Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Мнение от cchery »

Влизам и аз да ви насърча само в обобщаването на темата - ще е полезно за всички, мен включително. Знам, че времето на всички ни е кът, така че и бавно да стане, НО ДА СТАНЕ!

Аз все още не съм правила такъв ден, макар да изкарах тука 2 дни заради грипа на чайове, мед с лимон и по нещо малко вечер. Като цяло съм доста по-добре. Не устисках само на чайове, защото си чувствах глад и не исках да си насилвам организма.

Браво на всички, които следват стриктно заветите :1062 :1062 :1062 на док.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Влизам и аз да ви насърча само в обобщаването на темата - ще е полезно за всички, мен включително. Знам, че времето на всички ни е кът, така че и бавно да стане, НО ДА СТАНЕ!
Слушам шефе! Още след обяд ще я имаш!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мърмори написа:

Слушам шефе! Още след обяд ще я имаш!
E, шеф....... кво ме направи........ идеята беше просто по мъничко да се добавя, за да се обобщи. Нямам възможност за тази тема. :1044
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Мисля, че СТАНА! :) Ако има забележки, предложения, мнения темата е отворена за корекция и обогатяване.Чери, след тази рекламна кампания на ориза те чакаме в нашите редици :921 :923
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Цвети,браво! Тези череши като ги видях направо ми окапаха ....,макар да са гарнирани с ориз. Мисля си,че само заради тях ще взема да го заобичам. :1062
:326 :524 :923
Знам колко е трудно с 3 деца и точно затова ти се възхищавам,че успя да направиш тази тема полезна за всички.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Пионер съм в тази област и ти благодаря за помоща.Исках да ви отменя малко с Черито, че и на вас не ви е лесно.И като се замисля :523 на всички времето ни е кът.Много се радвам, че ме приютихте в мецаната :940 Хубаво ми е тук :942
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

А ние се радваме,че ти се чувстваш уютно тук. Те и в другия форум си те обичат, така,че май няма проблем,нали ;) Или се лъжа?
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Зори, те и тебе много те обичат там и се усеща липсата ти.........Пък и аз заради теб се регистрирах тук.Запознах се и с останалите "момичета" от форума, хареса ми и........останах.Но стига "лирика" да се върнем на ориза :mrgreen:
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Оле, не си луда а постоянна :524 Браво за добрия пример.Утре и аз съм на ориз.След празници, сватби и рожденни дни му дойде време и на разтоварването :1099
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

А аз днес оризя! След тези празнични трапези съм +3 кг :128 :128 :128 ! Не знам дали печената тиква се брои за плод, но друто нямам, така, че..... Искрено се надявам да си върна постигнатото от детоксите!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Аз се каня за утре да съм на мляко и банани. Но още не съм го решила твърдо. Оли, браво за куража и ентусиазма - не си луда....... просто последователна!!!

Цони, мен ме е страх да се кача на кантара..... през цялото време на Бъдни вечер и на Коледа не ми се ядеше, а ядох, защото ми беше едно такова никакво настроението.........

Заключено