Дидинка написа:Привет!
Първият ми ден мина доста леко и безпроблемно само че ансола нещо не ми подейства разстворих го във хладка вода и приемах много течности над три литра от който 4 чая. Останалото бяха три ябълки и 200гр. черешки за вечеря.
Успех на всички и в утрешният ден!
Браво,
Диди, добре се справяш! Що се отнася до ансола, то поносимостта и влиянието му върху организмите ни е индивидуална. Да не говорим за начина, по който се приема и количествата!
Мац, виждам те и ти се радвам

!
Суити, предлагам ти да си самозаложиш един капан тук
- вече каза, че до края на юли ще си 5 кг надолу. Сега предлагам да ни напишеш какво ще промениш в начина си на хранене и движение и ще те държим под око дали си държиш на обещанието. Така като имаш някакъв формален "контрол" би следвало да си по-стриктна в това, което правиш! Често казано и аз ще се опитам да направя една такава "уговорка" с вас, когато прочета цялата книга на док и ми стане ясно какво трябва да променя в ежедневното си хранене
!
На мен ми е трети ден днес и се събудих към 6.30 спала-недоспала..... Бая трудно заспах нощес, щото ме тресеше юнски студ

. Обаче после като съм се предала на Морфей, та ...... без будене до 6.30. И кво да правя толкова ранко?!? Взех че подредих гардеробите на децата

, след което реших че 7,30 е все още ранко за кафе и книга, та излязох да побягам из парка

, към 8.20 имах готовност да си пия кайвето - изкъпана, облечена, почистена и обновена...... Обачеее......... пустому..... бутнах чашата с кафето върху мен

и ревах от яд, защото у дома беше тихо, само Кокчо беше станал, но отиде за закуски, а Белуна спеше и аз исках да направя едно мое много любимо нещо:
да пия сутрешно кафе и да си чета интересна книга!!! Е, нищо от това не стана, а от моето крещяне (крещях от яд на себе си) Бела се събуди и всичко свърши :1140 :1140 . Но за сметка на това сега ще си имам чисто нови изпрани дънки, блуза и гащи, че и ...... шалте на дивана.
И в тази еуфорична лудост се метнах на Реното и се докарах до работа, закупих 1 кило кайсии и 2 кг диня, които смятам да употребя за днешния ден (едва ли ще изям всичките де, то и динята е два килограма с корите)! Вече пия втората чаша гореща вода и ви привествам!
Орхидея написа:cchery написа:
Аз днес съм в супер настроение,
и ви поднасям моето уведомление:
денят е трети и всичко свършва
щом дори солта не ме довършва!
Ееее това е супер, само жалко, че на мен ми е втори ден

!
Орхи, аз затова почнах по-ранко, че да свърша по-бързо

!