Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Моята тренировка

Мнение от cchery »

ellyto написа:Браво за релефа на рамото, супер звучи
Това бих го перифразирала така:

Браво за релефа на рамото, СУМО звучи! :mrgreen: :mrgreen:

Ели, Цвети, аз не му се радвам на този релеф.. Напротив, изглеждам якичка с него :1062 :1062 ... Винаги съм била фен на закръглените женски форми, в които има нежност. Е.... простих се с това що се отнася до прасците ми..... там съм като яка батка :1069 :1069 . Сега и раменете не ме кефят.... Предполагам, че ако стопя мазнините и от двете места, ще пиша нещо по-различно.
cvety_rz написа:Аз пък за пореден път се убеждавам, че след странична дъска ме боли операцията и за сега се отказвам от нея.Обещала съм си този път без глупусти и с разум.
ПОДКРЕПЯМ!!!! :524 :524 Този път трябва да сме по-умни!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Точно така,Чери :524 Ако и бях гледала като пиша глупости нямаше да пиша глупости :1069
И аз се чувствам като някой нацепен батка, защото се появиха мускули, но и ма и мазнини.Но това е прехода от какавида към пеперуда :1028 После ще останат само мускули :1209
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
ellyto

Мнение от ellyto »

Хей,

Никой не е писал. Мислих петъчната тренировка да я направя уикенда, но не би...днес мисля да тренирам вечерта, че си бях забравила алармата на телефона да я включа на по-ранен час :221 :221 така, че правих клекове и другите упражнения от схемата за повдигане на дупето. Абе трудичко си е, но май май вече почнаха да ми свикват бедрата на клековете и почна да ми харесва :221 :221 Мисля, че лека по лека се стяга дупето. Ако успея да го задържа това няколко месеца, мисля, че наистина ще е видимо това, което искам да постигна, остава да приложа воля :221

Аз мисля, че сте си екстра с релефа и като нацепени батки :1069 :1069
cvety_rz написа:После ще останат само мускули
мисля, че този момент го чакаме всички :1069 :1069
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:Аз мисля, че сте си екстра с релефа и като нацепени батки :1069 :1069
cvety_rz написа:После ще останат само мускули
Даааааааа, нали не е на твоите рамене и прасци?!?! :1062 :1062

Аз тренирам. Редовно и по много. Днес просто нямам възможност да пиша. :???:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

ellyto

Мнение от ellyto »

Ехеййй защо така по много?
cchery написа:Даааааааа, нали не е на твоите рамене и прасци?!?!
ааа не така....

аз днес уж имаг възстановителна тренировка, но пак нещо мни беше трудничка. Явно тази програма ми действа леко изтощаващо, защото някак си повече почивам и не ми се отдава с лекота да правя тренировките. след като я извъртя ще сменя малко на нещо друго, по-възможно като изпълнение и по-кратко, защото сега от 40 мин. тренировката ми се увеличава на поне час даже и отгоре, защото спирам да си почина :221 :221 а така ми се скъсява времето за други неща и не ме кефи като цяло :221 :221
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:Ехеййй защо така по много?
Щото, Ели, когато имам бягане и тренировка ми идва много.... А пък когато тренирам така редовно, както сега със фит 30, ми идва и нагорно.. Преди да почна тази програма, имаше дни, в които само тичах... и не тренирах. Така или иначе останаха само още 4 седмици от фит 30 и съм сигурна, че ще ги изкарам безпроблемно в този ритъм. А накрая ще съм достатъчно силна и мощна :1062 :1062 .... като циклон!!!

ellyto написа:....аз днес уж имаг възстановителна тренировка, но пак нещо мни беше трудничка. Явно тази програма ми действа леко изтощаващо, защото някак си повече почивам и не ми се отдава с лекота да правя тренировките. след като я извъртя ще сменя малко на нещо друго, по-възможно като изпълнение и по-кратко, защото сега от 40 мин. тренировката ми се увеличава на поне час даже и отгоре, защото спирам да си почина :221 :221 а така ми се скъсява времето за други неща и не ме кефи като цяло :221 :221
Ели, РумФит-а ли имаш предвид?!?!

Аз мисля след фит 30 да потърся нещо на BodyRock TV. Макар че и там са доста брутални нещата, а пък аз просто искам да си почина.. докато чакам Руми да пусне (евентуално) новата си програма, която смята да базира върху системата ПИЛАТЕС! :222

Всъщност вчера гледах едно кратко клипче на Лиса от BodyRock TV, всъщност ето това:

[youtube]20BrA4vzt7Y[/youtube]

Е..... това е лудница!!!! И забележете, мацката тренира с т.нар. на английски bodyWeighted vest.... :1062 :1062 , което на български може да се преведе с приближение като..... тежко елече!!!

Бъни, Цвети, Линди.... защо ни оставихте с Ели да си говорим самички?!? :plezya se :plezya se

Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

cchery написа:
Бъни, Цвети, Линди.... защо ни оставихте с Ели да си говорим самички?!? :plezya se :plezya se
Ето мееее.... :954 !
Аз всъщност от доста време се каня да пиша, но нещо все не ми оставаше време или пък... просто не ми се пишеше.... :1044 - не знам.
За миналата седмица мога да отчета 3 тренировки. Тази седмица - до сега отново 3, след малко започвам 4-тата. НО!!! Отново тренирам с програмата за начинаещи :oops: :oops: , защото се оказа, че тотално съм изгубила напредъка и издържливостта, които бях постигнала преди. Не е истина колко бързо излизаш от ритъм като се отпуснеш... Но ще навкасвам. А и ми беше хубаво да си припомня какво беше това мускулна треска.... :1140 :1140
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Бъни, прочетох те и тук, и в твоята темичка :923 Добре си се завърнала :524 Успех от мен! Така като те чета, нищо чудно да ме активираш и мотивираш и мен отново да стартирам с програмата за Начинаещи, йога или танци, но да тренирам нещо, че много се застоях... :oops:
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
ellyto

Мнение от ellyto »

хей хей,

я да видим какво се случва тук :954 :954
Днес успях да се повдигна, събера и да направя тренировката. Решила съм тази седмица да имам 5 тренриовки, а пък почивката си я взех принудително през седмицата т.е. очаквам от себе си да се мотивирам, да се стегна и да си направя тренировките уикенда, които не успях пре зседмицата. Отделно са и клековете, там почти нямам пропуски и вече напредвам добре т.е. вече не ми е толкова тежко с клякането и хип тръстовете.
Нещо напоследък ми е малко повече изморено и нямам нито сили нито желание за трениране, даже днес се зачудих дали да не прекъсна програмата, която правя и да се хвърля на нещо друго...защото все пак има доста упражнения, които са ми невъзможни за правене...и после си викам, че то така ако почна с оправданията и до никъде няма да я докарам :221 :221 за туй продължавам по схемата, пък колкото мога, както мога и те така.

Бъни, радвам се, че се включваш...няма значение, че отново си почнала с програмата за начинаещи, важното е че си почнала!!! Наистина се губи форма лесно, но пък и по-лесно се навлиза, въпреки прекъсването. Важното е, че отново си сред нас :922 :922

Чери, наистина не знам как успяваш да ги съчетаваш и бягане и тренировка в един ден. Но след като се усещаш, че ти идва нанагорно, дали пък това не е някакъв сигнал, че не бива да се претоварваш толкова много :oops: поне аз лично сигурно не бих правила 2 тренировки една след друга, ще ми дойде прекалено тежко.
Радвам се, че споделяш добри впечатления от програмата, която правиш - че се чувстваш по-стегната и виждаш резултата! Това е най-същественото и важното, да усещаш удовлетворение от това, което правиш!
Да за РумФита, аз другата програма я нямам, по която ти тренираш. За мен БодиРок-а наистина има доста трудни тренировки и някак си усещането е че те не са за мен. Аз може би ще мина пак на UFC Fit, тъй като ми допада. Може пък просто да започна да ги редувам с други тренриовки на Шон, Джилката, имам доста смъкнати тренировки, които са доста добри! Ще видя, още не съм го измислила, имам време.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:Нещо напоследък ми е малко повече изморено.....
Честно казано и аз така се чувствам тази седмица. Може би защото съм и в цикъл.... Кой знае?!

Ха здравейте и от мен!!! Бъни, честита ти нова-стара мускулна треска :1062 :1062 ... Не съм сигурна, но .... все пак искам да ти кажа да не се настройстваш, че тотално си изгубила форма..... Може би просто ти трябват няколко дни, за да влезеш отново в ритъм. Все пак не е като да не си тренирала с месеци!!! А МТ е нормална - аз.... като почнах фит30 чак не можех да повярвам какво се случва, точно 2 дена преди нея приключих с РумФит..... :plezya se :plezya se . Т.е. не съм спирала да тренирам и пак имах страшна МТ. :) Каквото и да е, важното е че....... почна!!! :1141

Деси, ще се каниш или ще почваш?!?!?!? :1062 :1062

Ели, не знам дали се претоварвам.... не го чувствам точно така. А може би, защото не си позволявам да се отпускам.... и затова съм вечно "адреналинка" :lol: :lol: .... Казвала съм ви, може би, как се чувствам първите 5 дена, когато отидем на море лятото - в пъти по-отпусната, уморена и демотивирана да тренирам.... Имам чувството, че умора, напрежение, стрес, бързане и претоварване излизат като лъчи от всяка пора на тялото ми... И чак на 6-ия ден почвам да усещам, че си почивам и че се възстановявам.... Така че, след края на фит30, аз задължително ще направя едни 10 дена почивка!!! Страхотно е, че си се стегнала да продължиш с ФитРум-а. Абсолютно съм съгласна, че за да се откажеш, винаги ще има причина!!! Но по-важна е другата, която ти дава основание да продължиш!!! :)

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Хай, банда :954 Тук съм и тренирам, но нямам време за писане.Местим се в града и на работа тоже се местим и е лека лудница :plezya se Да мине и тази седмица и вече ще ми значително по- леко .
Бъни, добре завърнала се.
Чери, заслужила си си и повече от 10 дена почивка.В моите очи това, което правиш е твърде много, но ти си се усещаш най-добре :922 Аз дори не мога да мечтая и на половина да те стигна :)
Ели, как е дупарата? Ще и разкажеш играта а :1028
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Публикувай отговор