Моята тренировка

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Моята тренировка

Мнение от cvety_rz »

Ели, когато прочетох за новата програма на Руми веднага се сетих за теб и щях да ти казвам за нея :) Ох, каква мускулна треска имам....... :522
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:Видях, че Руми е писала за някаква нова тренировъчна прогрмаа за дупе и че първата тренировка й е докарала зверска МТ. Интересно ми е каква ще бъде тя, защото искам да си стегна дупенцето и да го повдигна..
cvety_rz написа:Ели, когато прочетох за новата програма на Руми веднага се сетих за теб и щях да ти казвам за нея :)
А :1044 :1044 :1044 ....... къде сте чели вие това нещо?!!?! Аз не съм го и виждала даже........ Отивам да търся в блога на Руми. После пак ще пиша.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Нищо не намерих за четене по темата с новата програма на Руми. Но както и да е, може би някъде сред коментарите е отговаряла.

Аз да кажа, че до вчера съм си изпълнявала съвсем стриктно тренировките. С макс повторения и минимум почивки. Казах, че последната седмица давам всичко от себе си :954 . Днес, уви, време за тренировка НЯМА да има!!! Така се случи. Ако е писано, утре ще направя 2 тренировки. Ако не.... е, добре, ще си избера най-трудната от програмата и ще завърша с нея! :) И ще се пробвам да се снимам.... Да видим какво ще е произлязло от цялата история. :954 Тази седмица отново не бягам - както и миналата. Причината в началото беше, че ми дойде. След което обаче всичките вечери, които изкарваме навън и късното лягане, ми се отразяват недобре и съм страшно уморена. Така че, ако остане време, събота сутринта ще си направя едно кросче из парка. :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

А, здравейте пак и тук. :) Вчера от бързане, та чак съм забравила да честитя на Цвети придобивките :) :) . Цветка, да се възползваш максимално от тях ти желая!!! :)

И така - днес е ден последен от фит.30...... Вчера пропуснах тренировка, но тази сутрин я направих - тази четвъртъшната. Планът е следобед да си направя и последната, която е по план от календара иииии да приключа!!! :954 Равносметката...... или утре ще я давам, или в понеделник! :222

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

cchery написа:Нищо не намерих за четене по темата с новата програма на Руми. Но както и да е, може би някъде сред коментарите е отговаряла.

Аз да кажа, че до вчера съм си изпълнявала съвсем стриктно тренировките. С макс повторения и минимум почивки. Казах, че последната седмица давам всичко от себе си :954 . Днес, уви, време за тренировка НЯМА да има!!! Така се случи. Ако е писано, утре ще направя 2 тренировки. Ако не.... е, добре, ще си избера най-трудната от програмата и ще завърша с нея! :) И ще се пробвам да се снимам.... Да видим какво ще е произлязло от цялата история. :954 Тази седмица отново не бягам - както и миналата. Причината в началото беше, че ми дойде. След което обаче всичките вечери, които изкарваме навън и късното лягане, ми се отразяват недобре и съм страшно уморена. Така че, ако остане време, събота сутринта ще си направя едно кросче из парка. :)
Благодаря, благодаря на всички за хубавите пожелания относно така чаканите от мен тежести...... :954
Поздравления за завършената програма.Винаги съм се възхищавала на хората, които завършват до край нещата.Браво, Чери :326 :326 :326
Относно новата програма на Руми прочетох във фейсбук:
Прекрасни heart emoticon вчера започнах работа по нова тренировъчна програма "ДУПЕМАНИЯ" - домашни тренировки за уголемяване на задното балконче (както го нарече читателка) grin emoticon Целта е за 30 минути на ден да уголемим глутеусите и да сме тренирали и другите мускули.

Първата тренировка е направена, но май ще я преправя, защото днес ситуацията с мускулната треска е КРИТИЧНА wink emoticon В програмата натоварването ще расте постепенно, като идеята е да няма зверска мускулна треска.

Работим цялото тяло, но предимно дупе, а другите мускули са почивките между упражненията за глутеуси.

Интензивността е по-ниска спрямо другите ми програми (fit30, rumfit), някак по-лесно "изглежда" и стоим в зоната на комфорта. (уж в зоната на комфорта стоях вчера, НО днес ...)

Идеята е да ви мотивирам да тренирате редовно, без пропуски, затова ще заложа на по-ниска интензивност.

Изграждането на мускули на дупето е трудна работа и трябва постоянство, затова искам във всеки момент да сте готови за тренировка и да не мислите за нея, като за нещо, което е супер трудно и се чудите как да започнете. Защото аз понякога се плаша от моите тренировки grin emoticon

Т.е. ДУПЕМАНИЯ няма да е лесна програма, но и няма да е тип "размазана на пода".

Снимах се преди началото. След 3 месеца ще покажа снимки преди-след програмата.

За вас програмата ще е достъпна АПРИЛ/МАЙ 2016, за да сме дупеманЯчки за плажа smile emoticon

Давайте предложения за име. ДУПЕМАНИЯ, харесва ли ви?
Тази седмица влязох в ритъм: 3 тренировки, 2 дена народни танци, и много упражнения вечер с новите придобивки и всичко това гарнирано с подобаваща МТ :mrgreen:
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Цвети, честити тежести и браво, браво, браво от мен, момиче!!! :326 :326 :326
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Хайде и днескашната тренировка е направена.С удоволствие отчитам, че вече я няма зверската мускулна треска.Чувствам само леко напрежение и това е :1216
Изпращам старата година със спортех хъс и съм готова да посрещна новата с още по голям.Намерих себе си :954
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Продължавам да тренирам и честно не съм очаквала, че с ластици тренировките могат толкова да ме натоварват :1215 Направо ми пари съответната мускулна група.Продължавам с 3те трнировки седмично от Фит 30 а останалите две с тежести и ластици или народни танци.Според желанието.Все пак и мерак трябва да има в цялата работа :mrgreen:
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Тренирам!!! Да не си помислите нещо....... само дето не успявам да пиша тук! Засега!!!!!!!!!!!! :1055 :1055

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ей, голям "купон" с това време.... тази седмица направо е оскъдно - каквото и да направя, имам чувството, че само маркирам, колкото да покажа признаци на живот :1062 :1062 . Нищо де.... това ще е само временно :954 .

И така - да ви кажа какво измислих да правя като тренировки докато Руми изкара новата програма. :) Т.к. последните 3 месеца дадох превес на домашните тренировки за сметка на бягането, сега е време да изравня баланса :954 . Т.е. в месеците докато излезе ДУПЕМАНИЯ (така ще се казва новото бижу на Руми :954 ), ще тичам повече отколкото ще тренирам. Или поне наравно. Искам да имам в графика си минимум 3 тичания като едното да е повече от обичайните ми 6 км. Почвам да гоня мечтата си да бягам на полумаратонска дистанция :954 . Тази мечта няма да стане реалност до първото състезание, на което планирам да се включа, а именно маратон "Панчарево", който ще се проведе на 24 април. Реалното за това събитие е да мога да избягам с добро време дистанцията на 10 км. Абе..... трябва да се почне отнякъде.

Та - планът е следния - тренирам с видеата на Руми максимум 3 пъти седмично, а тичам минимум 3 дни като вариантът за отстъпление е да намаля тренировките до 2, така че да не се чувствам изтощена. Тази седмица започнах отново с РумФит и съм минала 3 тренировки. Много, ама много добре ми идват - не ме претоварват, но усещам как тялото ми работи на пълни обороти. Дори имам и МТ. :1062 Мисля да включа и някои от видеата от фит 30, но ще нагласям програмата в движение.

Та това е!!! Тази седмица все още не съм тичала, но днес ще намеря време - убедена съм! :)

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Чери, браво! Вече и тренировъчен план имаш и съм убедена, че ще го изпълняваш максимално, защото си се "доказала" във времето :524 Успех с бягането.Като се затопли и аз смятам да го подновя.Сега си карам по план с Фит 30 3 пъти седмично а през останалите два дни ластици, дъмбели и народни танци.Добре ми е и след като приключа с 2 ниво на Фит3о смятам да започна с 3.Добре ми идват 3 тренировки седмично от там а когато излезе новата програма съм на линия.Заделих си от коледните премии, за да имам парички да си я купя :mrgreen: Тази седмица започнах и да правя по 1 "мъжка" лицева опора като айдиаса е постепенно да премина само към тях, но ако започнат отново болки в китиките обещавам публично да мина на по- леките от колене.Нали тази година освен всичко останало съм си обещала да правя нещата с разум а не само с мерак :954
Публикувай отговор