Аз пък вчера сутринта се събудих с лек дискомфорт в гърлото, но не му обърнах голямо внимание. Но в ранния следобяд дискомфорта започна да преминава в лека болка и дразнене и като се погледнах в огледалото щях да падна от изненада! Цялото гърло + слвиците - всичко беше много червено. Веднага започнах да смуча тонзилотрен и така до вечета общо шест приема по две таблетки на прием. Веднага клеева тинктура, сребърна вода и витамин С. Признавам си, леко ме хвана страх, че ще стане нещо по-сериозно, понеже на мен гърлото ми е слабо място. И просто не можах да повярвам тази сутрин като се събудих, нищо ми нямаше! Нищо не ме боли, нищо не ме дразни дори! Много съм доволна! И няма как да е иначе!
А с детокса нещата си вървят по план. Днес сутринта малко изостанах с течностите, че излизахме с малкия, но успях да наваксам. Купих си вече плодовете и заленчуците за захранването... Менюто е измислено вече - няма как!

Днес едно леко главоболие се опита да ме притесни, но го отдавам на силното слънце навън.
Ами това е при мен в общи линий! Вече съм леко нетърпелива да стане " утре" ! Предполагам, че при всички е така!
Желая лека и приятна последна детокс-вечер на всички мацки , които се включиха и този месец! И да не забравите да наминете насам да споделите как сте захранили, какъв резултат отчитате и дали сте доволни от него!