М дааа, успях и още как, винаги съм готова за такива приятни срещи, въпреки трудното идване и паркиране и "натоварения" график. Много готино си подърдоркахме, ама трябваше бързо да тръгваме и пак не беше достатъчно, както обикновено. Трябва да има повторение скоро, ама тоя път обещавам да дойдем с метрото, че...мани-мани, цяла София се беше изсипала в Борисовата градина и паркирането се оказа почти мисия невъзможна. А и така ми се припи биричка и на мен като ви гледах как сладко се разхлаждате в прекрасния топъл и слънчев ден. ......
А и като казах Бира, та се сетих за бизнеса, дето го обсъждахме- бройте ме, ще ставам МЕНИДЖЪР НА ТОАЛЕТНА

Тъй като оказа се са махнали всички екотоалетни от парка, и нЕма къде Ората да си свършат РАБОТАТА, Чери и Момчи решиха да правят верига от тоалетни в Борисовата градина (много находчиво между другото) и ако има постоянно толкова много хора ще да се окаже наистина доста доходоносен бизнес
А децата си поиграха, потичаха, ритаха топка иииии естествено Бела как да не направи нЕкоя БелА поизяде няколко бобченца от тия шушулки дето ги има по парковете (не знам как се казват) , точно като шушулка от боб, но по-голяма и вътре има бобченца. Чери милата се изприщи като Моника я информира, че Бела е изяла няколко такива и ги е глътнала. Дано да няма проблем, поне Бела каза, че и Моника е яла, но на Моника слава богу нищо й няма. Та такива ми ти работи, деца сладки, какво да ги правиш....
Айде, лека нощ, отивам да прегледам и другите теми.