Нов спам на вратата почука: "Кой е вече тука?"

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Нов спам на вратата почука: "Кой е вече тука?"

Мнение от cchery »

Здравейте и от мене. Днес имам страшно много зор на работа..... и затова се включвам супер неадекватно тук. После пак ще се върна и ще пиша по-подробно. Вчера вечерта имах много неприятни моменти както с Бела, така и с Коко..... в резултат не спах въобще добре...... за разлика от тях де :1062 :1062 , което иде да рече, че вече са по-добре и двамата.

Сега ви оставям....... надявам се за малко. :329
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ver написа:Добютро и от мен :)
Така е, Сиренце. Аз от 2-3 години не съм стъпвала при личната ( дори и за ваксините :1028 )
И при нас е подобно положението: сополи, гърла, кашлици .т.е. редовния репертоар... абе няма смисъл да изброявам :1062
Пожелавам на всички, които се разболяват в това хубаво време :1055 , да престанат да се правят на много важни и бързичко да си стъпят на краката! Че направо е грехота на такова слънце да лежим болни, поне да беше гадно времето :221
Вер, балсам ми капна на сърцето като прочетох пожеланието ти :1062
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
valrus

Мнение от valrus »

Цони,ако ушето я боли,не давай Пулсатила 9сн
Моята хомеопатичка я изписва във високи разреждания ,поради риск от влошаване.
Дано съм ти помогнала.
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Добър ден !
Влача някакъв гърло-ларинго-бол и започвам да се изнервям. :twisted:
Май стана седмица се влача с тези уж леки, но за сметка на това неотшумяващи симптоми. :128
Започнах с тонзилотрен и клеева. Уж отшумя, сега обаче ме наболява по-надолу , вероятно ларингса.
Смуча исла, днес спрях вече тонзилотрена и изобщо не е за мен това да смуча по нещо през 2-3 часа,
преди, след ядене , дъвка , кафе , шоколад... :1046
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Благодаря за предупреждението, Вал. Дадох само веднъж, дано няма последствия.
Ver

Мнение от Ver »

Cheva написа:Влача някакъв гърло-ларинго-бол и започвам да се изнервям. :twisted:
Май стана седмица се влача с тези уж леки, но за сметка на това неотшумяващи симптоми. :128
И аз съм така от 10-тина дена :1044
А днес вече съм като парцал .... не помня от колко години не ми се беше случвало.
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Сиренце, прочетох статиятя за зеленото сирене. Браво. :)
Зарадвах се да прочета, че има някой, който се занимава с търсене на гастрономически съкровища!

Ver и твоя пътепис четох, но до клипчетата все не стигам. :???:
От работа не мога да ги чувам..., вкъщи все забравям...
Обожавам балкана, живея на една ръка от него, но... до там, години вече...

На cchery, новороденото бебе не съм чела, но и това ще стане. :954
Ver

Мнение от Ver »

:221 Доста четене те чака Чева!
А ако не е тайна до коя част на Балкана се намираш :)
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Централен балкан.
Казанлък. :425
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Сиренце написа:Eха, Чери, Бела така грее от щастие, че е невъзможно човек да не се усмихне заедно с нея :954 . Представих си физиономията на шофьора, с който сте се разминали :shock: :shock: :shock: :955 :955 :955

Момичета ето я и моята страст, моето предизвикателство - това, на което съм посветила повечето от свободните си дни през последните три години. Моето сиренце!

А трюфелите са великолепни, научих се да ги правя и от тогава са изкушение, на което не устоявам :423 .
Цони, успях да прочета статията на Деси най-сетне..... макар да знам повечето неща, винаги се научава по още нещо. И за съжаление научих, че все още не мога да намеря никъде на пазара от тебе :1062 , т.е. сиренце :D :D . Послушах си акапелното изпълнение на "Вечерай, Радо" и се натъжих..... нали Васко Пантелеев и Ку-ку бенд й направиха много красив кавър, но по тъжен повод.... иначе самото изпълнение беше ..... такова, че ме сграбчи за гърлото. Тази песен е изключително красива.

Прочетох за посещението при личната ви лекарка..... какво да ти кажа?!?! Освен да вярваш, че може и да има промяна. Преди 3-4 години, когато се опъвах на нашата, че не искам противоалергични, че не искам АБ и че ще ползвам само хомеопатия, клатеше недоволно глава. Сега сама ми изписва боаронски истории, че и на хомеопат ме праща :221 :221 .

Аз не мислех да се хваля отсега, но така или иначе и Цвети пише, че са болни, та да ви кажа, че по схемата на нашата хомео - Пулсатила 9 СН+Сулфур Йодатум 9 СН, давани 10 дена по 15 зрънца от всеки препарат като са разтворени в 400 мл изворна вода, Коко и Бела са много по-добре. Особено Коко - от неделя до днес има почти 180 градусов обрат на сополи и кашлица. До вчера беше къртеща, тази сутрин дори не го чух да кашля. Нашата хомео каза, че тази схема принципно е за възстановяване след прекарасно вирусно заболяване, като по-специално сулфурът действа на сополите, а пулсатилата на прегракналия глас.

Цвети, ако имаш възможност, не се чуди, ами ги почвай децата с тези монопрепарати.... аз не вярвах много-много, че нали Бела ми е с упорита кашлица, но фактите са факти!

Чева, ти живееш в едно от най-красивите места на България........ била съм 2 пъти в Казанлък и при все, че не съм могла да го разгледам подробно, пак много ми е харесвало. :923 А моето новородено бебе :mrgreen: съдържа този път повече снимки отколкото текст :1062 :1062 - става въпрос за Царевец. И за да не остана по-назад от теб и Верчето, ще спомена, че след като онзи ден ме боля гърло, вчера глава, тази сутрин ушите ми бучат :1069 :1069 :1069 ..... утре очаквам пълна рекапитулация на още 2-3 органа, за да ударя чертата и да знам, че съм преболедувала както трябва.

Отивам да чета едни важни служебни мейли, а после ще се върна да обява резултатите от кОнкурса. Че и ще обявя още един - за готварския.... :plezya se :plezya se
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Ver

Мнение от Ver »

cchery написа: И за да не остана по-назад от теб и Верчето, ще спомена, че след като онзи ден ме боля гърло, вчера глава, тази сутрин ушите ми бучат
Изоставаш, Чери Аз вече съм с Т :fan :1062
Не мога да говоря, а децата са ми натрупали един куп книги за четенееее :328 :plezya se
Заключено