, чувахме се с педиатърката по телефона, но...... Хубавото е, че следобед като отидем на плаж с нея явно й се отварят дробчетата и диша по-спокойно. Ще се старая за напред да не допускам да вземаме АБ, синът ми е на 5г. и до сега не е пил АБ. А къде могат да се задават въпроси към д-р Михайлов и той да дава съвети?
Ами принципно той винаги е отговарял само във неговия подфорум във форума "Часът на мама". Доста често отговаря там и на лични запитвания, т.е. на бележка лично до него, а не въпрос, който е част от тема.

Ето тук можеш да видиш някои полезни съвети за подсилване на организма след прекарана болест. Надявам се, че вече сте по-добре и сега е важно да изчистите организма от АБ.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Публикувай отговор