Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
ellyto

Re: Моята тренировка

Мнение от ellyto »

Добре, сутрин не си имала време, голяма работа...отдели тогава 5 минути на работа...или 5 минути след работа...но не се отпускай, защото лесно можеш да удължиш почивката от 2 дена на неопределено време ... Това само като идейка :954
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Права си, Елито.
И последните месеци само го потвърждават.
Ще се стегна и ще направя нещо по въпроса.
След малко излизам навън да се разходя по време на обедната почивка.
А това за 1 септември си остава твърдо :524
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Ехо, привет!!! :954
Вчера отново тичах. Успях да си стигна времето, което бях постигнала преди да прекъсна, а именно - заветните 15 мин!!!
Освен това да споделя, че постигнах 10кратно увеличение на времето и разстоянието сравнено с първия ми леко "злополучен" опит с тичането... :mrgreen: И съм щастлива!
За днес планувам тренировка. А за следващите 4 дни - не знам точно как ще се стекът нещата на морето и дали ще имам възможност да тренирам.

Ели, изгледах вече няколко клипчета от твоята програма и започват все повече да ми харесват. Със сигурност и аз ще ги пробвам тези упражнения. Но пуст англииски :plezya se , не бях разбрала, че това, което показва мацката е един кръг от цялата тренировка и трябва да се изпълняват и още два! Добре, че ти го каза, за да знам :D
А какви дълги крака има мацката... Супер е!
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Бъни написа:Ехо, привет!!! :954
Вчера отново тичах. Успях да си стигна времето, което бях постигнала преди да прекъсна, а именно - заветните 15 мин!!!
Освен това да споделя, че постигнах 10кратно увеличение на времето и разстоянието сравнено с първия ми леко "злополучен" опит с тичането... :mrgreen: И съм щастлива!
Бъни, абсолютно оправдана ти е радостта и гордостта от това, което си постигнала с бягането!!! И аз помня първите ти крачки в тази посока... какви ти 15 минути!!!!! Та ти тогава се бореше едва за няколко такива... Имаше ли километър разстоянието, което измина първия път?!?! Браво, момиче!!! Бравооооооооооооо!!! :1122 :1122

Сега ще напиша и за моето бягане от днес, но не за да го противопоставя на твоето - моля никой да не поглежда така нещата!!! Ще го напиша, защото ми се случи точно днес... и защото си мисля, че съм готова за 4-и октомври. Та от днес имам пробягани почти 9 км с много добро време. :) Чувствам се щастлива и може би точно затова с напълно открито сърце споделям радостта на Бъни..... някакси е обща!!!!

Приятно море и слънчева Валенсия, Ванче!!! :922 :922
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Чери, :326 Вярвам, че си готова и ще се справиш повече от чудесно на маратона.
Бъни, адмирации.И аз помня първите ти крачки в тази област.Радвам се от сърце за постигнатото.
Ели, както винаги машинка :524 Ще взема и аз да погледна тази мацка :mrgreen:
И да не пиша само за другите да спомена, че си тренирам със седмичните 2 ниво.Не мога да ги докарам до 5 на седмица, защото я имам зимнина за правене или прибиране на дърва :plezya se , но гледам да не падам под 3 на седмица.Зимата ще ми е по леко и тогава се надявам на 5 тренировки.
Деси, да кажа, че добре се справи на мечешката среща.Вярвай не са толква зле нещата колкото си ги представяш.В този случай не си много обективна.Вярвай в себе си!
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Мерси, Цветинка. Просто се сравнявам с предишната Деси.

Току-що направих цялата тренировка 1 от Програмата за Начинаещи на Руми и съм доволна от себе си: http://fitnesinstruktor.com/6-sedmici-nachinaesti/

Яко качих темпото и се изпотих. Сега тръгвам на работа. УСПЕХ на всички трениращи :524
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа:Току-що направих цялата тренировка 1 от Програмата за Начинаещи на Руми и съм доволна от себе си: http://fitnesinstruktor.com/6-sedmici-nachinaesti/
:1081 :1099 :1122 :1082

Шапки долу!!!!!! :221 :221 :221

Браво, Деси!!!!! Само да съм чула, че си спряла оттук насетне... поне за първите 10 тренировки! Долу-горе толкова време ти трябва, за да усетиш напълно ефекта от тях ииии после сама да се "натискаш" да тренираш!!!! :954 :954

Браво!!!!!
cvety_rz написа:И да не пиша само за другите да спомена, че си тренирам със седмичните 2 ниво.Не мога да ги докарам до 5 на седмица, защото я имам зимнина за правене или прибиране на дърва :plezya se , но гледам да не падам под 3 на седмица.Зимата ще ми е по леко и тогава се надявам на 5 тренировки.
Цветка, подкрепям напълно - зимата ще правим повече неща!!!! Сега предлагам да се радваме на остатъците от лятото и възможността да правим и други неща! :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

А и прибирането на дърва си е вид тренировка :plezya se
Няма да се откажа, Черита, няма! :923
Мерси за побутванията, помагате ми, мотивирате ме :954
ellyto

Мнение от ellyto »

Хей хей, какво да видят очите ми - постинги пълни с положително настроение и доволни от вложените усилия дами...

Чери, браво за твоите 9 км. Честно казано не съм се съмнявала в твоите способности да постигнеш поставените цели. Радвам се, че вече се чувстваш готова за маратона, който е толкова далеч, което иде да рече, че имаш още време за подготовка за да постигнеш онова, което дълбоко се надяваш да направиш, но не смееш да си помислиш, че може да стане реалност.

Цвети, ами че зимнината и дървата са си доста сериозно раздвижване....3 тренировки на седмица не са никак малко. Пък и в крайна сметка колкото толкова! Щом зимата ти е по-лесно да правиш по 5 тренировки седмично, нека да е зимата с увеличен брой тренировки, пък лятото по-малко. Важното е че ги има, важното е че ги правиш и важното е че постигаш резултати. На снимките, които видях искам да ти кажа, че има огромна разлика в това как изглеждаш. Сравни си със стари снимки и ще видиш колко много си постигнала.

Деси, какво да кажа - браво на теб, още преди поставената дата за старт ти вече си стартирала. БРАВО :326 :326 :326 Сега продължавай напред, не се отказвай, дори и да имаш силна мускулна треска. Продължавай напред и ще видиш, колко добре ще ти се отрази спорта на всичко.

Бъни, аз също помня твоите първи стъпки в бягането и няма как да подмина без коментар твоите успехи..наистина много много много много се радвам и на твоите успехи, които постигаш.

Искам да кажа на всички, че от последните постинги си правя следните изводи - всички сте много по-силни ... опс... всички сме много по-силни отколктоо си мислим и с воля и усилие много неща се постигат! Просто трябва да не се предаваме на мързела да ни води! Борете се със себе си, за да изкарате най-доброто от вас наяве и да бъдете щастливи в собствената си кожа, тяло, дух и въобще всичко това, което е всяка една от нас!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Мисля, че спортувайки отдалечавам и депресията, и хипоманията от себе си и живота си, още една причина да не се отказвам и да не се предавам на мързела :524
ellyto

Мнение от ellyto »

значи те чакаме всеки ден за отчет тук и никакво хък мък, да знаеш! ако нещо ти изникне сутрин не го използвай да се откажеш от това да направиш нещо за този ден! Намери сили в себе си и преодолей това, което ума ти казва :940
Публикувай отговор