ДЕТОКС ПРЕЗ ЮНИ - класически или летен вариант ?

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Булка Марулка

Re: ДЕТОКС ПРЕЗ ЮНИ - класически или летен вариант ?

Мнение от Булка Марулка »

Привет!
По една голяма :922 за всички ви!
Зори, права си, че сега не е момента за детокс при теб. Бързо да се оправя детенце!
Чери, покрай теб и аз намазах рецепта за набавяне на калций :mrgreen: Ама да ти кажа не ме кефи причината ... Благодаря за споделеното, Калиа!
И! Да си дойда на думата! Черешов ден, с много вода. Преди да си тръгна от работа бяха 3 литра с две кафета. Вкъщи продължих и съм "доляла" още поне литър. Английската сол действа много меко. Струва ми се, че при мен има една закономерност. Ако си изпия солта и поне 30-40 мин не ям и пия нищо след това липсва ефекта "WC УАУ", но започна ли да ям или пия веднага след като си я изпия ... дупе да ми е яко в прав и преносен смисъл :mrgreen:
mira_b

Мнение от mira_b »

Здравейте!
Вчера не успях да се добера до компа, но днес ще наваксам :)
На линия съм и този месец. Имам спешна нужда от детокс, започвам да си връщам килограми след пролетното разтоварване и това не ми харесва...
Детоксвам по правилата, а плодовете са черешки :1216 Освен спазмите и свиренето в корема, други оплаквания нямам.

Мърмори, скоро всичко да мине и да сте си в къщи с детенце :922

Успешен ден и много настроение на всички :922
danid
Философска система

Мнение от danid »

Здравейте Момичета,

И аз съм с вас втори ден, но все не успявам да стигна до вас. Върнах си килограмите от преди детокса през Март 2008, което е адски лошо, но мисля, че вече се взех в ръце и детокса, както и тогава ще е само начало на един здравословно-отслабвателен процес. Дано!!!!

Успех на всички
Дани
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

И аз така-тук съм, започвам 2 ден,ама не успявам да стигна до тук :???: Не знам колко кг см,но знам че не са моите и не ги искам :1062 Бях тръгнала да се оттървавам от тях,стигнах до някъде и...пак си ги върнах.Миналия месец започнах отначало и не мисля да се препъвам този път :423 Стига вече! Нямам право на оправдания!
И така -ансола изпит,голяма тенджера чай - сварена,черешите -приготвени! Какво повече му трябва на човек :222
Успех мацки! :524
Зорита :329 :922
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
tita

Мнение от tita »

Втори ден - отпочнат с ансол, водица, сок грейпфрут и портокал ( фифти - фифти) купен от Пикадили.

Вчера вечерта гаврътнах една биричка :1028 , ама да ви кажа, не го отчитам като прегрешение. В книгата си Док. беше писъл, че дори ансола може да се пие с бира ( както правила съпругата му), ако ни е много неприятен вкуса. Така,че отчитам успешен първи ден.
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Ехаа, групичката ни се е увеличила! Колко хубаво! :329

При мен всичко върви по план, няма изненади и дискомфорт. Чувствам се добре. Не знам защо всеки път си подготвям плодове за похапване, след като никога не ги ям... :1044
Никога не е късно за ново начало!
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Браво, момичета! Шапка ви свалям :1143

2 години бях редовна, почти нямах пропуснат месец и ми е домъчняло за тази физическа и душевна лекота, която изпитвах! Но с кърменето не мога да събера смелост и ще изчакам преди пак да се включа! Утре ще плодувам!
Стискам палци на всички ви! Не се предавайте!

П.С. Зори, стискам палци Гоги бързо да се оправи, знам колко е ужасно да си с детенце в болница! Кураж!
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Успешен втори ден и за мен. Чувствам се уморена, започва да се прокрадва едно гадно главоболие и ми се спи. Иначе всичко си е наред.
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Благодаря ви,момичета за благопожеланията! Гоги вече е по-добре ( то да не смее да се похвали човек), надявам се живот и здраве утре да ни изпишат!
Поздравявм ви всичките за упоритостта и пожелавам успешно захранване! :922
tita

Мнение от tita »

Зори, прегръдки за теб и Гоги :922 Айде ... дано да нямате повече такива преживявания по доктори и болници!

И аз да отчета успешен втори ден, вчерашен, на детокс :) .. Днес изоставам с течностите, но надявам се да наваксам.

Това е от мен ... за сега :)
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Аз пък вчера сутринта се събудих с лек дискомфорт в гърлото, но не му обърнах голямо внимание. Но в ранния следобяд дискомфорта започна да преминава в лека болка и дразнене и като се погледнах в огледалото щях да падна от изненада! Цялото гърло + слвиците - всичко беше много червено. Веднага започнах да смуча тонзилотрен и така до вечета общо шест приема по две таблетки на прием. Веднага клеева тинктура, сребърна вода и витамин С. Признавам си, леко ме хвана страх, че ще стане нещо по-сериозно, понеже на мен гърлото ми е слабо място. И просто не можах да повярвам тази сутрин като се събудих, нищо ми нямаше! Нищо не ме боли, нищо не ме дразни дори! Много съм доволна! И няма как да е иначе!
А с детокса нещата си вървят по план. Днес сутринта малко изостанах с течностите, че излизахме с малкия, но успях да наваксам. Купих си вече плодовете и заленчуците за захранването... Менюто е измислено вече - няма как! ;) Днес едно леко главоболие се опита да ме притесни, но го отдавам на силното слънце навън.
Ами това е при мен в общи линий! Вече съм леко нетърпелива да стане " утре" ! Предполагам, че при всички е така!
Желая лека и приятна последна детокс-вечер на всички мацки , които се включиха и този месец! И да не забравите да наминете насам да споделите как сте захранили, какъв резултат отчитате и дали сте доволни от него!
Никога не е късно за ново начало!
Заключено