Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Пак ухае на цвят, пак на пролет ухаe

Мнение от Kleo »

Ани, желая ти цвят и разнообразие :954 :954 :954

Мерси за поканата! Първо ще се прибера вкъщи обаче. Ще видя каква е хавата... и тогава ще преценя дали отново ще изляза. Не желая нарушаване на мира и спокойствието у дома. Предпочитам да видя първо мъжа и после да реша за себе си. Иначе ми се идва на женска сбирка с приятелки. Определено. Но чувствам, че така изведнъж ако му кажа, ще излизам довечера, няма да го приеме добре.

Може би този път ще се въздържа, а вие да си изкарате повече от добре и този път искам да видя снимки, моля ви!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Деси, благодаря за песничките :954
Аз също не пиша много, защото на работа ми е натоварено и съм по цял ден на РС и искам вечер да ми почиват очите.Пък и покрай чакането не ми се пише много, но ви чета редовно.
Вер, ти как си? Включваш се в ключови моменти, което ме навежда на мисълта, че ни четеш :954
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Верката е винаги тук,научих се да я "виждам" :922
Благодаря ви,момичета,за подкрепата,за думите,за щастието да ви познавам :329 :922 :329
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Елис, и аз ти благодаря, мила! Браво за ясновидството! :922
Добро утро на всички! Как спахте? В добро настроение ли се събудихте? :922
Разкажете за вчерашната среща гореща! Кои бяхте, какво хапнахте, снимахте ли се, смяхте ли се, пихте ли, пяхте ли? Ани, сбирката успя ли да внесе цветен полъх в ежедневието ти след екскурзията? Въобще, искам подробности и детайли за вас, приятелки! :922 Аз отивам да пия кафе и да правя сандвич на Алекс за училище. Чао и доскорооо!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа:Как спахте? В добро настроение ли се събудихте? :922
Разкажете за вчерашната среща гореща! Кои бяхте, какво хапнахте, снимахте ли се, смяхте ли се, пихте ли, пяхте ли? Ани, сбирката успя ли да внесе цветен полъх в ежедневието ти след екскурзията? Въобще, искам подробности и детайли за вас, приятелки!
Здравейте от мен! :954 Как съм спала ли?! Ами добре.... непробудно иииии недостатъчно същевременно :1062 . Иначе се събудих в добро настроение, но то като цяло все така ми се случва, защото винаги сутрин, когато ми звънне алармата, и двете котки си чупят краката да се доберат до мене и се почва световно по мъркане... :lol: :lol: Много ми е готино така... с доста солидна доза воля се опитвам да не заспя отново. :lol:

Снощи на срещата бяхме Дани и фамилия - Цецо, Боби и Мими, Марчи, Фюти, Елито, Силвето и моя милост. Отсега да кажа, че не сме се снимали ..... просто на никого не му хрумва точно това. Какво ядохме.... ами знам ли вече, но май имаше от всичко - едни вкусни свински ребра, пица, тиквички по гръцки и салатки.... Ние със Силвето се отчетохме и с по 2 бири-Старобърно.... това им е любимата бира засега. Смяхме се и говорихме... абе, Деси, знаеш как е, кво сега ти пиша :mrgreen: :mrgreen: . Съжалявам, че и ти самата не успя да дойдеш. И Емката също - благодарим за СМС-а и поздравите! Лично аз направих едно голямо откритие :D :D . Т.к. този път твърдо бях решила да ходя с градски транспорт към Викторията, но поради абсолютно присъщата ми мотливост, не успях да тръгна толкова рано, че да ползвам метро, се строих на спирката за рейсове. Идеята ми беше да хвана първия, който дойде, и да сляза на спирката на Полиграфията. Оттам пеша ще са ми към 15-ина минутки. И първият рейс беше 305. Измъкна се без грам задръстване от Младост :1215 :1215 - това в 18,30 часа, по Цариградско си пътува спокойно - но това е нормално ииииии ето и моментът на изненадата :) - вместо да продължи към Орлов мост, той взе че зави! Ама не само, че зави, ами зави и накъдето трябва - по булеварда, на който се намира МОЛ"Сердика", а както знаем Викторията е точно на гърба на МОЛ-а :lol: . Слязох на спирката на мола и в 19,05 "забих" в пицарията. Честно - досега не знаех, че този рейс ходи там :1069 :1069 .... и е много удобен за този маршрут.

Друго какво да ви кажа?! Бели се е обърнала на GPS - звъни ми при всяка промяна на местоположението си :mrgreen: и така знам час по час къде са.... много й се радвам! Тя наистина звучи спокойна. За щастлива - утре ще разбера. Вчера са посетили Ягодинската пещеря, а днес - Планетариума на Рожен.

Не знам дали се похвалих, но в събота "получих" на стъклото на колата си лепенка от този вид:

[img]http://burgas.topnovini.bg/sites/defaul ... k=gIeoKROj[/img]

Защото бях паркирала ето тук:
naglets.png
(1.61 MiB) Свалено 274 пъти
Както е тази снимка, взета от гугъл мапс, си представете, че вляво на сивата кола има още една кола и аз паркирам до тази другата - пак вляво. Най-вероятната причина е, че съм запушила тротоара.... макар че.... място да се минава имаше доста. Знам ли. А ето от тази снимка можете да видите, че това е паркинг, все пак:
naglets 2.png
(1.41 MiB) Свалено 274 пъти
И всичко това в рамките на 10 минути, т.к. аз отивах да взема Бели от тренировка.... чудя се що за човек е този, който ми лепна стикера - явно следи за това "паркомясто" денонощно ииии изпитва сатанинско удоволствие да лепи стикери. Замислила съм един план за него, но трябва да "вържа" Момчил да ми помогне. Иначе аз лепенката лесно я отлепих, т.к. беше валяло и стъклото ми беше мокро. Но все пак остана неприятното усещане.

Цвети май беше питала защо терасата ми е станала грозна..... ами защото двата цвята, които бях избрала, сами по себе си, че и в комбинация, са чудни. Но.... повече биха отивали върху фасада на сграда, а не на тераса.... :955 .. Но пък на Момчил му хареса. И като понаредих цветята, наистина не е толкова зле вече. Ще купя за балконските столове възглавнички в цвят лавандула и ще се допълнят.

Ами туй-то от мене. :954 Интересно ми е какво ли вършат Мони, Бъни, Цвети, Линди, Емката.... и въобще всички, които не съм виждала отдавна тук. :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Ver

Мнение от Ver »

cvety_rz написа:Вер, ти как си? Включваш се в ключови моменти, което ме навежда на мисълта, че ни четеш :954
Добре съм Цветка :)
Попрехвърлям, но времето ме притиска :)
Ей и последния пътепис не мога да го сътворя :)
До там стигнах да се оравдавам с времето :1062
Мани :1211
ellis_stoyanova написа:Верката е винаги тук,научих се да я "виждам" :922
:923 Усещаш ти лисицо :1062
Светъл ден всички в колибата :954
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Ver написа: Усещаш ти лисицо
:955 :955 :955 С времето човек се учи :222
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мацки, във връзка с днешния Ден на Земята, гугъл са пуснали много готин тест. Можете да го откриете на ето този линк: https://www.google.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;. Кликнете върху въртящото се земно кълбо и направете теста да видим какво и що сте :954 . Аз излязох следното:
koral.png
(152.64 KiB) Свалено 410 пъти
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изображение

Още сутринта си направих теста и излязох горното животно. Дори не бях чувала за него, честно!

Вие сте люспеник! Практичността е вашата природа и знаете точно кога да се свиете на топка, за да осуетите намеренията на хищниците.
ellyto

Мнение от ellyto »

ellis_stoyanova написа: ...Разбрах,че колкото и да ги пазя,те пак се разболяват.Колкото и да съм грижовна и отдадена на тях,те пак се нараняват по някакъв начин.Разбрах,че колкото и да искам да предвиждам нещата,не се получава по никакъв начин и реших.......да започна да живея живота си....заради мен,заради любимия.......заради децата си.Не искам да се превръщам в безбройните,вечно мрънкащи "лелки",които все светът им е крив,а те са все прави.Не искам да лишавам децата си от правото им сами да се борят,а аз да съм просто човека до тях.
От около седмица съм предствител на една популярна марка за козметика.
Другото много по-важно е,че от следващата седмица започвам работа.Не е тази,от която имах нужда,но все е нещо.Ще мога да работя от вкъщи,от 10 до 19 часа,ще ми носи някакъв доход,а с това и повече самочувствие.
Елисче, как се радвам да прочета тези твой думи, които си написала! Никой няма да каже голяма работа за нито едно от нещата, които си написала! Всички тук знаем как всяка една промяна на теб ще ти се отрази прекрасно, защото силно го искаш от много време насам! Желая ти успех в новите начинания и нека те да ти донеса ентусиазма и блясъка в очите, от който се нуждаеш.
Разкажи ни повече и за работата и за козметиката!
cchery написа: най-кошмарните спомени за гореща нощ. Ама не нещо секс-маратон - да не се размечтае някой
ще ме умориш :221 :221 :221 ако някой прави такава асоциация кошмар = секс...значи работата е спукана от всякъде просто... :221 :221

Мони, наистина и на мен ми прозвуча много стряскащо това, което сподели за емоциите, които те обвземат като си сред много хора. Ама не е нещо, от което да ти е кофти, даже донякъде си е нормално...аз също не се чувствам винаги много комфортно сред много хора, защото по-скоро предпочитам да съм на спокойно място..
cchery написа:Ние днес си боядисахме терасата - стана много грозна......
ох ще ме умориш...чета и не очаквам такава развръзка на това, което описваш... бива те много в развеселяването, може би трябва да помислиш над този въпрос :954 :954
Харесва ми това, което пишеш, че нещата трябва да стават бавно, на порции и да не се изгърбва човек! Абсолютно подкрепям не с 2 ръце, ами с всички крайници :221 :221

Снощи срещата беше много хубава...беше както винаги весело и приятно и пак времето мина неусетно! Деси, снимки няма...просто според мен е излишно да се снимаме, предвид, че като цяло срещите са регулярни, а и идващите също са регулярни...така, че този път без снимки :)
cchery написа:Здравейте от мен! :954 Как съм спала ли?! Ами добре.... непробудно иииии недостатъчно същевременно :1062 . Иначе се събудих в добро настроение, но то като цяло все така ми се случва, защото винаги сутрин, когато ми звънне алармата, и двете котки си чупят краката да се доберат до мене и се почва световно по мъркане... :lol: :lol: Много ми е готино така... с доста солидна доза воля се опитвам да не заспя отново. :lol:
ей опасна си да знаеш :221 :221 :221
А това с лепенката и наглеца - едно е ясно...че не си наглец, не си наглец!!! Много тъпо е, че са ти лепнали такава лепенка и то видимо без причина! ама хора разни, всеки със своите си тъпотии...явно някой се е събудил в кофти насторнеие и този ден всичко му е вървяло наопаки, че да го направи и си е изкарал яда върху теб..много жалко в същност! Вместо хората да приемат сериозно тази кампания, те се занимават с глупости и ядосват хората за щяло и нещяло...

Иначе съм добре, всичко при мен е на 6 :221 Което е повече от прекрасно в същност...напоследък си отделям страшно много време на себе си, по точно в грижи за себе си и съм много доволна. Едно от нещата, които въведох е да се къпя с разни билки - по препоръчка на Чери с алое, но към него добавям глина и масло от чаено дърво - много добре ми се отразява и вече шампоан използвам веднъж на 2 седмици...даже и Тони и той е навит на моите експерименти и сега и той се къпе с тези съставки... голяма веселба е..направих си домашно приготвен дезодорант - магнезиево олио + няколко капки лавандула - пръскам се вече втори ден и честно казано много ми харесва. Хем е натураплно, хем е полезно, хем пък и не ми миришат блузите на пот след цял ден носене....доволна съм. Имам намерение всичко да си го правя сама, но това изведнъж няма как да стане, така че лека по-лека...едно по едно. Следващата ми стъпка е да си направя домашно приготвен парфюм или поне да видя как се съчетават ароматите и да си избера нещо подходящо за моя вкус...
другото, което правя е да си правя нещо като пилинг с гъба луфа - докато се къпя търкам с тази гъба кожата на дупето, бедрата, ръцете, корема. Идеята е, че това подобрява състоянието на кожата, тъй като подобрява циркулацията на кръвта. След това кожата ми е мека и се чувствам добре, даже не се налага да си мажа разни кремове и масла по себе си, достатъчно мекичко ми е въпреки, че си изтърквам доста кожата.
Искам да си правя домашен сапун или душ гел, да си направя домашна паста за зъби, даже и препарати за почистване....но както казах едно по едно ще въвеждам нещата.
Отделно от това много активно работя по вътрешното си състояние - най-вече с агресивната си страна, контролиращата си страна и изобщо много искам да си променя някои неща в себе си, така че хем аз да живея по-добре и освободено, хем и другите да не пришпорвам и притискам. Една колежка се занимава с Бахови капки и тя ми прави разни комбинации, които да пия, които най-вероятно също дават отражение. Е имам още адски много неща за отработване, но поне нещо се опитвам да променя и това ме радва много :1209
Напоследък не ми е кой знае колко интересно ежедневието ... или да кажем нямам кой знае какви интересни ангажименти след работа. След Великден т.е. последната 1 седмица си отделям времето вечер за почивка и ми е екстра. Прибирам се след работа, правя вечеря и си лягам на дивана да си гледам разни сериалчета, които са излезли в замундата...и определено човек има нужда и от такова време - просто нищо да не прави.
Едиснтвеното по-различно нещо тази седмица до тук, нищо че е едва сряда :221 е снощната среща...както писах по-горе беше много приятно и съм много радостна, че се превърна нещо като традиция да се виждаме веднъж месечно поне...че даже и да успяваме да посещаваме различни ресторанти, където да пробваме нещо по-различно като кухня...харесва ми...
От гугъл теста на мен ми се падна какво беше забравих го някакъв мамут - за който пишеше, че е уникален вид и учените работят по възстановяването му :221 :221 ами така си е, наистина отговаря на това, как аз се възприемам..

Мони, не знам дали си видяла, но за това, което ме пита за козметиката (голяма част от нещата, които писах са и тук в този ми пост), съм ти писала лично съобщение, за да не занимаваме всички тук с някакви съвети, от моя лична гледна точка, които може и да помогнат, може и да не помогнат...

Ами толкова за сега от мен :922 :922
Ver

Мнение от Ver »

Kleo написа:Изображение

Още сутринта си направих теста и излязох горното животно. Дори не бях чувала за него, честно!

Практичността е вашата природа ....
:221 Като гледам резултата на Деси,
Мисля, че теста е много грешен :221
Заключено