За вечерта не давам обещания, че предвид утрешния празник у дома, май е по-редно да се захраня леко със салата....... но ще докладвам утрееееееееееееееее!
Успех на всички..... пишете и не се страхувайте да споделяте успехи и неуспехи!

Не знам дали е по правилата, но лично аз днес съчетах соковете с цял плод, па макар и само един. Така че смело подложи нещо, за да не се нахвърлиш върху неразрешените неща.listopad написа:Браво на всички,аз мъча да пия повече,но горе долу до 2,5 литра ги докарвам водата със сока,повече не мога,мога ли да съчетая с ядене на плод,защото на моменти изпитвам силен глад,та поне нещо да положа?Аз правя само портокал с грейпфрут,но д апопитам вие крушите н асок ли ги правите или така ги ядете?
чакаме те с нетърпение Дидка...липсваш ниdroidd написа:Момичетааааа, не мога да ви се нарадвам !!!![]()
Голяма тайфа сте заформили
![]()
Аз ще се включа на 11-ти с цитруси, че ще имам да наваксвам след толкова празници.
listopad , Док пише :Ако човек почувства привечер глад, може да хапне малко плод -1 -2 ябълки или 1 портокал.listopad написа:мога ли да съчетая с ядене на плод,защото на моменти изпитвам силен глад,та поне нещо да положа?
mironi написа: Въпреки това аз рискувах и организма ми се справи сам. Сега вече знам за себе си, че глада действа безотказно !!!
Мирони, има много защо да се гордееш със себе си! Браво, момиче! Оправяй се по-бързо и те чакаме сред редиците си! А ако решиш и по-ранко да се включиш, то си добре дошла в темата за плодово-оризовите дни!mironi написа:Много се гордея със себе си. Медицинските лица покрай мен ме натискаха да започна антибиотик - защото гнойна ангина само с това се лекува, пък и ми предстои операция, пък и на сърцето зле се отразява и всякакви такива психо атаки и позиции на официалната медицина. Въпреки това аз рискувах и организма ми се справи сам. Сега вече знам за себе си, че глада действа безотказно просто, поне при мен!!!
Това е то ! Казана дума - изпълнена. Това е по-важното.cchery написа:А и си бях обещала за РД на Коси да съм 70 кг! Е, толкова съм - 70,4 кг!!