Добро утро, мили момичета!!!! Ще съм кратка, но няма как да не споделя, че вчера ми беше един много шантав РД.... до ранния следобед, някъде до към 15 часа телефонът ми беше звъннал точно 2 пъти - да ми честитят се обадиха майка

и
Деси!!! И понеже аз имам едно особено мнение за рождените дни, а именно, че те са огледало на онова, което човек е и е бил през последната си година от живота, реших, че съм стъпила нещо встрани... и съм се оакала по овенски

..... И какво мислите се получи?!? Тръгнахме ние с децата към театъра и постановката почна - за има няма час и половина са ми звъняли 9 души

........ На когото можах, върнах СМС с инфо, че сме на представление. А на когото не съм успяла, моля за извинение..... и казвам едно огромно и сърдечно БЛАГОДАРЯ! За това, че ме намирате за човек, когото можете да уважавате! За това, че съм ви интересна и по някакъв начин близка! И за това, че за мен има важно (доколкото е възможно) място в живота и ежедневието ви!!! Това важи и за всички поздрави, които получих и прочетох тук!

Получи ми се наистина незабравим РД!!! Усещам много силно как вървя към една нетърсена, но чакана промяна и се чувствам прекрасно!
А представлението "Господин Балкански" с Геро в главната роля го препоръчвам не горещо, ами.... трижди горещо :lol: :lol: . Когато в 10 без нещо излязохме от театъра, имах чувството, че денят току-що почва - умората и бързането от иначе делничния четвъртък ги нямаше!!!! Почерпихме се по 1 пица в ресторанта на Лео ииииии по живо, по здраво се прибрахме.
Благодаря за пожеланията за Момчил!!!

Да се надяваме, че ще е пораснал достатъчно да мине сам оттук и да ви почерпи

.......
Бъни, няма конспирация при блузата и бижуто ми - наистина е случайно съвпадение

... Колко готино, нали?!