Цони, онова, което мога да кажа в случая е, че съм горда, че мога да прочета нещо толкова позитивно и вдъхновяващо за България в западна преса... И разбира се, да благодаря на теб и на Цецо затова, че ме карате да се чувствам така!

Смея да твърдя, че донякъде съм запозната с трудностите, през които минахте и минавате, за да я има тази статия... Колко ли хора си дават сметка за това?!
Фют, ще дойдем да ти опитаме новото меню

... в скоро време, щото вече минаха 4 дена от последната среща и нещо ми липсвате

. Юлката ще се оправи - сигурна съм. Бях ти писала, че покрай мен в парка имам 2 приятелки-мами, на които едвам им чувам гласовете - толкова са пресипнали от този летния вирус. Така че не се коси - и това ще мине.
Цвети, едвам стигнах до последното изречение в постинга ти и вече ми се виеше свят от толкова много задачи и работа :lol: :lol: :lol: ..... Боже, как успявате?! Честит ви коч

.... как звучи само!

А за малкото бяло агънце най-добре ми звучи името ............... Бела

, ама как ли ще реагира моята Бела, ако ме прочете какви ги пиша

.. Може и Снежи - от Снежанка - нали тя е Whitesnow на английски

. Чудя се... дали няма да можеш да ми пратиш мед по Еконт?!?

.... т.е. да си купя де, но да дойде по Еконт дотук?!
Бъни, как сте вие?!? Нещо съвсем лятно го ударихте май

....
И въобще - я да казвате кой как е?!
Аз днес съм си вкъщи цял ден. Ходих само да закарам Коки на тренировка и да го прибера после. Това упражнение ще го повторя след час и с Бела. Смятам да се поразходя из РингМол-а - в любимия ми магазин за детски дрехи - Уайкики... да видя какво ще ми хареса за Бела

, че почти няма летни потници, роклички, шорти... И да си купя риба за вечеря - в този мол откриха Пикадили с огромен рибен щанд и ми е най-близкия магазин за риба в Младост - говоря за прясна и разнообразна риба.
И така..... довечера.. не знам още какво и що.... но при този дъжд май ще гледаме филми вкъщи.

Чао засега.