ЗИМАТА СНЕЖНИ КЪДЕЛИ ПРЕДЕ

Свобода на словото
Заключено
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Re: ЗИМАТА СНЕЖНИ КЪДЕЛИ ПРЕДЕ

Мнение от bubalina »

Привет момичета!Последния месец нямах никакво време и честно да си кажа ме е срам :oops: и най-вече яд за това :126 Изпуснала съм толкова много неща...цяла тема сте изписали...Но така се стекоха обстоятелствата.Преместих се при приятеля ми,нареждане,подреждане,други ангажименти -работа,готвене,чистене,миене,пране...,които чакат само мен и.....накрая време за мен почти няма :126 Всичко обаче започва да се канализира и нещата си идват лека полека по местата :954 Знаех си,че е въпрос на време и организация,но повярвайте ми много нагорнище ми се видя този месец и някак си ми беше и хубаво и не,защото не се чувствах на мястото си-нов дом,нови порядки...нищо не е като у дома!И още продължава да е така,сигурно ще продължи доста време докато сегашният ми дом стане моят дом.Приемам всичко като предизвикателство и скачам в боя!Е,ами това е около мен,но стига съм ви занимавала със себе си и душевните си терзания и да кажа едно ГОЛЯМО БРАВО НА МОМИЧЕТАТА ЗА ОРГАНИЗАЦИЯТА И СТРАХОТНИЯ ПОДАРЪК!НЕВЕРОЯТНИ СТЕ!И ТОРТАТА И ПОДАРЪКА СА СТРАХОТНИ!!!!
А изражението на ДОК и Юлия просто ми пълнят душата-те казват толкова много!
И благодаря на всички,защото прочитайки пожеланията се почуствах част от цялата изненада,въпреки отсъствието ми.Само ако знаете колко хубаво ми стана като видях и своето име :922 БЛАГОДАРЯ ВИ!
И в тоя ред да попитам еми-1 включи ли ме в паричките?И ако не на кого колко да изпратя?
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
emi-1

Мнение от emi-1 »

Бубе,не съм те включила в сумата,която изпратих на Чери.Беше ми неудобно да ти звъня за да те питам дали ще се включиш.Когато става въпрос за искане на пари ми е много трудно,защото всичко е доброволно.Благодари на Чери.Ако парите за букета не са и достигнали,можеш да ги изпратиш на нея.
А относно преместването-то винаги е съпроводено със сътресения.И съвместното съжителство не е лесна работа,но когато има любов и разбирателство,нещата постепенно ще си дойдат на мястото.Успех :923
emi-1

Мнение от emi-1 »

cchery написа: аз си пожелавам лятото, за годинката на мецата на 17 август да си направим един събор :lol: :lol: :lol: на някоя поляна в Родопите и всички да можете да дойдете. Или....... както Вер го описа на къща с голям двор в троянския балкан. И да ви кажа - не спирайте да го желаете и мечтаете..... защото само така ще се сбъдне. Много неща взеха да ми се случват, откакто повярвах, че ги заслужавам, откакто счупих и последните ограничения в съзнанието си и почнах неистово да ги мечтая...... така че, скоро ще се видим! :524 :923
Идеята е страхотна и смятам,че е осъществима.Само към полянката да има и къщичка/или поне наблизо/,че ние с Марианчето не си падаме по съвсем натюр природа :221 Нали така,Марианче?
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

cchery написа:Здравейте и от мене. Бързам да пожелая на всички много спокоен ден, след маратона от последните 2 дни :D :D :D . Дари, Цвети, Зори и всички други, аз си пожелавам лятото, за годинката на мецата на 17 август да си направим един събор :lol: :lol: :lol: на някоя поляна в Родопите и всички да можете да дойдете. Или....... както Вер го описа на къща с голям двор в троянския балкан. И да ви кажа - не спирайте да го желаете и мечтаете..... защото само така ще се сбъдне. Много неща взеха да ми се случват, откакто повярвах, че ги заслужавам, откакто счупих и последните ограничения в съзнанието си и почнах неистово да ги мечтая...... така че, скоро ще се видим! :524 :923
Извинете, аз също съм за, и ако може това да се случи, край язовир Доспат, в самата Сърница има уникални вили и хотелчета, хайде разровете се малко за инфо и вижте,няма такава красота!
Аз започвам да мечтая още от сега!
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Момичета,направо се просълзих,като видях усмивката на доктора и жена му,вижда се колко много са се изненадали,благодаря на всички,които се нагърбиха с тази инициатива и главно на Чери,тя винаги е най-дейна.Оставям ви,че Вики не ме оставя да пиша.
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Заключено