Лято пее в моето сърце!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Лято пее в моето сърце!

Мнение от cvety_rz »

Много добре изглеждате на снимката :940 Радвам се, че сте си прекарали чудесно :954
При нас няма нищо ново.Караме сия все така меко, леко и лежерно :1062
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Цвети,селска идилия :1062 Както при нас! Аз вчера бях в "градска"-като отмъкнах кола на обяд се прибрах в 21,30 :1210 Рядко,но качествено :plezya se
На село ми е добре,не се оплаквам-спокойно,не е толкова напечено,вечер си е направо хладно,ама...града си е град!Та от време на време и аз крада като онези мацки от рекламата :423
Усмихнат ден момичета! :954 :954 :954 :954
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

bubalina написа:Цвети,селска идилия :1062 Както при нас! Аз вчера бях в "градска"-като отмъкнах кола на обяд се прибрах в 21,30 :1210 Рядко,но качествено :plezya se
На село ми е добре,не се оплаквам-спокойно,не е толкова напечено,вечер си е направо хладно,ама...града си е град!Та от време на време и аз крада като онези мацки от рекламата :423
Усмихнат ден момичета! :954 :954 :954 :954
Бубе, :524 И аз смятам тази вечер да забегна малко градска :1028 Човек има нужда понякога от това колкото и добре да живее :1062
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ехеееееееее, какъв идиличен разговор за село си водите вие двечките! :1062 :1062 Бубка, Цвети :922 :922

Мен нещо ме е напекло па макар и на сянка...... честно казано нищо не ми се прави...... както е нормално за летния сезон. :1062 :1062

Хубав ден на всички......
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Mariko ,ЧЕСТИТ РОЙДЕН ДЕН !!! ДА СИ ЖИВА , ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА :329 еТО МЕ И МЕН . РАБОТЯ КАТО ЛУДА . ИМА ТАКИВА РАЗНОСТРАННИ КЛИЕНИ ,ЧЕ НАПРАВО НЕ МИ СЕ ГОВОРИ.СНОЩИ ЕДИН ВДИГНА ЛУД СКАНДАЛ А ДРУГИ ТРИМА БЯХА ОЧАРОВАНИ. И ВСИЧКО ТОВА ПРЕД ОЧИТЕ НА ШЕФОВЕТЕ. СКАНДАЛА БЕШЕ ЯК ,ЦЯЛОТО ЗАВЕДЕНИЕ РАЗБРА ,ЧЕ ХРАНАТА БИЛА СУДЕНА . КАТО,ЧЕ ЛИ СМЕ УБИЛИ ЧОВЕК. ДА ,ДОРИ ДА Е ТАКА , ПО ВЪЗПИТАНО Е ДА НЕ ВИКАШ. ЗА МЕН ТОЗИ СКАНДАЛ Е ХАБЕНЕ НА НЕРВИ И НАПРЕЖЕНИЕ . ОТ ТАКИВА НЕЩА МНОГО СЕ ИЗТОЩТАВАМ .ЕДНОВРЕМЕННО С ТОВА ИМАМ ПРОБЛЕМИ И С ПЕРСОНАЛА.ТОВА Е НОРМАЛНО СЯКАШ.ТАКА СЕ НАПРЕГНАХ. ЕТО ТОВА Е МОЯТА РЕАЛНОСТ . КОГА ЛИ ЩЕ МОГА ДА СИ ПОЧИНА . СЕГА БЪРЗАМ ,ЧЕ СЪМ НА РАБОТА И НЕ Е УДОБНО ДА ПИША МНОГО . ВЕЧЕР ПЪК СЪМ УМОРЕНА И ЗАТОВА МЕ НЯМЯ ,НО МИ ПРОСТЕТЕ. УТРЕ ИМАМ ПРОВЕРКА В ЦЕХА А СЛЕД ТОВА СЪМ СИ НА РАБОТА В РЕСТОРАНТА , С ЕДНА ДУМА ЛУДНИЦА . НА ВАС ХУБАВ ДЕН . :922
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
ellyto

Мнение от ellyto »

Фюти, една голяма :922 :922 от мен. Мога да предположа на какъв огън се печеш. Надявам се да се нормализират нещата при теб, да се успокоиш, да се поотпуснеш и всичко да върви по мед и масло .... или поне да се доближава до това положение.
МариКо, честит рожденден! Да си жива и здрава, много щастлива, обичана и много позитивни неща да ти се случват и да преживяваш! :1119
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Фюти :922 :922 :922
Чери, май много те е напекло-2-ри ден постовете ти конкурират тези на Фюти :221
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

bubalina написа:Фюти :922 :922 :922
Чери, май много те е напекло-2-ри ден постовете ти конкурират тези на Фюти :221
То като се замисля от всички ни Фюти май най-напрегната работа има, а най-много време ни отделя........... :829

Фютко, какво да ти кажа, пиле?!? Във вашата професия професионализма е много малко! Дано не ти звуча гадно, но...... и условията на труд не са добри, заплащането също, а изискванията са....... Какво да ти кажа - каквито шефовете - мрънкащи и вечно недоволни, такива и работещите за тях! Ами гледай ти да се съхраниш и да ги надскочиш тези дребни душици, защото със сигурност не си им от класата! :923

Бубка, това Чача много ме разтопява.... :954 :954 :954 . Знаеш ли, представям си я след време с развени коси как язди кон сред селската мера.... свободна, независима, волна......

Хриси, чак сега успявам да отразя постинга ти..... радвам се, че те "виждам" и да те поздравя за успешния ти шести семестър! Кога каза, че почваш да учиш, кога минаха тези 3 години?!? А сега трябва да се справяш и с работа....... БРАВО, момиче! :326 :326

Не знам колко детокс правиш напоследък, но ти за мен си неразривно свързана имено с него...... там те намерих, там те опознах.... :221 .

Валче, как сте днес?!? Винаги има лоши дни.... Сигурна съм, че вече сте ок.

И аз не очаквах Бела да ми се разкашля точно юни месец, когато не ходи на градина и е топло вече, ама....... имало да се случва. Справихме се. След което я наядоха комари...... толкова много и толкова гадни, че пъпките се изпълваха с течност и образуваха бяло връхче. Честно казано по едно време си помислих, че прави кожна стрептококова инфекция :plezya se :plezya se . Оказаха се комари и то от много гадните....... почнах да я мажа отначало с крем с Арника, после слагам масло от чаено дърво, а вече вечер ползвам крем Здраве, за да заздравеят раните, които тя си направи с чесане.... абе.....

Довечера ще участвам в сборния женски отбор на фирмата на Момчил по футбол! :221 :221 В София ИТ-фирмите си направиха аматьорска лига по футбол и си имат съвсем сериозен шампионат, който продължава колкото шампионата в "А" група. За края му сега са решили да правят демонстративет женски футбол и накъде без мене?!? :1069 :1069 Със сигурност ще бъде купон......

Пускам ви още една реабилитирана от мен песен на Гънс......

[youtube]A7lAXyKF1_k[/youtube]

Кажете ми на тази песен какво друго да правиш освен секс........ :1062 :1062 :1062
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Черита, имайки предвид дължината на последния ти постинг, уверено казвам, че вече съм спокойна за теб! И аз като Бубето се бях притеснила. :1062 :1062 :1062
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ново двайсет при нас :328 Симчо е с нощна кашлица.Това е присъщо за калинчето по принцип.От къде се взема това и то в разгара на лятото и когато са си в къщи :1044 Ще се лекуваме де няма къде да отидем :) Това е за сега от мен.
Много :922 :329 :922 :329 :922 :329 :922 за всички ви :954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ей, здрайвете. Влизам малко набързичко да се похваля с моята спортна дейност от вчера вечерта - нали бях футболистка. :1062 :1062 Нашият отбор загуби с дузпи. А имаше дузпи, защото завършихме 2:2 . Мога да кажа, че се представихме достойно - поведоха ни с 2 гола, но изравнихме. А второто полувреме определено имахме надмощие. За съжаление не успях да вкарам гол, да не говорм, че не вкарах и от дузпа :oops: :oops: . Ама това е....

Ето снимки от събитието - и .

Мога да кажа, че беше огромно забавление и удоволствие. Не се мина и без женски изпълнения като това да ме проснат на земята още първата минута :1062 :1062 , но ....... преди всичо беше предизвикателство. Честно казано до снощи се имах за тренирана личност, ама след като още на първия спринт захлестях като пребито куче, се отрезвих яко........ има още мноооооооооого да тренирам докато постигна някаква форма. :1200 :1201 :1202 :1203

А сега отивам да се концентрирам за един страхотен уикенд в 2 части - събота сме на РД на наши близки приятели, а неделя сме на....................................... моята любима група на всички времена........... просто Гънс........просто Гънс........просто Гънс........просто Гънс........просто Гънс........просто Гънс........просто Гънс........просто Гънс........просто Гънс........просто Гънс........просто Гънс........просто Гънс........просто Гънс........просто Гънс........просто Гънс........просто Гънс........просто Гънс........просто Гънс........просто Гънс........просто Гънс........просто Гънс........

[/size]

Заключено