ГОДИШНА ФОРУМНА СРЕЩА

Свобода на словото
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Re: ГОДИШНА ФОРУМНА СРЕЩА - 2016 година

Мнение от Сиренце »

Офертата е повече от чудесна. И за мен август е ОК, стига да не е 27-28, че тогава е Събора.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Цони, мерси за инфото за Събора.

Вижте къде ще ходя отново или по някое време през юли, или през август. Там пострадах с пръста на крака си, затова управителят на хотела ми подарява един уикенд това лято със семейството ми. Ако искате и ви харесва, може форумната среща да си я уговорим в Девин. Не съм разузнала условията все още обаче, защото предният път майка ми организира ходенето ни там и не съм запозната. Заповядайте линк към хотел Орфей, гр. Девин:

http://www.orpheus-spa.com/hotel-orfei/#.V331D14krIU
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа:Ти спря ли се със сигурност на нещо вече за семейството ти или чакаш и другите момичета да кажат?
Деска, не разбирам въпроса ти. Какво означава дали съм се спряла на нещо за семейството ми... тук идеята е да е удобно за всички и всички да имаме възможност да се съберем. Аз предложих 2 места, които ми се видяха достатъчно удобни като локация. И в тази връзка, Девин е чудесно място, ала примерно Цвети идват чак от Разград.... това за тях означава 1 ден път... едва ли би било много удобно.

Аз поисках реакция на тази тема, защото без да е ясно кой идва и кога идва, няма как да разберем ще се виждаме ли или не!

При нас положението със свободните съботи и недели е следното. През юли имаме възможност за 23-24. За август ни хартисват съботата и неделя по време на събора. След което ще сме свободни чак през октомври. Така че ако има някой, комуто допадат тези дати, да пише и можем да се организираме да се срещнем в тази чудесна къщичка в Севлиевския балкан.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Ver

Мнение от Ver »

Аз съм пас.
Нямам свободни сб.нед.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Въпросът ми беше следният - помислих, че тъй като говореше конкретно за Коки и Бела, си решила да отидете по някое време точно там, и питаш дали и на другите ни харесва това място, за да съчетаем нещата и да превърнеш вашата семейна почивка в общофорумна такава. Затова те питах дали вече си решила със сигурност за вашето семейство или още чакаш реакцията на другите момичета.

Още днес ще реша със сигурност точно кога ще си ползвам оставащия ми отпуск. И ще пиша отново. Или тук, или във фейса.

Мисля да дойдем на Събора в Черни Вит. А гледам, че 23-24 юли са събота и неделя. Тоест принципно са ни свободни дни. Ще говоря с Хри и ще дам знак, ако можем тогава. Доскоро, приятелки!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

В отпуск ще съм между 4 и 17 август включително.
Съботите и неделите принципно са ми почивни дни.
Сега, след 11 юли, чакам заплата + бонус, така че би трябвало да имаме парички за форумна среща през юли месец.
Стига Хри да е съгласен, че той нали сам си е шеф и трябва да реши кога може и кога не може.
Разбрах, че някои от вас могат през юли, други - през август, и се чудя как да съчетаем нещата така, че да се видим колкото се може повече хора :1044
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

За нас седмицата със събора е ок както и октомври.Офертата на Чери ми допада, но ако срещата я отложим за октомври няма да е валидна :roll:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа:Въпросът ми беше следният - помислих, че тъй като говореше конкретно за Коки и Бела, си решила да отидете по някое време точно там, .....
Деси, въобще не мога да се сетя за какво иде реч и кога и какво съм говорела за Коко и Бела. Но, така или иначе, това не е било свързано с форумната ни среща, защото аз не я глася според техните ангажименти...... които междупрочем лятото да доста рехави :) .
Kleo написа:В отпуск ще съм между 4 и 17 август включително.
Съботите и неделите принципно са ми почивни дни.
cvety_rz написа:За нас седмицата със събора е ок както и октомври.Офертата на Чери ми допада, но ако срещата я отложим за октомври няма да е валидна :roll:
Дотук четирите семейства - ние, Цони, Цвети и Деси, имаме съвпадение за общи свободни събота и неделя в датите по Събора в Черни Вит - с наше приятелско семейство няколко години ходим на къщите на Галя и Теодор по това време - тази година също има такъв вариант. Но не е сигурно и уговорено.

Четейки всичко написано,.... май ще е добре да отложим за октомври. Поне аз така го виждам. Цвети, вие юли нямате възможност, нали така?!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Юли нямаме никаква възможност, Чери.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Да, ще се радваме да дойдем на Събора на Черен Вит :954
Ани, в тази тема, на предната страница, точно за Коки и Бели спомена, колко ще плащате за тях. А е възможно аз нещо да не съм доразбрала. :923
23-24 юли са ни свободни дни засега, но не смея да твърдя със сигурност, защото нещата при Хри са динамични и се променят непрекъснато :1044
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Момичета, ние с Момчил решихме в крайна сметка да отидем на Черни Вит по време на събора там... Имаме традиция с наше приятелско семейство всяко лято да се качваме на къщите на Галя и Теодор. Чух се с Галя и тя ми каза, че точно за тази събота и неделя къщите са свободни. Та... имам следното предложение: ако искате да си резервираме (който има възможност) при Галя ида се видим там. Ако и на нашите приятели са им удобни датите, то ще им предложим да резервираме не първата, а третата къща, където да се настаним двете семейства. Цвет, вие предполагам, че можете да се настаните в големия апартамент от четвъртата къща - там имаше 2 спални с по две места всяка на втория етаж, а диванът долу в кухнята също се разтяга. Цената е 100 лв. Ако обаче другият апартамент (малкият - с 1 спалня) от същата къща не е зает, то тогава цената на големия става 120 лв :???: . Цената на малкият е 80 лв. Трябва да се чуя и с Люската и Валери - Орхидея. :954

Деси, ако вие с Хри дойдете, със сигурност ли ще отседнете при Поли?!

Цвет, ще ти звънна утре :) .

Публикувай отговор