Честит имен ден и от мен, Чери
Извинявай, че така със закъснение, на патерица
![Embarrassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
, но вчера нали беше неделя и аз просто забравих, че е празникът Света Анна
![Confused :???:](./images/smilies/icon_e_confused.gif)
ЗЛО ДА ТЕ ЗАБРАВИ
![well done :524](./images/smilies/28336_188.GIF)
(иначе като е делничен ден, тук в службата нали си имаме календар на стената и аз винаги си следя празниците и имените дни) ...
Скъпа моя приятелко, благодаря на Господ и/или на Провидението, че ме запозна с теб, че се сближихме, че имам за дружка мила такъв уникален Човек като теб!
Искам да знаеш, че в сърцето ми има едно място, запазено само за теб... такива сърдечни чувства изпитвам само към хора, които преброявам на пръстите на двете си ръце... ти си една от тези специални личности, за които бих се мушнала в огъня, само и само да ви видя щастливи и здрави... звънни ми и в 2 през нощта, моята душа ще откликне на всичко, което ми споделиш, винаги ще съм насреща за теб, Аничка! :1211 Искам да го знаеш и помниш винаги... защото истинските приятели не само се радват заедно в добри времена, те състрадават, разбират те и те подкрепят всячески в лошите моменти... когато ти самият не си уютно сам със себе си, приятелят е на дъх разстояние от теб... ами това е ... оставам безмълвна вече, защото думите са слаби ... обичам си те много, всичко най-хубаво и добро!
![well done :524](./images/smilies/28336_188.GIF)