Иначе за всякакви щуротии съм насреща
Вале, няма нищо срамно в Любовтаvalrus написа:Вие правили ли сте л.....в в гората на метри пред стадо овце и овчар.![]()
![]()
Не е лошо да викажа,но тревите са неприятни.
Верка,от това по безсрамно,че чак вулгарно
Диди, и аз не мислех, че ще предизвика интерес у мен, но нали съм си любопитна .... то пък се оказа страхотно забавно. "Специалистите" казват, че зависи много от моментното ти състояние - ако ти сдухано ще стане кофти преживяване, ако ти е било весело емоцията ще се засили. Така и беше. На другия ден имах коремна мускулна треска от ..... смяхdroidd написа::На мен лично, само т.6 ми се губи.Нещо не ми идва отвътре да пробвам.
Аз плувах в закрит басейн и моментът беше такъв, че нямаше никой.Ver написа:Още един член в отбора на Начинаещите "Безсрамници"Cheva написа:Айде и аз да се похваля, щом съм влезнала....
плувах без бански.![]()
Cheva написа: Но.... разликата е огромна!
Такава свобода и сливане се усеща...!
Cheva написа:Задължително е, практикуващият да бъде хедонист.
Това е точното заглавие! И на мен страшно ми хареса!Нели написа: "Кога за последен път си правил нещо за първи път?" Е, много ми хареса! Почти като подзаглавие на тази тема е.
Нели написа:Мари, като стигнах до твоя пост с номерата на точките, се връщах 4-5 пъти към поста на Верчето, за да разбера за коя точка говориш
И на менCheva написа:Това е точното заглавие! И на мен страшно ми хареса!Нели написа: "Кога за последен път си правил нещо за първи път?" Е, много ми хареса! Почти като подзаглавие на тази тема е.
И аз такаCheva написа:Нели написа:Мари, като стигнах до твоя пост с номерата на точките, се връщах 4-5 пъти към поста на Верчето, за да разбера за коя точка говориш![]()
![]()
Ха и аз така правих
Ver написа:И аз такаCheva написа:Нели написа:Мари, като стигнах до твоя пост с номерата на точките, се връщах 4-5 пъти към поста на Верчето, за да разбера за коя точка говориш![]()
![]()
Ха и аз така правих
Нели написа:"Кога за последен път си правил нещо за първи път?"