Не знам дали и аз трябва да се включвам в темата,защото съм от по-скоро с вас,вие се познавате по-отдавна.Държа да споделя моето лично мнение за Чери,аз съм възхитена от теб,много те харесвам като човек,гледаш да помагаш на всички с всичко.Много си чувствителна,а Вер според мен е по-пряма и казва каквото мисли,а това понякога обижда по-чувствителните хора.Аз лично малко й се обидих,когато преди време Вики имаше проблеми с доста зачервени бузи и трябваше да опитам диетата без млечни и житни,Вер каза нещо от сорта,че не е трудно да се направи тази диета,че зависело от майката,а не от детето.Аз не исках да коментирам въобще,защото има разлика от дете до дете,някои деца като се заинатят и не искат да хапнат нищо,а аз нямах намерение да си мъча детето гладно,заради зачервените бузи.А, Марико много ми помогна тогава с идеи за диетичния режим,благодаря!
Вер,знам,че не си искала да ме обидиш,но аз приех нещата по-навътре,т.е,че не мога да се справя с нещо просто.
Както и да е много се отклоних.
Зори,кажи какво е станало в другия форум,аз дори не съм разбрала.
Зори,еми май наистина съм си шматенце,сега вече ти разбрах въпроса.Ако прочетеш,мисля че в темата за хоби/за книгите/,там съм обяснила,по-конкретно на Вер,че наистина мен Дъновизмът ме промени.ДА,ДА,Да,състрадателна си бях и преди това/даже ми и пречеше,плачех от вида на окъсано и изцапано,бедно детенце/,но материализмът ме беше завладял до степен да не виждам истински важните неща-здраве,доброто в хората,търсех все вината в другите,сега вече първо се обръщам към себе си,непрекснато недоволствах,че нямам това или онова,сега-искам и съм доволна да сме здрави ,да сме с покрив над главата,но нещата май не могат с думи да се обяснят-много по-дълбоки са.Яденето на месо ме беше превърнало....не знам как да го опиша-вечно страхуваща се и мислеща негативно.Повярвай ми,в момента,когато спрях месото и сякаш се преродих,не мога да го обясня.Като че ли мисията ми на този свят коренно се промени.Мъжът ми е свидетел,той сам не може още да повярва как се промени /изчисти,избистри/мисълта ми. Иначе винаги съм била добър,отзивчив човек,но с доста повече негативи.Именно тези негативи в мен умряха,а положителните взеха връх.Още един път казвам,нещо добро се случи с мен и съм безкрайно благодарна.Винаги ще видя и оценя и малкото добро.Чери,горе главата ,ти си овен,аз също,не сме толкова слаби.
Вики,радвам се,че се включи.Твоето включване ми помага да оправдая Вер пред Чери.Да,тя е такава-малко директна,на някой може да звучи малко грубо
Тя е много по-близо до природата от всички нас.Тя е в досег до първичното,до небесата и до земята.Тя е моята връзка с природата.Обичам да гледам нейните снимки и клипчета,когато се върне от разходка.Вер е и много духовен човек.Тя е много по-различна от мен,но ми е симпатична,може би точно защото е толкова различна.Аз не бих искала да бъда като нея,но ми е интересно да чета и гледам нейни постове.Затова ми е болно,че си правите малки войни,без да е необходимо.Не бих искала да изгубя никоя от двете ви,момичета.
Вал,благодаря ти за отговора.Наистина дъновизма е нещо,което не всеки е способен да приеме за себе си.И то не защото не го разбира,а просто защото не на всеки му е дошло времето да узрее за тези неща.Аз съм в това положение. Не искам да се правя,че всичко е наред,да не обръщам внимание на нещата,които ме обиждат например, не искам да съм НАД скапания живот със всичките му гнусотии.Аз искам да ги изживея,да се изцапам,но да си направя изводи,да си взема поуки,имам нужда да изстрадам някои неща,за да усетя колко сладка е победата после,имам нужда да бъда наранена за да разбера кой кой е...Не го приемай лично! Просто това наистина не е за всеки.Може би ако някой ден се случи нещо с мен,ако преживея някакъв обрат в живота...незнам. Интересно ми е какво мисли Вер.Но предлагам засега да прекратим коментарите по неин адрес,поне докато тя самата не се върне.Вярвам,че тя няма нужда от адвокати и двете с Чери ще съумеят да застанат очи в очи и да си изяснят ситуацията.За мен е важно ако можеш ,Вер също да ми отговориш на въпросите,които поставих по-горе.
Наистина е много хубаво че поставихме основите на истинското,надявам се,споделяне.Наистина се надявам поне тук,в тази тема да сме искрени и истински.
Оказва се,че всеки по един или друг повод е премълчал нещо за да не обиди другия,но това огорчение ще продължава да си стои там в нас ако не му дадем шанс. Така,че ще се радвам ако наистина поне тук сме искрени.
Мари-ко,понеже попита какво мислим за теб,реших да ти кажа...Имаш голямо чувство за хумор и това е прекрасно.Малко хора в днешно време умеят да се шегуват и да се забавляват във всяка ситуация.Аз не съм една от тях. И може би точно защото съм толкова задръстена понякога ми е трудно да разбера шегата ти.И за да бъда честна докрай ще кажа,че поне 2 пъти съм плакала заради теб,точно защото не съм разбрала,че се шегуваш.Но ще свикна, ще ти науча номерата,обещавам! И вече само ще се забавлявам.
Между другото онзи път,когато съм те била изправила на нокти,аз всъщност ти се бях вързала на шегата.НАли съм страшно импулсивна и избухлива(уж все работя над тези си лоши черти,но нещо все не ми се получава)ситните букви просто ми убягнаха от погледа.Само усетих как нещо в мен закипя и след това изригна върху клавиатурата. После като ми отговори аз съжалих че съм избухнала така и бях искрена в извинението си. Наистина винаги ме е влудявала отвратителната ми черта да се паля лесно и да наранявам хората около мен без дори да им дам шанс да се защитят или да обяснят.И после знаеш продължението.Като разбрах,че всъщност си се шегувала дълго мислих как да ти отмъстя.И явно добре съм го измислила.Ама доста си поревах докато разбера че се шегуваш.
Ами ето,донякъде успях да кажа за кого какво мисля,донякъде успях да ви се разкрия като характер-поне лошите ми черти,за да си ги знаете и да не ми се връзвате.
Хайде,кой е следващият в споделянето?
VIKI1023 написа:Държа да споделя моето лично мнение за Чери,аз съм възхитена от теб,много те харесвам като човек,гледаш да помагаш на всички с всичко
На същото мнение съм. Чери е невероятен човек. Тя ми помогна страшно много в момент, когато си мислех, че няма да се справя. Нели и Джули също. И не заради това, а защото много я ценя по принцип, и защото ми е супер готино да си общувам с нея, винаги, когато има нужда може да разчита на мен /но тя това си го знае /. Като се замисля, няма момиче от нашата си групичка, за което да не го направя. Нали затова се събрахме - да си бъдем опора и да ни е кеф заедно.
Съгласна съм с Еми-1 - ние сме много различни една от друга. Казвала съм го и преди - смятам, че ако се бяхме срещнали в реалния живот без да се познаваме от виртуалния, може би нямаше и да си помислим да се сприятелим. Но това различие е предимство, то ни обогатява. На мен лично ми е интересно да общувам с всякакви характери. Някой е твърде прям, друг-прибързан и избухлив, трети - мнителен, четвърти - чувствителен ... наивен, затворен, оптимист, черноглед, романтичен, практичен, и т.н. и т.н. И какво от това? Всеки може да намери нещо общо с всеки. /Къде е сега Хриси да каже "Усмихвайте се, животът е прекрасен"?/
Мърмори написа:И за да бъда честна докрай ще кажа,че поне 2 пъти съм плакала заради теб,точно защото не съм разбрала,че се шегуваш
Аааа, това не е честност до край. За първия път разбрах, но кажи кой е "поне" втория път и евентуално третия /да не би да е броя на взетите изпити на Хриси? / Аз лично чета всеки пост с настройката, че е писан от приятел. Нали всички тук сме такива? Зори, не знам, защо въобще си чела постовете ми с нагласата, че имам намерение да те нараня или че изпитвам някакви лоши чувства към теб ? Това не е така, точно обратното е, повярвай ми. Ако не харесвам някого, или ако усетя, че някой не ме харесва, нито ще го обиждам, нито ще се шегувам с него. Във всеки случай, ако искам да се посмеем с някой, значи го смятам за приятел. Както и да е, разбрах още тогава, че нещо не можем да си влезем в ритъм и трябва да ти кажа, че ако се обръщам към теб, много внимавам какво пиша. Това е, ние сме различни. Наистина много съжалям, че си се чувствала зле заради мен. Това ме натъжи много и в бъдеще ще бъда още по-внимателна
Пак казвам, никога не съм искала да обидя, нараня или засегна когото и да било, просто не съм такъв човек. Колкото до шегите ми...ами така мисля и затова така пиша /то няма и как да пиша нешо различно от това, което мисля де /. Това съм аз.
За Зори
И за всички останали
Хихихи,няма да ти кажа кои са другите случаи. И няма защо да се чувстваш виновна заради това,което си.Той,проблемът си е в мене-явно освен че съм избухлива съм и много мнителна. Бъди си такава каквато си,шегувай се така,като винаги си го правила,само може като за начало в скобички с маааалки буквички да ми пишеш "шегичка' или ми слагай онова беззъбото дето не спира да се тресе от смях.Само за начало де,докато ти свикна.