Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Ver

Re: Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Мнение от Ver »

Смехурко написа:Ако някой се интересува, мога да му пратя цялата книга.
Аз.
Харесва ми тОва, което прочетох.
Бих я прочела и по-обстойно :)
Благодаря, Смехурко :954
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

Да се "мушна" и аз с един пост тук :).Втория ден ми протича ок както винаги, но ми липсват нещо течностите.Друго си е детокса с цитруси, но не успях да намеря нещо сочно и хубаво на пазара.Цял ден съм в движение и много добре ми действа този вид фитнес.
Е момичета успешно додетоксване и когато сме заедно винаги е по-лесно.:) :524
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Кюлче,ти що си нямаш книжка бе душко? НЕ си ли поръча?

Смехурко,какво да ти кажа-Луиз Хей може да е много добър специалист,не отричам,но ако никога не си имал наднормено тегло не можеш да си представиш какви мисли бушуват в главата на един човек,който иска да се бори с това. ЗА много от нещата не съм съгласна,но сега просто ме мързи да обяснявам едно по едно. Ако ми остане време по-късничко може доста да подискутираме.

Сладка, може вече да съм досадна с моите бръщолевеници,но като една дърта свекърва да си го рекна-ти имаш невероятно силно оръжие в ръцете си-МОТИВ да вървиш напред.
Как искам и аз като отида в градинката с детето да изглеждам и аз добре ама нейсе :( Как искам задника ми да не е 5 декара, как искам ръцете ми да са по-слаби, а да не представляват краката на някоя мама, как искам да имам скули, как искам да си видя стомаха плосък.... Как искам да вляза в магазина и да си купя най-сексапилните дънки и най-прилепналия потник... Ще стане ли някога това? 40 кила са толкова много...а кожата какво да я правя ако успея да ги сваля?! Ей такива неща ме мъчат. Спомням си когато бях ученичка как се е случвало понякога като обуя високите сандали да ми подсвиркват коли и да улавям погледи върху мен, но това не се е случвало от мнооогоо години, а ще се случи ли някога...
Ей това трябва да те държи будна. В началото аз си бях написала моите неща и си ги бях сложила на място,на което постоянно да ги виждам. И всеки път,когато ми се искаше да отворя хладилника само,защото ми е скучно,всеки път,когато бях на ръба да си кажа:"Край.Предавам се. За пореден път се провалих." всеки път тези думички,излезли директно от сърцето ме връщаха отново в борбата. Никога не ги забравяй! Другото ти мощно оръжие е подкрепата на съпруга ти.Ето виж какви страхотни резултати! Браво! И ние се гордеем с вас!
Вики-Пики и това много ме развълнува:
имам 35 излишни килограма... не се качвампо стълбите, защото още на 2-рия не мога да си поема въздух... не ходя по магазините и гардероба ми е доста оскъден в резултат на това, че постоянно чувам "Съжалявам, нямаме толкова голям размер"... срамувам се когато си лягам до любимия, защото до него изглеждам като крава, срамувам се когато съм на площадката с детенцето си и виждам перфектно изглеждащите майки, някои родили преди месец... често се държа като заядлива дебела "тетка"...
Мамче,шапка ти свалям! :826
Хриси :923
Аз съм на черешки и много мате. Ама то и да те мързи не е лесна работа. По принцип не обичам мате,гади ми се от него,но понеже зеления ми чай свърши,а ме домързя да отида до магазина,по неволя започнах матето. Еми да ви кажа,то ще вземе да ми харесва. КАто е студено направо си е хубаво.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Егати, душичката ми се удави вече..... :cry: :cry: :cry: ..... Сега хапвам диня, че нещо ме подгони Шаро :lol: :lol: :lol: . Иначе днес съм по-добре от вчера и чакам с нетърпение да литна навън на слънце и да забравя неразположенията в офиса. Ама преди това май ще му люсна още 1 резен диня да не взема нещо да..... се свърша съвсем. :lol: :lol:

Хриско, радвам се да те видя........ Линдушка, ако ти кажа с какви положителни мисли съм заредена, и никогИШ няма да си помислиш, че нещо лошо ми е в главата по време на детокс. Та си мисля как един масаж :048 , последван от парна баня :942 и топла отпускаща вана :1121 и зъвършил с дълбок сън :951 с хубави сънища ще ми се отрази на настроението и тонуса.

Нещо за раздвижване.....
Последно промяна от cchery на 14 Юни 2011, 15:54, променено общо 1 път.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

Зори,Чери :923 !
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Много ви благодаря на всички за топлите думи. :923 Навила съм си на пръста този път и няма оттърване - ще отслабна!!! ОВЕН съм и ще успея! Този път наистина! Ако до края на юли не съм свалила 5 кг няма да съм аз. Първите 5 най-лесно се свалят пък после с инат и постоянство продължавам. Имам силни съюзници - анакардиума, настойка от глухарче и чай от джоджен :) Моите приятели :) Харесала съм си една рокля и искам да изглеждам добре в нея. Понеже след детокса продължавам с 90 дневната искам да питам нещо - понеже ми се иска да правя и оризови дни се чудя ако в плодовия ден карам на плодове, а в деня на варивата оризя дали няма много да намаля калориите на диетата и да си навредя? Моля за съвет! ОБИЧАМ ВИ МОТИВИРАНИ МАМИ!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Смехурко, благодаря ти за споделения текст от Луиз Хей - за мен това беше ценно НАПОМНЯНЕ :923
Милички, да ви се похваля мъничко - гордея се със себе си вчера и днес - сутрините чинно си изпивам ансола, през деня ям череши и ягоди, но тъй като съм с цикъл и не ми е добре (почвам да залитам, вие ми се много свят, причернява ми пред очите, става ми горчиво в устата и усещам, че съм пред препадък - а все пак съм на работа), включвам в менюто си и сурово кашу. Други неща обаче не ям! Пия вода и билкови чайове. Чувствам се прекрасно, като изключим главоболието и студа... и честите визити до 00... :222
Идва лято и наистина искам да изглеждам толкова добре, колкото се и чувствам, тоест много добре!
П.П. Шефът днес ни събра и ни каза доста лоши вести, та ми се срина доброто настроение, но аз съм силна мацка и ще си го върна... довечера съм сама у дома... ще си пусна хубава музика, ще ям узрели разкошни череши, ще си представям гърдите с черешките, дето ни ги прати Черита преди известно време и ще си наложа да се усмихвам... въпреки неприятните новини... притеснена съм сериозно и за съпруга си напоследък... усещам, че не е никак добре и правя всякакви опити да повдигна духа му... Абе мога да пиша още много, но ще се задоволя да ви кажа само едно голямо БЛАГОДАРЯ и ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИ :940 :923
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Vicky-Picky

Мнение от Vicky-Picky »

Момичета... сега си идвам от гин-ог... втория, който потвърждава поликистоза... и третият лекар, който ми казва, че ако искам да имам второ дете ПО-НАТАТЪК (а ние го искаме СЕГА!) трябва да пия противозачатъчни известно време... не знам какво да правя... не съм на себе си, едва се докарах до нас... В четвъртък имам час при Док... Вече не знам... въртя се в някакъв омагьосан кръг... :328
Не искам да ви товаря... просто трябва да го излея някъде, че направо не знам...

Детокса ми върви - 1,5 кг. череши, водата ми е около 1,5 л. (със стайна температура).
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Вики, чаровно и мило момиче, с теб съм и успех :524
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Аз нещо пак не съм в час,мислих,че детокса го почвате от днес,а не от вчера,е аз ще го карам от утре и вдругиден също, на праскови и кайсии,че черешите дразнят колита,който пак ми е възпален.Лек детокс ви пожелавам.
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Дидинка

Мнение от Дидинка »

Привет!
Първият ми ден мина доста леко и безпроблемно само че ансола нещо не ми подейства разстворих го във хладка вода и приемах много течности над три литра от който 4 чая. Останалото бяха три ябълки и 200гр. черешки за вечеря.
Успех на всички и в утрешният ден!
Заключено