И за здраве и за лек с детокса влизам в нов размер

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка
Мнения: 7926
Регистриран на: 19 Авг 2010, 11:12

Re: И за здраве и за лек с детокса влизам в нов размер

Мнение от cchery »

Бъни написа:Стартирах този детокс 67,300кг, ..........
Ха, какво съвпадение!!! След 2 дена боледуване (отново :126 ) успях да сваля каченото по Нова година и да се върна в изходната позиция от 30 декември. Кво да ви кажа?! Т.к. като цяло не се чувствам добре не съм сигурна дали е от болестта или от липсата на храна, но така или иначе за момента не ми се и яде! Като количество дотук съм изпила 1 литър сок - неразреден :oops: , 2 чаши топла вода, 1 литър вода. Адски е малко, ама засега това можах. Ще наваксвам. Ама студът е кански просто... пръстите на ръцете и краката ми са като ледчета, едно такова ме втриса - тази нощ ще бъде интересна :1062 . Ще приготвя поне 4 одеала, пуловер и дебели чорапи :lol: .

Идеята за цветни постове много ми допадна! Зорита, да те прегърна докато не съм се вледенила съвсем :923. Не знам какво да кажа за това, което правиш в момента - лечебното гладуване. Сега бих написала, че аз не бих могла да се справя, ама то човек трябва да изпитва истински потребности, за да е сериозен.


Бъни, резултата от детокса го отчитаме в деня на захранването. Аз винаги се тегля преди да почна захранване. Нека и другите момичета да споделят.

NEVE написа:Много се радвам, че ви намерих!
След като последните няколко дни, прерових старите теми в бгмама, попрочетох това онова на др.Михайлов, най-после жива връзка с вас, детоксхора :)
За първи път правя детоксикацията на др.Михайлов, много се вълнувам, въпреки изненадата ми от неприятния вкус на англ.сол, заредих се с пресни сокчета и чайчета.
Успех на всички , ще се радвам да пишете как минават при вас детокс-дните :)


Неве, добре дошла! Живата връзка е тук :1062 макар че всеки е по задачки, но при все това, няма да се разочароваш. А и ти вече си го направила, опитвайки ансола :lol: . Ако имаш някакви питания или нещо те притеснява, непременно попитай тук, за да не се тревожиш излишно.

Тами, 10 г ансол е 1 равна супена лъжица или 2 чаени такива (пак равни). За да стане 15 г, тогава лъжицата трябва да е с връх. И при нас "Лоший" прави компания :221. Всъщност котката е женска и се казва Пухи, но.... характерът й отговаря точно на лош кот или по друг начин казано лоший! :mrgreen:

Pupi.jpg
(87.92 KiB) Свалено 505 пъти
Айде, чакам ви на отчетчееееееееее! [/color]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
diva

Re: И за здраве и за лек с детокса влизам в нов размер

Мнение от diva »

Хайде за отчета:
Детокс като по учебник си направих за първия му ден.
Ама с тоя студ... не ще се разберем.
Затова отивам си в леглото с хиляди завивки и ще се надявам на сутринта да е различно :)
Лека нощ, момичета, след успешния ни ден! :923 :951
Sladka Debelanka

Re: И за здраве и за лек с детокса влизам в нов размер

Мнение от Sladka Debelanka »

Здравейте и от мен! На линия съм и съм болна :328 Надявам се детокса да оправи нещата. Подута съм, защото съм преди цикъл, а ми закъснява с 2 дни, но изключвам вариант за бременност. През декември изживях голям стрес и се чудя дали е възможно за това да ми закъснява? :1044 Никога до сега не ми е закъснявало. Ще изчакам още 5-6 дни и ако не ми дойде ще ида на лекар.
Tami

Re: И за здраве и за лек с детокса влизам в нов размер

Мнение от Tami »

И аз да се отчета преди да забия към банята, :942 че и мен ме втриса цял ден ....Отивам да се натопля преди да си лягам. И при мен деня мина много добре, като изключа втрисането и дразненето докато приготвям на всички закуски, обеди и вечери :729 ...Започнах да си внушавам че от цитруси ништо по-вкусно няма. :1059 :1209 Ами ....така е ...и да свиквам....че за това което сам планирала много душевна издържливост ще ми трябва.
Чери...пази се и се лекувай мила....много ти съчувствувам...като знам как колко е гадно да си болен :922
Мерси за дозировката на ан.солта...и аз така горе долу предполагах. Знам че ми е най-гадното нещо...та да попитам...кой пие майчин лист??? И как ви действа??? Чери...Пухито е много готина....:) Показах я на Томи, и той я хареса, погледна ме и примижа. :524
И аз реших да карам без плод, ако успея....защото май ми отваря апетит...та така...отивам в банята :970 ...след това изпивам чайче :529 и после се завивам доста добре за сладки сънища! :951
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Мнения: 827
Регистриран на: 20 Авг 2010, 12:02
Обратна връзка:

Re: И за здраве и за лек с детокса влизам в нов размер

Мнение от bobichan »

Ето ме и мен. Прекрасна идея Зори! Ето ви нещо много горещо да се згреем :)
От сутринта не мога да се включа. Стартирах 55.5 кг. Интересна цифра. На тези килограми съм от миналата пролет. Е, с изключение на декември месец, когато бях страшно уморена и изнервена и се хранех неконтролируемо. Идеалното ми тегло е 53, но и на тези съм доволна. Ако сваля някой от ще ми е бонус. Но не ми е това основната цел.
Почнах с пшеничната трева. До обяд нямах кой знае какъв ефект, защото не пих много вода и сок, но следобед си имах признаци на детоксикация. Само главата не мога да разбера дали ме мъчи от детокса или от хремата, която ме налегна вчера. Все едно, очаквам болката да си замине най-късно след 2 дни.
Ето ви повече информация за пшеничната трева. Аз съм си взела такава на прах. Пакета беше някъде около 25 лева, но много време го използвам. Първо бях 1 месец на ежедневни шотове, после правих три тридневни детокса, отново с шот на пшенична трева и сега майка ми ще е на едномесечен шотов режим. Утре и в четвъртък мисля да приложа тази схема.

Мнооого ми е студено :1150 :1150 :1150

Роза.бг аз от малка си лекувам ухото със сок от праз лук. Изпичаш го във фурната или на котлона да омекне и да почне да пуска сок и капеш в ухото. Трябва да е много топло, но да внимаваш да не е горещо. Много хубаво затопля и изпуква няколко пъти. Обикновено след 2-3 процедури минава, но все пак трябва да няма други възпаления в носоглътката иначе ухото ще се възпали отново. Стискам палци да подейства хомеопатията. Много тегав тоя грип!

Фюти, сподели как е със сената. Любопитно ми е, никога не съм пробвала, макар и да съм я срещала често, като вариант.

Тами, много приятно плодово настроение с тези цитруси :).

Дани, радвам се че се засичаме. Ще те чакаме. Успех на 90 дневната.

Мърмори написа:Вече не се чувствам зависима от храната и ми е страхотно на душата! :1216

Супер си Зори. Давай все така.

Бъни написа:Последните няколко детокса изкарах без изобщо да хапвам ябълка вечер и установих, че така ми е по-добре и по-лесно. Ако хапна малко след това огладнявам повече...


Уффф и аз съм така - без едно мога, ама без едно... :222

Sladka Debelanka написа:През декември изживях голям стрес и се чудя дали е възможно за това да ми закъснява? :1044

Възможно е Сладка. Не се шашкай изчакай още ден-два.

Чери, ще оцелеем, ще видиш!
Хайде, първия ден мина. Всички по леглата и утре ще сме още по-добре.
Лека, девойки
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка
Мнения: 7926
Регистриран на: 19 Авг 2010, 11:12

Re: И за здраве и за лек с детокса влизам в нов размер

Мнение от cchery »

Айде и от мене да ви кажа по едно "Марш към леглата!". Днешният ден е пътник и утре трябва да сме бодри за нови подвизи!

Бобка, чак не мога да си спомня откога не сме се засичали тук :1062 :1062 . Ама е супер приятно! :940

Тами, ще предам на Лоший, че е бил одобрен :lol: , но за съжаление не можах да задържа Пуха, за да й покажа ергенина :mrgreen: . Благодаря за съчувствието относно моята болест..... просто вече ми писна, ама и няма какво да направя.

Суити, и аз се шашках като ми закъснее, но последните месеци вече така ми писна да се шашкам, че съм му дала "свободно" - стига само да ми дойде! :1062

Дива, студът и при мен е повсеместен...... направо отивам на топло под 4-те одеала! :1062


И да не забравя да се ПОХВАЛЯ - нямам ни едно прегрешение днес! :1139 :1139 :1139
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Мнения: 827
Регистриран на: 20 Авг 2010, 12:02
Обратна връзка:

Re: И за здраве и за лек с детокса влизам в нов размер

Мнение от bobichan »

cchery написа:Бобка, чак не мога да си спомня откога не сме се засичали тук :1062 :1062 . Ама е супер приятно! :940
Да верно е много приятно. Не съм детоксвала поне една година. Определено ми липсва компанията тук!
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
naskomimi

Re: И за здраве и за лек с детокса влизам в нов размер

Мнение от naskomimi »

Добро утро, мили момичета!
Страшно готино, цветно, весело и пълно е тук! Така ме радвате! Завиждам ви истински благородно, но така ме е яд, че не можах да се включа... :126 Да не говорим колко съм зле и как ме е сгащил този ужасен грип....сега опитвам само с инфлуцид и сиропче, не искам гадни антибиотици, стигат ми хормоналните стимуланти :cry:

Но...няма да разваляме готиното настроение! Живи и здрави другия месец ще съм вас /дай Боже да не съм и да забременея, но.../
Още веднъж много, много прегръдки и целувки на всички!
Топлете се взаимно! Аз съм с вас и ви чета и подкрепям!
:922 :922
futarela
Философска система
Мнения: 1205
Регистриран на: 19 Авг 2010, 21:42
Местоположение: София

Re: И за здраве и за лек с детокса влизам в нов размер

Мнение от futarela »

Ехо , ДОБРО УТРО НА всички . Как мина съня? Аз спах като пън ,но снощи по късни доби хапнах един портокал . ЕЕЕ толкова добре се почувствах . Сега коремчето е празно и нсъм 65.7 кг което си е супер ))) Ама надали ще се задържат . Както и да е правя го за здраве . Боби ,сената е вариант . Действа ми нормално ходя до тоалетна и двата дни ,но сутрин имам болки в корема ( но това е нормално) така действа.Вчера
о течности изпих направо се чудя къде ги наместих . Днес продължавам :222 Успех на всички ! Чери дано с детокса да пребориш по бързо болеста :922
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Kalia

Re: И за здраве и за лек с детокса влизам в нов размер

Мнение от Kalia »

Добро утро, момичета :954
Еййййй, тук е станало много интересно.
Нямах нет няколко дни и сега едва успявам да изчета всичко. :1030
Да се отчета и аз: вчера си пих чайчето от майчин лист, а вечерта си направих и клизма. Също така през деня консумирах само плодове. Днес и утре смятам да гладувам - само на изворна водица. Двата дни миналата седмица ми дойдоха много добре.
Подготвям се за житенето през февруари, както и за големите 7 :D - 7 дни на вода.
Там ще е истината :1216
Да ви дам и един съвет - ако се почуствате много отпаднали - купете си сода,обикновена,за пиене. Много освежава. И така...днес и утре съм на медитиране и самовглъбяване... :826
Успех на детоксващите! :828
NEVE

Re: И за здраве и за лек с детокса влизам в нов размер

Мнение от NEVE »

Здравейте пак от мен,
колко мило посрещане, благодаря!
За съжаление пътвия детокс за мен приключи с един ден -вчерашния, но като се има предвид, че НИКОГА НЕ СЪМ СПАЗВАЛА НИЩО си е голяяяяяяяямо нещо за мен :) имам колит, заради който ми е забранено всичко, което съдържа целулоза, но все пак много държах да опитам поне един ден детокса - да, гордостта от самия себе си е прекрасно усещане! :954
няма разбира се да се нахвърля на домашни манджи, ще карам на плодове и течности днес, а за утре още не знам.
а между другото, отсега се подготвям за житния режим на Петър Дънов и ще се радвам ако има още някой, който го прави :)
чета ви с интерес, продължавайте да пишете, весел детокс-ден :)
Заключено