Линдииии
Ако знаеш само колко ти се радвам. Чувала съм че "сухото" гладуване както го наричаш лекува най-добре. Поздравявам те за куража и ти стискам палци в това начинание. Желая ти успешно захранване. Нали знаеш, че там е ключа! Ако се провалиш на захранването може не само да затриеш добрия резултат, ами и да си навредиш и то сериозно! Знам че ти си ги знаеш тези неща, но аз
(като едно бъдещо свеки) съм длъжна да повторя
А за книгите - не си казала не съм ти намерила книги. Само с антикварни книжарници не работим. Ако все още има някоя останала бройка на книгата, която търсиш ще ти я намеря и ще ти я пратя с наложен платеж
Иначе то се знае с вас съм в кръга. И даже ми е много сантиментален този кръг, защото точно по това време горе-долу миналата година ги почнахме тези мисловни кръгове.
Тогава бяхме на детокс с череши. Аз пътувах в командировка, а Митето беше с ангина в къщи. Реве ми се сега като си спомня

и точно заради моята командировка му дадоха АБ, за което много съжаляам... Ох няма да се връщам назад с лошите спомени. Върнах се за да кажа, че от тогава ми беше много свито сърцето и Линди ги измисли тези мисловни кръгове, точно защото тогава бяхме провесили всички носовете и само боледувахме и се депресирахме т.н. Идеята тогава беше да изчистим и телата и умовете си и да се предпазим дружно от лоши "неща" най-общо казано. Не знам за вас, но от тогава насам ние сме без нито 1 АБ и да боледуваме различно! Надявам се и занапред да караме така.
cchery написа:Боби, освен да ти кажа едно наздраве
Ми наздраве

. Въпреки, че моята бира се превърна в 1 чаша бяло вино, но здраве да е. Днес съм стриктна, ама всичко ми е по правилата, но нещо не посещавам WC -то. Чудя се да хапна ли следобед ананасче или да си карам на фрешове. Но ще го измисля има време. Като гледам обаче как са ми изтръпнали зъбите май ще карам на фрешове.
Краси, според мен ти е прилошало от многото чай на веднъж. И на мен така ми се е случвало веднъж, докато бях бременна. А това ми е единственото повръщане и за двете бременности. Но тогава исках да си изпия литъра чай, който си бях направила (от мента и маточина) и се наливах определено. След 15-20 минути върнах по-голямото количество.
Хайде целувки от мен и до скоро!