КОНКУРС ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ ЗА ВЕТЕРАНИ

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Публикувай отговор
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра
Мнения: 2131
Регистриран на: 28 Окт 2010, 07:49

Re: КОНКУРС ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ ЗА ВЕТЕРАНИ

Мнение от cvety_rz »

И аз се записвам за конкурса :954
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
danid
Философска система
Мнения: 1121
Регистриран на: 14 Сеп 2010, 12:54

Re: КОНКУРС ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ ЗА ВЕТЕРАНИ

Мнение от danid »

Ехо Момичета,

Започваме нали, напомням да ми изпратите данните си тези дни.

Аз ги обявявам тук: точно на 86 заковах кантара тази сутрин, направете си и снимки, дано има после с какво да се хвалим всички

Е хайде нека най-упоритата победи :329

Даниела
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Cheva
Със словото напред
Мнения: 1526
Регистриран на: 31 Мар 2011, 11:32

Re: КОНКУРС ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ ЗА ВЕТЕРАНИ

Мнение от Cheva »

Успех , момичета , страхотно начинание! :326 :524
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
rosa_bg

Re: КОНКУРС ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ ЗА ВЕТЕРАНИ

Мнение от rosa_bg »

Мацки, аз този weekend се отдадох на гуляй, като за последно. В резултат кантара тази сутрин показваше +2,300кг :shock: , но тези кг няма да ги броя. Ще си мисля, че започвам от кг които бях застопорила преди това. Дано не забравя днес да се снимам. Успех на всички! :524
Аватар
Мърмори
Философска система
Мнения: 1304
Регистриран на: 19 Авг 2010, 21:51

Re: КОНКУРС ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ ЗА ВЕТЕРАНИ

Мнение от Мърмори »

УСПЕХ, МОМИЧЕТА!
Аватар
Мърмори
Философска система
Мнения: 1304
Регистриран на: 19 Авг 2010, 21:51

Re: КОНКУРС ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ ЗА ВЕТЕРАНИ

Мнение от Мърмори »

Пускам една подсказка за по-добри резултати. Д-р Михайлов сподели, че негов пациент е отслабнал 12 кг само със спорт и приемането на Хром пиколинат

1. Какво представлява и какъв е произходът му?

Хром пиколинат се счита за най-добрия източник на хром. Хромът е минерал, който е от съществено значение за производството на инсулин в организма.

Инсулинът е хормон, който стабилизира нивото на кръвната захар в организма. Бирената мая се счита за най-добрия източник на хром, но храни като царевица, ябълки, цвекло, домати, пшеничен зародиш, трици, сладкия картофи, също са богати на този минерал.

2. Какви са свойствата му?

Изследванията показват, че хромът е важна част от нашата диета. Хром пиколинат може да има много полезни ефекти, когато се включи в хранителния ни режим. Той засилва ефекта на инсулина в организма, подобрява усвояването на глюкозата, а така помага за по-добро кръвообръщение и поддържането на нивото на кръвната захар.

Хромът носи полза при придобиването на енергия, изгарянето на мазнините и изграждането на мускулна маса. Той подпомага организма при намаляването на теглото като спомага да се изгради мускул на място на излишните мазнини. Намаляването на излишните мазнини и увеличаването на чистата мускулна маса са само част от положителните качества, които хром пиколинат притежава.

3. Кой има нужда от него?

Много хора са имали големи постижения, когато са добавили хром пиколинат към хранителния си режим. Проучванията показват, че повечето хора в САЩ имат дефицит на хром в организма си. Почти всички могат да използват хром в диетата си.

Използването на хром пиколинат като хранителна добавка може бъде много полезно с напредването на възрастта, а също така, когато не се храним с добре балансирана диета. Тъй като преработените храни са бедни на този минерал, добавянето му е необходимо, за да поддържаме нивото на глюкоза и енергия в тялото. Всеки, който иска да има достатъчно енергия, да изгори излишните мазнини, да увеличи мускулната си маса, имат нужда от хром!

4. От какво количество се нуждаем? Има ли странични ефекти?

Научните изследвания и литература предполагат, че суплементация в рамките на 50-300 микрограма дневно е подходяща при диета от 2000 калории на ден. Когато се приема в такива дози, хром пиколинат не е токсичен за хората. Прекаляването с него може да се окаже вредно.
ИЗТОЧНИК

Д-р Михайлов препоръчва 200-400 микрограма дневно.

Освен това не забравяйте:

ПРЕПОРЪКИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ СЛЕД ДЕТОКСИКАЦИЯ

1. Един път седмично е добре да се прави плодово-оризов разтоварващ ден- 1 кг плодове (ябълки, киви, грейпфрути, портокали) се разделя на 5 порции. Ограничаваме храната до варен ориз - около 50 гр. ориз се сварява в 1 литър вода (като супа). Може да се добави копър или магданоз. Да се пие поне 2 литра димяща вода или чай.

2. Сутрин вместо закуска се изяжда 1 грейпфрут и още един през деня (може на сок). Важно е вторият да се консумира 30 минути преди или 30 минути след ядене.

3. През деня да се пият 2,5-3 литра топла вода или чай.

4. CALCAREA CARBONIKA 9CH - 2x3 зрънца - регулира обмяната. 10-15 минути преди и след нея не се приема нищо.
Кофеин и ментол (като антидоти на хомеопатичните средства) са позволени, стига да се спазва интервалът между приемите, т.е. калкареата може да се приема 10 минути преди/след кафе, паста за зъби, дъвка.

5. Вечерята да не е по-късно от 19 часа.

6. ПЧЕЛЕН ПРАШЕЦ (не пчелно млечице!).Той може да повлияе благотворно повишеният апетит за сладки неща. Хормоналните дисфункции вървят ръка за ръка с наднорменото тегло. A пчелният прашец съдържа фитохормони. Полезен е за черния дроб, регулира обмяната на веществата и е важен елемент за поддържане на стройна фигура.
1. вариант - да се смучат по 1-2 чаени лъж. всяка сутрин до стапяне на зрънцата.
2. вариант - 1-2 чаени лъж. пчелен прашец се разбъркват сс малко мед и вода и се изчаква до стапянето на поленовите зрънца до каша. Тя може да се разбърква с кисело мляко, компот, нектар. Може да се разтворят във вода, сок, кисело мляко.

7. Витамин С - 1-2 гр. дневно. Правилото е като при грейпфрутите.

8. Чай №11 - Подтиска апетита, има отводняващо действие, активира обмяната на веществата.В готов вид може да се закупи от аптека "Вербена М", на ул. "Виктор Юго" в гр. София.
Може да се поръча да се приготви в билкова аптека .Ето рецептата:
Rp./Rad. Levistici- корен девисил
Rad. Petroselini-кор. магданоз
Fol. Betulae- листа бреза
Fol. Urticae- листа коприва
Rad. Urticae- корен коприва по 50 г
Fr. Juniperi- плод хвойна
Fr. Anethi- плод копър
Rad. Liquiritiae-кор. сладник 30,0
M.D.S. 1 суп. лъж. от сместа се запарва с малко вода (50- 70 мл) през нощта. На сутринта чаят се залива с 400 мл вряла вода и се прецежда след 10 мин. Изпива се на 5 порции през деня.

9. Правилно съчетаване на храните.
Допуска се съчетаването на въглехидрати и протеини (например картофи и месо), но задължително с тях да се приема салата (до известна степен тя елиминира не толкова добрата комбинация).
Според крайните привърженици на разделното хранене, въглехидрати и белтъчини не трябва да се съчетават в никакъв случай. Поотделно могат да се съчетават със зеленчуци.
Според д-р Михайлов обаче най-неправилната комбинация е смесването на въглехидрати с киселини-картофена салата с оцет,боб с домати,баница с кисело мляко и т.н.
Спазват се естествените цикли на тялото:
- до обяд се приемат само плодове и плодови сокове, тъй като са засилени пречистващите функции на тялото. Тази храна подпомага, без да пречи на очистването;
- от 12.00 часа до 20.00 часа се приема храна - тялото набавя енергия;
- от 20.00 часа до 04.00 часа се засилва процесът на обработване на храната и също не се препоръчва хранене.

10. Поне половин килограм пресни плодове и зеленчуци дневно.



Тези препоръки (от 1 до 10) са основни,т.е добре е да се започне с тях.След месец постепенно може да заменим калкарея карбоника с цефамадар,може да се направи малко почивка от пчелния прашец и вит.С. като на тяхно място добавим:


11. Сминдух - Fr. Trigonellae 200,0
Това е доза за 1 месец, т.е. по 6 гр. дневно - има хормонобалансиращо действие. Да не се пада под тези 6 гр. Приема се 1-2 ч.л. директно във вода или 1 с.л. в чай или в храната.
Има го при подправките в магазините за хранителни стоки и по-големите пазари.

12. Чист домашен ябълков оцет.
Рецепта:
1 кг ябълки (да се намачкат) + 200 гр. мед или захар + 20 гр. хлебна мая + 25-30 гр. сух типов или ръжен хляб. Оставя се да ферментира, след което се прецежда.
След прецеждането, към 1 литър сок се добавят 200 гр. мед или захар. Оставя се отново да ферментира и като се утаи се прецежда и налива в чисти бутилки.
1-2 ч.л. оцет + 1-2 ч.л. мед и вода - това се пие сутрин и няколко пъти през деня. Поставя се в салати, супи и пр.

13. Tinktura Fuci Vesiculosi - тинктура от мехурчесто водорасло - по 40-50 капки след храна с вода, 2-3 пъти дневно.


14. Anacardium orientale 15 (9) CH - за контрол на апетита - 5 зрънца сутрин, към 10 часа и към 17 часа или само вечер.

15. Cefamadar /цефамадар/ (според хомеопатичните принципи на лечение) - лечение на наднормено тегло - 1-3 пъти по 1 таблетка.

16. Джоджен - ролята му е да потиска излишните нива на тестостерона и с негова помощ може да постигнем добри резултати при задръжка на течности. Влияейки с баланс на хормоните, понякога сваляме по 2-3 кг от целулит.
По-важното е, че се профилактира поликистоза на яйчниците и засилено окосмяване от мъжки тип.
Рецепта:
5 гр. джоджен се запарват в 250 мл вряла вода за 5-10 минути. Пие се на 2 порции - сутрин и следобяд


А също и това:
ГЛУХАРЧЕТО ИЗВАЙВА ФИГУРАТА
danid
Философска система
Мнения: 1121
Регистриран на: 14 Сеп 2010, 12:54

Re: КОНКУРС ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ ЗА ВЕТЕРАНИ

Мнение от danid »

Момичета,

До момента са се записали:

grigorovi
deina0071
Chery
cvety_rz
Мърмори
rosa_bg
danid
vihrogonche - нямам съобщение, но тя си обяви кг. тук

Хайде, още не е късно за още участници. Да навием и някой от мъжете. Аз доколкото си го знам моя, след няколко дни ще се опита да ме съботира /дай боже да не успее/ и после и той ще започне да отслабва :221, както всички добре знаем това ще става по-бързо от моето отслабване.

Хубав ден
Дани
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
марчи
Писател на форума
Мнения: 171
Регистриран на: 21 Авг 2010, 14:11

Re: КОНКУРС ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ ЗА ВЕТЕРАНИ

Мнение от марчи »

Такааааа.....След като вече Зори легализира и Хрома :222 , мога спокойно да се включа и аз в кОнкурса. Дани, брой ме. Доста ставаме. Така наистина е по-стимулиращо. Айде да видим сега кой кого
Аватар
Мърмори
Философска система
Мнения: 1304
Регистриран на: 19 Авг 2010, 21:51

Re: КОНКУРС ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ ЗА ВЕТЕРАНИ

Мнение от Мърмори »

Aaa,Марчи, как така,кой кого?!

Естествено,че аз вас! :plezya se :plezya se :plezya se :plezya se :plezya se :plezya se
danid
Философска система
Мнения: 1121
Регистриран на: 14 Сеп 2010, 12:54

Re: КОНКУРС ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ ЗА ВЕТЕРАНИ

Мнение от danid »

Ако се появи и Бобича конкуренцията ще е убийствена :329
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час
Мнения: 228
Регистриран на: 20 Авг 2010, 12:26

Re: КОНКУРС ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ ЗА ВЕТЕРАНИ

Мнение от grigorovi »

danid написа:Ако се появи и Бобича конкуренцията ще е убийствена :329
Абе то и сега е убийствена, ама ако и Бообич се включи ще стане страшно.
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
Публикувай отговор