Детоксикация през ноември

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Детоксикация през ноември

Мнение от cchery »

Бързам, но няма как да не напиша, че перфектно се справям дотук! 2 литра сок с вода (общо). Отделно сигурно още 3 литра вода. 1 круша и ....... 1 кафе.

За вечерта не давам обещания, че предвид утрешния празник у дома, май е по-редно да се захраня леко със салата....... но ще докладвам утрееееееееееееееее!

Успех на всички..... пишете и не се страхувайте да споделяте успехи и неуспехи! :923 :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
олеся

Мнение от олеся »

И аз съм от днес на линия - със сок от ябълки. Дано издържа 3 дни, защото изтеклия месец беше толкова натоварен с напрежение, че въобще не съм мислила какво ям и по колко. И резултатът е налице - качени кг. Не усетих кога минаха дните между двата детокса, а ПОД въобще не успях да направя :mad:
И тъй като бебока май вече се поуспокои - надявам се от този детокс да започна да си обръщам повече внимание и да върна храненето си под контрол.
listopad

Мнение от listopad »

Браво на всички,аз мъча да пия повече,но горе долу до 2,5 литра ги докарвам водата със сока,повече не мога,мога ли да съчетая с ядене на плод,защото на моменти изпитвам силен глад,та поне нещо да положа?Аз правя само портокал с грейпфрут,но д апопитам вие крушите н асок ли ги правите или така ги ядете?
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

listopad написа:Браво на всички,аз мъча да пия повече,но горе долу до 2,5 литра ги докарвам водата със сока,повече не мога,мога ли да съчетая с ядене на плод,защото на моменти изпитвам силен глад,та поне нещо да положа?Аз правя само портокал с грейпфрут,но д апопитам вие крушите н асок ли ги правите или така ги ядете?
Не знам дали е по правилата, но лично аз днес съчетах соковете с цял плод, па макар и само един. Така че смело подложи нещо, за да не се нахвърлиш върху неразрешените неща. :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

:954
Здравейте мили слънчица....Как сте малко преди пълнолудие!
Исках само да пиша ,че аз съм на линия за ноемврийския детокс от днес със сок от цитруси,чай и вода!

Добре дошли на всички нови "мецанки"...

Утре ,cchery очаквам твоите добри резултати от кантарЪ и съм сигурна че ще си постигнала мечтата...

Успех на всички които продължават и утре....дръжте се здраво момичета...това което правите е за ВАС,не за някой друг....само и единствено за ВАС :524 :524 :524
droidd написа:Момичетааааа, не мога да ви се нарадвам !!! :923 :524 Голяма тайфа сте заформили :326
Аз ще се включа на 11-ти с цитруси, че ще имам да наваксвам след толкова празници. :221
чакаме те с нетърпение Дидка...липсваш ни :329
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

listopad написа:мога ли да съчетая с ядене на плод,защото на моменти изпитвам силен глад,та поне нещо да положа?
listopad , Док пише :Ако чо­век почувства привечер глад, може да хапне малко плод -1 -2 ябълки или 1 пор­токал.
Успех на всички и днес :923
Чери,сдобри ли се с 6-цата :524
mironi

Мнение от mironi »

Минавам да ви поздравя - за постоянството и за ведрото настроение!
Аз пропускам този детокс - на 4 ноември ме оперираха и няма как. Но не съм се отказала - даже сега повече от всякога съм надъхана да съм постоянна - за да не ми се случват повече такива гадости. Лошото е, че и антибиотик са ми набутали и ми е много гадно, че ми се налага да го пия. Но после ще приложа всички познати ми средства за изчиставене!!! До обяд не ям нищо освен по една круша. Не се тъпча - внимавам с диетата - повече супички и смятам, че няма да кача килограми или да се освиня.
Миналия детокс също го пропуснах - заради смъртен случай в семейството точно тогава. Но на следващата седмица, пък макар и не по пълнолуние си го направих - и ми помогна да се оправя с гнойна ангина без антибиотик. Много се гордея със себе си. Медицинските лица покрай мен ме натискаха да започна антибиотик - защото гнойна ангина само с това се лекува, пък и ми предстои операция, пък и на сърцето зле се отразява и всякакви такива психо атаки и позиции на официалната медицина. Въпреки това аз рискувах и организма ми се справи сам. Сега вече знам за себе си, че глада действа безотказно просто, поне при мен!!!
През декември съм с вас! Беше ми доста черен период, но да се надяваме, че вече всичко лошо мина. И хубавото предстои!
Сега ще се върна да ви изчета отначало, че ми действате много оптимистично, позитивно и надъхващо!
Целувки на всички!
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

mironi написа: Въпреки това аз рискувах и организма ми се справи сам. Сега вече знам за себе си, че глада действа безотказно !!!
:326 Браво за смелостта !

Как сте, момичета ? :222
Тук съм, втори ден детокс.
Снощи като заспивах и ми се привиждаха разни блюда. :955
Иначе глада го контролирам и е само стомашен :lol:
( душата тръпне в очакване на края и срещата с канрата :1062 )
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ехеййййййй, детоксита?! :1028 :1028 :1028 Здравейте... от кака ви мецАнка! :954 :954 Първо бързам да кажа на всички, че шестицата не я видях :roll: :roll: , но ми се привижда все още.... :221 :221 . Снощи хапнах зелева салатка с магданоз и целина - може би това е причината, а може би... ми е нужно още малко каляване на волята и ината! Без значение, ще я видя другия път сигурно или още този месец след ПОД-овете. :lol: :lol: Не можете да си представите колко драго ми стана като видях, че сте се сетили за мене.... и малко терсене, че не мога да отговоря на очакванията за тази шестица :oops: :oops: , но поне не искам да ви лъжа! Пак ще го кажа - беше ми адски драго във вашата компания! :923 :923

Днес моето голямо чудо чудесно става на 9 години! Едното от тези двете долу :1062 :1062

Изображение

и по този повод една скрита шестица в мене няма да ми отнема от настроението!!! А и си бях обещала за РД на Коси да съм 70 кг! Е, толкова съм - 70,4 кг!! Доволна съм и иии ви черпя съвсем съвсем по детоксов начин:

Изображение

Изображение

:1110 :1078 :1110 :1078 :1110 :1078 :1110 :1078

Диди, честит ти рожденик и на тебе! Пожелавам му много да те слуша :1062 , на ръце да те носи :lol: и всяка прищявка да изпълнява :955 :955 ! Да ти е жив и здрав! Наздраве! :620

:1110 :1078 :1110 :824 :1110 :1078 :1110
Последно промяна от cchery на 10 Ное 2011, 14:55, променено общо 1 път.

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

mironi написа:Много се гордея със себе си. Медицинските лица покрай мен ме натискаха да започна антибиотик - защото гнойна ангина само с това се лекува, пък и ми предстои операция, пък и на сърцето зле се отразява и всякакви такива психо атаки и позиции на официалната медицина. Въпреки това аз рискувах и организма ми се справи сам. Сега вече знам за себе си, че глада действа безотказно просто, поне при мен!!!
Мирони, има много защо да се гордееш със себе си! Браво, момиче! Оправяй се по-бързо и те чакаме сред редиците си! А ако решиш и по-ранко да се включиш, то си добре дошла в темата за плодово-оризовите дни! :) :)

А гнойна ангина без АБ?!? Или пък скарлатина без АБ?! ДА, ВЪЗМОЖНО Е!!! И аз го казвам от опит!

Успех на всички детоксита днес!!!!! Аз се захранвам и понеже хич не е по правилата :1062 :1062 , няма и да ви обяснявам как! :razz: :razz: То и иначе нямаше да ви обясна, щото на глада, който изпитвате, само мисли за ястия остава да трупна :221.

Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cchery написа:А и си бях обещала за РД на Коси да съм 70 кг! Е, толкова съм - 70,4 кг!!
Това е то ! Казана дума - изпълнена. Това е по-важното. :954

Честит ти 9 годишен рожденник ! :329
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Заключено