Ей, голям "купон" с това време.... тази седмица направо е оскъдно - каквото и да направя, имам чувството, че само маркирам, колкото да покажа признаци на живот

. Нищо де.... това ще е само временно

.
И така - да ви кажа какво измислих да правя като тренировки докато Руми изкара новата програма.

Т.к. последните 3 месеца дадох превес на домашните тренировки за сметка на бягането, сега е време да изравня баланса

. Т.е. в месеците докато излезе ДУПЕМАНИЯ (така ще се казва новото бижу на Руми

), ще тичам повече отколкото ще тренирам. Или поне наравно. Искам да имам в графика си минимум 3 тичания като едното да е повече от обичайните ми 6 км. Почвам да гоня мечтата си да бягам на полумаратонска дистанция

. Тази мечта няма да стане реалност до първото състезание, на което планирам да се включа, а именно
маратон "Панчарево", който ще се проведе на 24 април. Реалното за това събитие е да мога да избягам с добро време дистанцията на 10 км. Абе..... трябва да се почне отнякъде.
Та - планът е следния - тренирам с видеата на Руми
максимум 3 пъти седмично, а тичам
минимум 3 дни като вариантът за отстъпление е да намаля тренировките до 2, така че да не се чувствам изтощена. Тази седмица започнах отново с РумФит и съм минала 3 тренировки. Много, ама много добре ми идват - не ме претоварват, но усещам как тялото ми работи на пълни обороти. Дори имам и МТ.

Мисля да включа и някои от видеата от фит 30, но ще нагласям програмата в движение.
Та това е!!! Тази седмица все още не съм тичала, но днес ще намеря време - убедена съм!