Детоксикация в зряла възраст

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Публикувай отговор
Cvet

Re: Детоксикация в зряла възраст

Мнение от Cvet »

Привет,droidd! Аз направих плодово-оризов ден в сряда - беше ми за първи път и нямах някакви проблеми. Всъщност след детокса и след този ден, килограмите ми бяха абсолютно еднакви - с 1,9 кг по-малко. И днес отново се претеглих и пак съм толкова. Така, че в понеделник и аз съм с вас, момичета :)
Успешен оризов ден на всички, които се присъединят :524
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Cvet написа:Привет,droidd! Аз направих плодово-оризов ден в сряда - беше ми за първи път и нямах някакви проблеми. Всъщност след детокса и след този ден, килограмите ми бяха абсолютно еднакви - с 1,9 кг по-малко. И днес отново се претеглих и пак съм толкова. Така, че в понеделник и аз съм с вас, момичета :)
Успешен оризов ден на всички, които се присъединят :524
Привет Цвет,в понеделник ще има и други на линия, но в темичката за оризовите дни.
При мен резултата от ОД е много добър.Вчера оризих и съм махнала почти 2-та кг., които си трупнах след детокса :126 Обещавам да съм по-внимателна за в бъдеще,......... ама пуста лакомия :128
moni_ka

Мнение от moni_ka »

Здравейте, упорити мацки! :954
За тези, които не ме познават от тук или от другия форум да се представя - казвам се Росица и съм почти на 53 години. Родена съм на 07.09.1958 година. Имам две пораснали дъщери и две прекрасни внучета - момче и момиче.
Направих първия си детокс през декември 2008 година. Въпреки, че никога не съм била с наднормено тегло, от ЕГН-то започнах да трупам плисенца около талията, ханша и бедрата, поналях се, както казва мама. Бавно и неусетно качих няколко килограма. Нооо ... една година след началото на детоксите от плисетата нямаше и следа, свалих общо 7 килограма и оттогава поддържам теглото си около 58-60 кг. Кожата ми се освежи, стойката ми се изправи, отшумяха болките в глезените, които ме мъчеха доста отдавна, боледувам по-малко и по-леко и най-важното - чувствам се чудесно. :524
Радвам се, че в тази тема пишат "момичета" на моята възраст! :923
Пожелавам ви лек и усмихнат ден! :954
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

moni_ka написа:Въпреки, че никога не съм била с наднормено тегло, от ЕГН-то започнах да трупам плисенца около талията, ханша и бедрата, поналях се, както казва мама. Бавно и неусетно качих няколко килограма. Нооо ... една година след началото на детоксите от плисетата нямаше и следа, свалих общо 7 килограма и оттогава поддържам теглото си около 58-60 кг. Кожата ми се освежи, стойката ми се изправи, отшумяха болките в глезените, които ме мъчеха доста отдавна, боледувам по-малко и по-леко и най-важното - чувствам се чудесно.

:225
moni_ka, това за изчезването на "плисенцата", звучи мноооооого обнадеждаващо! :923
Дай Боже след време и аз да мога да се похваля със същото! :524
moni_ka

Мнение от moni_ka »

droidd написа:
:225
moni_ka, това за изчезването на "плисенцата", звучи мноооооого обнадеждаващо! :923
Дай Боже след време и аз да мога да се похваля със същото! :524
droidd, мила, за тия 7 килограма ми трябваше почти година. Оттогава, въпреки че правя детокси, не свалям повече, явно съм достигнала оптималното си тегло. ;)
От все сърце ти пожелавам след време да изчистиш "плисенцата", само не бързай, имай търпение и нещата ще си дойдат на място! :923
ofika

Мнение от ofika »

Eхооооооооооооооо! кАК СТЕ И КЪДЕ СТЕ? Никой ли не прави детокс през септември? Май трябва да реанимираме темичката, че ще вземе да се спомине от липса на интерес.
Аз правих детокс два дни, защото пътувах до малката дъщеря (върнах се вчера) и не можах да се тегля, но вече и не се вълнувам колко съм свалила, защото си влизам в стари дрешки и се чувствам добре в тялото си. Иска ми се да видя 6, като първа цифра в килограмите си, но и това ще стане някой ден, нали?
:221 ВЕСЕЛ ДЕН НА ВСИЧКИ!
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

ofika написа:Никой ли не прави детокс през септември? Май трябва да реанимираме темичката, че ще вземе да се спомине от липса на интерес.
ofika, мисля че повечето от нас правиха детокс през септември, но се бяхме включили в темичката за септемврийският детокс.Аз лично мисля, че няма смисъл да пиша и на двете места, че много се раздвоявам :221
Това, с което мога да се похваля, е че откакто почнах с детоксите и чайчето от джоджен - цикълът ми се нормализира.Преди ми идваше през 2 седмици и доктора ми казваше, че е нормално за възрастта ми / 45г. :424 / Днеска заковах точно на 28-я ден........е на това му викам вече нормално :fan
ofika написа:Иска ми се да видя 6, като първа цифра в килограмите си, но и това ще стане някой ден, нали?
Ще стане разбира се, щом си го пожелала и правиш нещо по въпроса :524 И аз си мислех, че няма да видя 5-цата, ама си я виждам редовно вече, благодарение на детоксите и ПО дни :1062
Хубав ден и от мен! :923
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

И аз си мислех, че няма да видя 5-цата, ама си я виждам редовно вече, благодарение на детоксите и ПО дни
:826 за постигнатия резултат
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Аз пък искам да видя 6 с нула като първа и втора цифра на кантара....но още съм много далече от това....кантаръ нещо ми изневерява.....ще има да изпия още литри димяща вода,чай и да детоксвам поне още 3-4 пъти до достигане на заветната цел... ............а и като се има предвид че идват есенни и зимни месеци,знаете какво се случва по тяхно време,но тук с подкрепата на всички Вас мисля че ще се справя :1055
ofika

Мнение от ofika »

Привет на всички детоксикантки в зряла и не толкова зряла възраст! Разбирам droidd и раздвояването й, но все пак ще напиша тук с надеждата, че повече жени от прекрасната "средна"(45г-70г) според ЮНЕСКО, ще се включат и ще споделят как върви при тях детокса. При мен е както винаги бавно и плавно. Започнах го на 74кг, а приключих на 73. Мерките обаче са повече от стимулиращи, вече влизам в дрешки с два номера по-малки. Още малко и ще си влизам в дрехите от преди 15 години (винаги съм била около 60кг, но Хашимото ми разказа играта), то и сега влизам, но трудно. :221 Освен това ще празнувам 1,5 година детокси и внук на годинка. А днес съм на ПОД и чай. Чувствам се прекрасно с такава весела и разнообразна компания. Успех на всички плодуващи и оризещи! Дано кантарът ви зарадва много.
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

ofika написа:Освен това ще празнувам 1,5 година детокси и внук на годинка
Офика,все прекрасни поводи за празнуване. :326 :326 :326
Би ли споделила как се отразява детокса на Хашимото и по време на детокс приемаш ли лекарствата за него.
Имам приятелка с това заболяване и ще ми е полезно да науча повече.
ofika написа:Мерките обаче са повече от стимулиращи
В мерките е истината :524
Публикувай отговор