КОНКУРС ЗА "ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ - Пролет 2014"!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Публикувай отговор
mira_b

Re: КОНКУРС ЗА "ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ - Пролет 2014"!

Мнение от mira_b »

Добро утро и от мен! Заредена съм с много положителни емоции - сън не ме хвана след 02.00 ч. :1216 Мераци :1209 Вчера прегледах темата за хранене в зоната и все още умувам за режима на хранене, дано ми се избистри...
Anonys, както са писали и по-горе, и аз мисля, че ще е добре да имаш своя тема със съвети и други неща, които ще са ни в помощ :roll: Благодаря!
Успешен и усмихнат ден :922
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Добрютро :1147
Как е конкурсното настроение :1209
Тами, и аз съм за да учавстваш.Чакаме те в нашите редици :923
Пожелавам успех на всички ни :524 Сладка, не се отчайвай.Аз съм на хормони и идея си нямам какво ще се получи с отлсабването, но съм длъжна да опитам.Важното е, че си се излекувала от пневмонията,а ако искаш може да си направиш опашката след лечение на АБ.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Tami

Мнение от Tami »

971914_582490698496388_1821284054_n.jpg
Тами 1ви Февруари 2014
(9.29 KiB) Свалено 539 пъти
:954 :954 :954 Добро утро на всички в този прекрасен и чаровен ден! :954 :954 :954

Няма значение дали е студено, дъждовно или мрачно! На нас ни е слънчев деня, защото започваме едно безкрайно полезно начинание за себе си, за нашето здраве и за нашите близки и приятели, защото когато ние сме здрави и лъчезарни и всички около нас ще го забелязват, ще ни се радват, подкрепят и възхищават!
Аз съм безкрайно благодарна на всички които се решиха да вземат участие и на всички които са тук да ни подкрепят. Обещавам, ще няма да ни е лесно, но което се постига по-трудно...повече се цени. Няма да е лесно.....НО....затова сме се събрали тук, защото взаимно по-лесно ще постигнем целта....А има и толкова още хора тук...които ни подкрепят....БЛАГОДАРЯ НА ВСИчКИ ЗА ПОДКРЕПАТА!!
!

Значи за сега участниците са......

Първа категория:

Бъни
mirka_ss
zezata (Зезе,прати ми на емаила ми tamara_walker@outlook.com килцата си и снимка моля и напиши също името си от форума )

Втора категория:

Diva
rosa_bg
cvety_rz
margo77
mira_b
krasimira
violetkatana
Mariana Vasileva ????( Moля да ми пратиш на лични килцата си и името си от форума мила)
danid ( Дани, прати ми на емаила ми tamara_walker@outlook.com килцата си и снимка моля и напиши също името си от форума)
Sladka Debelanka ( Сладке, прати ми на емаила ми tamara_walker@outlook.com килцата си и снимка моля и напиши също името си от форума )
Tami - ако болшинството е съгласно да участвам също...Коментирайте и не се срамувайте!
:1209

Колкото се отнася за мен, дали аз да участвам...ако болшинството е "ЗА"...ще се включа. И за да не се чудете коя съм аз дето съм решила да ви събирам данните и снимките за конкурса....И аз тук ...дори публично зачервена си ги казвам.....
Днес започвам с :1134 :424 95.3кг тази сутрин :424 :1134 и ще си закача актуалната снимка от тази сутрин на края на посланието ми! :423 Имам за сваляне 30кг....които съм качила през последните 10 години, след като родих големия си син..и въобще няма да ми е лесно, защото просто ми е много трудно да ги сваля, а не съм и вече в първа младост, на 42 съм и метаболизма е по-забавен....както да е ...без много оправдания.. :423 НО, с много воля, правилно хранене, много спорт и взаимната ни помощ и полезните съвети на племенника ми и тази цел ще постигна. И ще съм с вас през целия път, ще помагам както мога и ще съм ви и рамо за плакане когато ви трябва. Значи реалната ми цел да сваля през следващите 3 месеца са 12кг-15кг....защото гледам да отслабвам около 1кг седмично за да дам възможност на кожата ми да възвърне еластичността си, за да предотвратя увисване на кожата.

И така обобщено до сега....само още ми трябва да се уточнят следните неща:
Значи момичета...Зезата, Данид и Сладка Дебеланка....нямам килцата още и снимчиците. Моля да ми ги пратите по-скоро на пощата ми
tamara_walker@outlook.com и да ми напишете имената си от форума там също за да знам за кого става въпрос.
Също така....Марианче Василева...пиши ми на лични името си от форума и килцата мила.
Моля ви момичета ...пишете ми, за да мога да попълна списъка.
Ако има нещо пропуснато ...казвайте момичета....не се срамувайте...никой не е безгрешен...старая се...дано не съм пропуснала нещо!

Чакам отзиви!

:326 Браво на всички записали се! :326
:524 Стискам палци на всички участнички и Много Успех!!!
:524

:922 :922 :922
Прикачени файлове
1229836_582490715163053_1509792910_n.jpg
Тами 1ви Февруари 2014 профил
(10.5 KiB) Свалено 539 пъти
Последно промяна от Tami на 01 Фев 2014, 15:05, променено общо 1 път.
zezata

Мнение от zezata »

Готово. Пратих актуална снимка от преди 5 минути и кг. ми са 59 и ми се иска да сваля около 5-6 кг. Надявам се да успея. Никога не съм правила диета не ми се е налагало, но явно сега е дошъл момента да направя едно здравословно ядене, пък дано сваля излишните кг. Успешен ден ви пожелавам и чакам с нетърпение продължението. :329
Tami

Мнение от Tami »

:524 Браво Зезе, благодаря, много бърза беше...Попълних и си в редичките...Желая ти успех!!!
Между другото скоро и детокса е на път на 12, 13 и 14ти...а по-важно е как захранваме след детокса....Захранването ще бъде на 15ти и 16ти Тук можеш да намериш някои рецепти които да опиташ. Пиши ни кои са ти харесали.
http://forum.metsababa.net/viewtopic.php?f=2&t=333" onclick="window.open(this.href);return false;
Ако нещо не ти е ясно само питай....Ще се постараем всички да си помагаме взаимно!
:329
:922
Tami

Мнение от Tami »

:1209 Данид и Сладка Дебеланка.
Моля да ми ги пратите по-скоро килцата и снимчиците на пощата ми
tamara_walker@outlook.com и да ми напишете имената си от форума там също за да знам за кого става въпрос.
Също Марианче Василева...пиши ми на лични името си от форума и килцата мила.
Моля ви момичета ...пишете ми, за да мога да попълна списъка.
:329
rosa_bg

Мнение от rosa_bg »

Успех на всички пожелавам!
Аз лично някак още ми е трудно да се настроя на вълна отслабване, но като преглеждам по на често форума и мотивацията ми се усилва. Трябва да си разпечатам малко мотивации и да си ги разлепя из къщи. Моля, споделяйте какви са вашите планове за спорт и диета извън дните на детокс!
Тами, много си готина! Хич не бих ти дала толкова кг. Разбира се не е редно да пропускаш конкурса и аз бих се отказала ако няма да си с нас! Та нали ти си основата на това прекрасно мероприятие!
Tami

Мнение от Tami »

Peteto написа:
Tami написа:
Пете, много благодаря за интервюто. Много ми хареса. И дано повечко от нас да имат такова желание и постоянство за да постигнем целта си. Ти няма ли да се записваш в конкурса? :222
Тами,

за момента ще се въздържа от записването поради следните причини:
първа по важност - наистина нямам възможност за сега (докато не си сменя работата) да спазвам режим и да си набавям необходимите продутки, не мога да си планирам нещата понеже имаме страхотно бавене на заплати и тн.. :???:
втора - писна ми да моята мила майчица да ме обвинява че съм анорексичка - на някой може да му е смешно, но на мен не е... :328 - как може да ме мисли за такава идея си нямам...но тя била гледала предавания.... :128 :128 :128
трета - която не е по-малко важна е че ако отслабна още - съвсем ще ми изчезнат балконите - моя мъж ще ме убие :1069 :1069 :1069
Още страда за бюста ми докато кърмех и бях по майчинстово :955 .

Надявам се да не сметнеш, че омаловажавам инициативата ти...в никакъв случай - напротив ПОДКРЕПЯМ Я и винаги съм била за здравословното хранене.
Пожелавам успех на всички записали се и мога да предложа изготвянето на грамотите за победителите да е от мен - така ще съм спокойна, че съм направила нещо за теб :922
И разбира се ако попадам на други такива интересни материали и жени постигнали целта си да влязат в кожата която искат - ще псотвам с голямо удоволствие.

Още веднъж успех на всички записали се! :954

Пете, наистина от сърце се насмях четейки обяснението ти защо не участваш/ Определено имаш чувство за хумор мила....Но, така е...зависим от много неща, и разбира се само когато сме готови психически можем да се заемем с такава важна задача. Когато си готова...тук сме да помагаме.
Благодаря от името на всички за подкрепата. :329
:922
ТОФУ

Мнение от ТОФУ »

Момичета приветствам ви с хубавата идея за сваляне на килограми. Но ще се радвам много ако успеете свалените килограми да си ги задържите в границите на които се чувствате готини,секси и желани т.е. вие да се харесвате.
Пожелавам на всички УСПЕХ...... :1216 :222 :222
Tami

Мнение от Tami »

cchery написа:Момичета, привествам много топло всички, които се навиха и се записаха в конкурса - мисля, че ще имаме едни изключителни 3 месеца на емоции от всякакъв характер. Участвах само веднъж в такова състезание и се провалих с гръм и трясък. Много мислих дали да се запиша за сегашното, но.... няма да го направя. Всички, които ме познават от създаването на този форум - през 2010 г. , аз се боря да мина под "кота" 70 кг 3 години!!!! Цели 36 месеца, през които правех детокси всеки месец и ПОД всяка седмица ( в продължение на година и половина за ПОД-а). Е, не ставаше и не ставаше, и не ставаше! И изведнъж ми се получи..... не е тук мястото да описвам как. Но се радвам, че тази тенденция се задържа. И т.к. не е породена и не се влияе от детокси катогорично аз няма как да спазя правилата на конкурса. Но също като Тами ще отслабвам (надявам се) паралелно с вас. И през месец май ще мога да обявя резултата от тази борба!

Що се отнася до
Tami написа:Съни ( племенника ми ) :1209 Ти знаеш абсолютно как да спортуваш и правиш страхотни мускули здравословно, затова благодаря ти много за подкрепата тук !
то не мога да не му кажа едно "Добре дошъл" - мъжкото присъствие тук е толкова постно, че имам чувството, че сме свърталище на .... вещери :1062 . Е, Съни, едно голямо браво, че си решил безкористно да ни съветваш и помагаш. Мисля, че всички имаме нужда! Ако наистина ти остава време за това, може би е добре да си пуснеш самостоятелна тема - нещо от сорта "Отслабване със Съни" или подобно и там да бъдат отделени и лесно намираеми твоите съвети! :954

Чери, напълно те разбирам. Ти знаеш точно какво искаш и как да го постигнеш. Излишно е да наговарям. Можеш да ми споделиш на лични ако искаш какво правиш за да отслабваш.
Значи не забравяй д се включваш и да се подържаме, за да отчитаме резултати през май. :524
Tami

Мнение от Tami »

Росе, Бъни, Диве и Цвети,

Абсолютно ви благодаря за подкрепата.......Ето ме и мен наредена, претеглена и ентусиазирана.... :922 :922 :922 :922

Състезанието започна...пишете, как изкарвате първия ден момичета! :)

:524 :326 :524 :326
Публикувай отговор