Център ГАРАБИТОВ - център за здравословно отслабване!

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка
Мнения: 7926
Регистриран на: 19 Авг 2010, 11:12

Център ГАРАБИТОВ - център за здравословно отслабване!

Мнение от cchery »

Отслабване чрез сироп Madal Bal

[img]http://www.garabitov.bg/images/stories/ ... albal3.jpg[/img]

Йога и паневритмия, 10-дневно прочистване.

Сайт на центъра. Има и в Пловдив, и в София.

Интервю с Гарабитов и отслабващи по бТВ.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
metsababa
Site Admin
Мнения: 200
Регистриран на: 17 Авг 2010, 15:54

Re: Център ГАРАБИТОВ - център за здравословно отслабване!

Мнение от metsababa »

39-годишната Албена Пехливанова от Пловдив намали наполовина теглото си с методиката „Гарабитов”

162 – 85 = 77. Просто аритметично уравнение, което променя обаче животът на една българка. Точно 162 кг тежи преди година Албена Пехливанова, сега кантарът показва 77 кг. 39-годишната жена успява да намали повече от наполовина теглото си – олеква 85 килограма, все едно, че изхвърля едно човешко тяло от фигурата си.

„Не се предавайте и не се отчайвайте, има спасение от килограмите”, отправя апел към всички пълни хора Албена. „Има решение на този огромен проблем и той е в методиката „Гарабитов”. Лично изпитах ефекта, пробвайте и вие - няма да бъдете разочаровани, само трябва да сте сериозни и стриктни”, подчертава 39-годишната жена. Тя разказва историята си, за да послужи за пример, да даде надежда, да амбицира отчаялите се от борбата с килограмите хора.

Албена е от Златоград, но живее заедно със съпруга и детето си в Пловдив. От 17 години работи като помощник-възпитател в детска градина за деца с увреден слух. Преди да роди е тежала 63 кг при височина 156 см. „Започнах да трупам килограми постепенно в годините, като през последните 10 качих отчайващо много. Правих различни изследвания – установиха нарушена обмяна на веществата”, споделя Албена. Според нея обаче всичко идва от нервите – при стресови ситуации е „туширала” напрежението с повече храна – шоколадчета и сладки неща.

„За да отслабна купувах масово рекламирани хапчета, от които пълнеех дори по време на приема им, прилагах какви ли не диети. Понякога свалях до 10 кг, но бързо ги качвах обратно. В един момент ми стана все едно, отчаях се напълно. Вършех си работата, но с големи усилия, от килограмите започнах да се задушавам, вечер не можех да спя поради тази причина”, разказва Албена. В края на миналия януари тя случайно гледа сутрешния блок на бТВ. В студиото гостува заслужилият треньор по борба Иван Гарабитов, на когото медиите отдавна връчиха титлата „треньор по отслабване”. По бтв пловдивчанинът, възпитал не един и двама шампиони по борба, представи своите нови „рекордьори” – 4-ма мъже смъкнали по над 50 кг от теглото си. /Предаване на бТВ с Иван Гарабитов може да видите тук: http://www.btv.bg/story/152544-Ivan_Gar ... vane.html/" onclick="window.open(this.href);return false;

Разказът им силно впечетлява Албена и тя записва час в център „Гарабитов”. Поради ред причини успява чак на 7 октомври да започне програмата. „Положението беше плачевно, нямах никаква надежда, но Иван Гарабитов и целият му екип ми вдъхнаха кураж, те са невероятно добри и позитивни хора, общуването с тях буквално ме зареди. Те ми помогнаха да постигна вътрешно равновесие, хармония със самата себе си, за да се преборя с килограмите”, споделя жената. 14 дни тя се храни само с швейцарския дървесен палмово-кленов сироп „Мадал Бал”, играе йога в залата на центъра и прави процедури матрично-ритъмна терапия.

„Не съм чувствала глад, макар, че бях само на сиропа”, подчертава Албена. „Мадал Бал” съдържа всички минерали и витамини, той е течна храна, която засища организма, дава му енергия, а в същото време изхвърля токсините. /Повече за „Мадал Бал” вижте на http://www.figura.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;. След 14 дни само на сироп направих 14 дни захранване. В този около месец период свалих първите 20 кг.

В център „Гарабитов” се запознах с Васко Тосев, който е инструктор по йога там, и е първият намалил наполовина теглото си чрез методиката Гарабитов. Той ми помогна да променя начина и режима си на хранене. Премахнах вечерята от менюто, наблягам повече на плодовете и зеленчуците, един ден в седмицата разтоварвам от ядене. 3-4 месеца след първия курс в център „Гарабитов” продължих да отслабвам вкъщи, но с по-бавни темпове. Общо олекнах с около 35 кг. На снимката, направена преди отслабването съм всъщност с тези 35 кг по-малко, когато бях 162 кг не исках да се снимам.

През февруари тази година направих още един 14-дневен курс в център „Гарабитов” – Пловдив, след който олекнах с още 15 кг. През лятото и октомври приложих 10-дневна програма. И така с упоритост и подкрепа от екипа на Гарабитов свалих 85 кг за 1 година. Повиших двигателната си активност. Преди само от вкъщи в колата, от колата на работа и обратно. Сега мога да ходя и 10 км, не ме болят коленете и кръста. Чувствам се отлично, жизнена, лека и пълна с енергия.

Много хора не можаха да ме познаят след „пълната промяна” с методиката „Гарабитов”- визуално изглеждам коренно различно. Близките ми много се радват и гордеят с мен”, казва Албена.

ПРЕДИ

[img]http://www.garabitov.bg/images/stories/ ... pic_05.jpg[/img]

СЛЕД - жената вдясно

[img]http://www.garabitov.bg/images/stories/ ... pic_02.jpg[/img]
Аватар
metsababa
Site Admin
Мнения: 200
Регистриран на: 17 Авг 2010, 15:54

Re: Център ГАРАБИТОВ - център за здравословно отслабване!

Мнение от metsababa »

Център ГАРАБИТОВ помага и на 12-годишния Джаки, който е тежал 190 кг през декември!

Много години си задавахме въпроса как ще ги стигнем американците. Е, вече ги стигнахме... по наднормено тегло. И ние се наредихме сред затлъстяващите нации в света, и то не само при възрастните, а най-страшното - при децата.

Джаки Данаилов е само на 12 години, а преди месец тежеше близо 190 кг /точно 188.7 кг/, при ръст 167 см. Момчето от с. Дерманци, Ловешко, е може би най-пълното дете в България. Джаки е бил футболист, преди да качи в рамките на 3-4 години, ужасяващите за възрастта си килограми. Къде ли не са го водили родителите му - и в софийски клиники, и при известни диетолози, но полза никаква.

Преди месец д-р Светла Василева, специалист вътрешни болести, ендокринология и обмяна на веществата в гр. Луковит, насочва Джаки към българския гуру в отслабването Иван Гарабитов. Иван Гарабитов е заслужил треньор по борба, създал не един и два световни и олимпийски шампиони в тази спортна дисциплина. Преди 5 години медиите го кръстиха "треньор по отслабване" след като помогна на един от най-дебелите българи да смъкне 60 кг за месец. Оттогава хиляди българи и чужденци са намалили теглото си, благодарение на уникалната му методика.

"Системата на Гарабитов не е стандартно отслабване, а оздравяване", каза миналата година пред медиите г-н Илкер Тунджай, бивш министър на земеделието и горите в Турция и 20 години депутат в парламента. "Иван възпитава духовно, а всеки знае, че когато духът е здрав, и тялото е здраво. За това казвам, че Иван Гарабитов е моят учител и разделям живота си на две - преди и след срещата си с него", сподели г-н Тунджай.

Още на първата среща на 13 декември 2011 г. с 12-годишния Джаки Иван Гарабитов установява, че детето е преживяло на 8-годишна възраст уплах - ритване от кон.

"Когато човек има стрес, неправилно хранене и дишане започват и драстичните отклонения в теглото", посочва треньорът. "Когато се наруши обмяната на веществата, качваш килограми независимо дали ядеш или не. С такива килограми не може да се борим само с обикновена диета и режим на хранене", допълва Гарабитов.

Той прилага програма от 5 елемента, за да върне хората към нормално тегло. Започва се с пиене на натурален дървесен сироп "Мадал Бал", известен като сиропа на Гарабитов, макар, че е произведен в Швейцария. Напитката е вид течна храна, защото съдържа всички хранителни вещества, минерали и витамини, необходими на организма. С нея не се гладува, а се изчиства организма от токсините. Напълно безопасна е, без никаква химия. Бионсе, Мадона, Наоми Кембъл, Аштън Кътчър, Деми Мур, Гуинет Полтроу са само малка част от световните знаменитости, които поддържат перфектна форма с "Мадал Бал". Към сиропа Гарабитов добавя и матрично-ритъмна терапия, създадена от немския учен д-р Улрих Рандол, за възстановяване на тялото на клетъчно ниво.

Последователите на йога знаят, че с правилно дишане могат да се смъкнат до 5 кг на месец. Гарабитов от 50 години прилага източната практика и въз основа на своя опит е създал специален комплекс от дихателни и йога упражнения. Апликатори за ходилата допълнително въздействат върху проекциите на болните вътрешни органи. Не е за подценяване и 5-ия елемент - релаксиращата музика, за освобождаване от стреса.

Именно с тази методика Джаки Данаилов за по-малко от месец отслабна цели 20 кг. За това постижение Иван Гарабитов го награди със специална грамота за "Успешен старт" в новата за България и света дисциплина "Здравословно отслабване и стремеж към себенадминаване".

"В най-скоро време да станеш рекордьор като нас", пожелаха на малкия Джаки петима шампиони в здравословното отслабване, които бяха отличени сред хилядите смъкнали килограми в Център Гарабитов в София и Пловдив през 2011 г. Албена Пехливанова, Дилян Кръстев, Иван Тодоров, Иво Николов и Николай Ников са отслабнали от 52 до 120 кг в рамките на няколко месеца.

Най-драстично е променила видимо външния си вид Албена - сега е вече с нормални 78 кг, наполовина по-слаба отпреди - с цели 84 кг надолу. А за Иван Тодоров, който от 320 стана 200 кг /120 кг по-малко/, Гарабитов е буквално спасител. Преди да се довери на екипа от рехабилитатори и лекари на българския гуру мъжът от с. Златар, Шуменско, е бил прикован 5 години в един фотьойл, не можел да се движи от килограмите. Сега без проблем изкачи стълбите до 3-тия етаж на пресклуба в БТА - София. А Ники Ников от Варна демонстрира с дупките на колана на панталона си, който преди не е могъл да обхване талията му, колко се е вталил.

[img]http://i.id24.bg//i/321718.jpg[/img]

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://news.plovdiv24.bg//321718.html#ixzz1k0MhwX7Q" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор