Пускам любимата си рецепта за гъбена супа. Обожавам я! Е сега не мога да си хапвам гъбки, но поне на вас може да ви е вкусно. Моля НЕ я променяйте, когато я правите за пръв път. Насладете и се максимално. Вся пак идеята е супата да е здравословна, сурова, веган или просто супер енергийна. И в случай че ви хрумне да добавите сметана или прясно мляко да уточня - кашуто играе ролята на сметана, но сметаната не може да играе ролята на кашу!
СУРОВА ГЪБЕНА СУПА С КАШУ
Необходими продукти:
2-3 чаши вода,
2 чаши гъби – пънчетата нарежете на кубчета и оставете настрана.
1/3 чаша стар лук нарязани на ситно,
2 скилидки чесън,
½ чаша кашу,
½ авокадо
по 1 ч.л. риган имащерка
1/4 чаша праз,
Начин на приготовление:
Блендираме всичко на висока скорост (или пасираме с пасатора). Изсипваме в купички и добавяме нарязаните пънчета на гъбите. Украсяваме с ситно накълцан магданоз и черен пипер.
Да ви е сладко!