Бая сте пописали тези няколко дена, в които не съм влизала.
За този четвъртък можеш? Може и да фиксираме и някой ден от следващата седмица, стига всеки да си каже кога е свободен. Аз останах с впечатление, че тази седмица много се разминаваме в дните, когато всеки е свободен и за това предложих да го оставим за седмицата 22-26 април. Някой да има някакви ангажименти тогава?cchery написа:Бързам да почна с коментар на долното:
ellyto написа:
cchery написа:
Мен другия вторник ме губите отвсякъде , че и срядата. Но пък понеделник и петък нямам ангажименти .
Аз предлагам да е понеделник. Аз в петък ще пътувам и няма да съм в Сф, а този път много ми се иска да се видим. Ако всички са навити, да нарочим понеделник за среща, какво ще кажете?
Аз по-скоро няма да мога да се присъединя. Във вторник съм рожденичка и ще си подготвям нещата за тогава - намислила съм да направя сама тортата си и ми е необходимо време - дано да .... не се откажа. В сряда пък Момчил ме догонва на години, демек той е рожденик и нещата се усложняват допълнително. Та чак от четвъртък съм налична и свободна - ще взема да повдигна пак темата за срещата и да се уточним там, за да се видим най-сетне, че вече е срамота!
Елисче, радвам се да чета такива позитивни постове от теб! хубаво е да си с близките и да се наслаждаваш на хубави разходки, добра компания и хубаво временце. Екстра, само такива неща искам да чета. А що се отнася до кашлицата, дано по-бързо да я преборите. Аз съм много доволна от сиропа за кашлица Стодал.
Фюти, голямо приключение си имала. Адски неприятна и изнервяща ситуация. Напълно си представям какво си преживяла, тъй като септември и ние имахме наводнение в къщи от съседите ни отгоре. Толкова и неприятно и толкова нерви се хабят на момента. Ти си много оправна, признавам ти го. Евала, че си успяла да се справиш за толкова кратък период от време!
Дани, 2-3 месеца е доста бърз срок за приключване на ремонта и то, че разрушавате всичко и градите на ново. Големи бързаци ще сте, ако успеете за този срок да се справите. На нас ни трябваше около 6 месеца, въпреки че грубия ремонт приключи за около 3 месеца и малко. Ще чакаме покана за гостенско

Чери, чакаме снимки от теб за описаните красоти в квартала

Аз да се оплача, сегашните смарт телефони са изключително зле

Не знам дали знаете, но уикенда Техномаркет бяха пуснали разни неща в промоция. Разни, разни почти половината стоки в магазините им. Решаваме вчера да отидем до техномаркет до Метро да видим какви ТВ-та са в промоция. Егати бъзика, хората купуваха телевизори на поразия, все едно са без пари и почти никаква стока не беше останала в магазина. А специално на телевизорите отстъпките не бяха кой знае какво и аз не успях да разбера защо толкова масово се купуваше всичко. Много странно беше, как изведнъж толкова много хора намериха толкова много пари за да си купят телевизори

Уикенда беше забавен, изпълнен с приключения. Бяха ни на гости сестрата на Тони с децата, трябваше да ходим на театър всъбота, но до последно не се знаеше ще ходим ли няма ли, децата болни, билетите купени, а никой нищо не знаеше до последно. Еее отидохме на театър, гледахме Идеалният мъж в Народния. Малко мудна постановка, въпреки че играят много добри актьори. НЕ успяхме да изгледаме цялата постановка, защото беше много дълга, а сестрата на Тони много се притесняваше за децата, тъй като като са болни и само нея търсят. Та си тръгнахме на антракта. Не я препоръчвам тази постановка. Аз мислих, че ще е по-забавна и весела, но уви.
В неделя ги изпращахме на летището, после се срещнахме с едни приятели и уж за малко а се прибрахме в 12 часа. Много беше динамичен уикенда.
Този петък трябва да пътуваме за Загреб и за съжаление времето го дават да е много кофти. Миналата седмица точно за тези дни го даваха да е слънчево и топло, а от днес прогнозата се е променила на точно обратното. Егати и синоптиците значи.