хей хей,
я да видим какво се случва тук
Днес успях да се повдигна, събера и да направя тренировката. Решила съм тази седмица да имам 5 тренриовки, а пък почивката си я взех принудително през седмицата т.е. очаквам от себе си да се мотивирам, да се стегна и да си направя тренировките уикенда, които не успях пре зседмицата. Отделно са и клековете, там почти нямам пропуски и вече напредвам добре т.е. вече не ми е толкова тежко с клякането и хип тръстовете.
Нещо напоследък ми е малко повече изморено и нямам нито сили нито желание за трениране, даже днес се зачудих дали да не прекъсна програмата, която правя и да се хвърля на нещо друго...защото все пак има доста упражнения, които са ми невъзможни за правене...и после си викам, че то така ако почна с оправданията и до никъде няма да я докарам

за туй продължавам по схемата, пък колкото мога, както мога и те така.
Бъни, радвам се, че се включваш...няма значение, че отново си почнала с програмата за начинаещи, важното е че си почнала!!! Наистина се губи форма лесно, но пък и по-лесно се навлиза, въпреки прекъсването. Важното е, че отново си сред нас
Чери, наистина не знам как успяваш да ги съчетаваш и бягане и тренировка в един ден. Но след като се усещаш, че ти идва нанагорно, дали пък това не е някакъв сигнал, че не бива да се претоварваш толкова много

поне аз лично сигурно не бих правила 2 тренировки една след друга, ще ми дойде прекалено тежко.
Радвам се, че споделяш добри впечатления от програмата, която правиш - че се чувстваш по-стегната и виждаш резултата! Това е най-същественото и важното, да усещаш удовлетворение от това, което правиш!
Да за РумФита, аз другата програма я нямам, по която ти тренираш. За мен БодиРок-а наистина има доста трудни тренировки и някак си усещането е че те не са за мен. Аз може би ще мина пак на UFC Fit, тъй като ми допада. Може пък просто да започна да ги редувам с други тренриовки на Шон, Джилката, имам доста смъкнати тренировки, които са доста добри! Ще видя, още не съм го измислила, имам време.