cvety_rz написа:Добро утро

Да ви се оплача от голямото ядене през празниците последва и голямо

Поне ми олекна по бързо отколкото очаквах
Оле,Зори или някой друг дето е по наясно от мен да каже колко са в крайна сметка 50 гр. ориз.В мерните единици от часът пише, че една супена лъжица ориз е 30 гр.и аз си приготвям 2 с.л.Чета, в здрав.отслабване 14, че 4 лъжици са 50 гр.Едно от момичетата имало електронна везна и измерило.Аз ли съм се прецаквала до сега с по малко ориз

Оле, защо не може да се правят два последователни плодовооризови дни :?: Днес започвам да препрочитам старите теми, за да събера повече информация и да допълня темата.Ако се сещате за нещо важно пишете и вие

Цоп и аз тук
Не бях поглеждала форума цяла седмица почти и днес отварям и попадам на тази тема.Не бях поглеждала и фазите на луната,но бях решила след плюскането уйкенда днес да изкарам на плодове,чай и вода.Та мнооооого се възрадвах,като разбрах че има лунен съвпад

Явно ги усещам нещата

.Аз днес пречиствам ,а утре изкарвам един плодово оризов ден.Стягам гащи за детокса,че и аз нещо покрай празниците му олабих края

Цвети и аз така днес след голямото плюскане, голямо о.....е

последва
Миналата седмица правих ден и половина плодово оризов,като втория беше цял ден без нищо и чааак вечерта изядох оризчето,че бях готвила нещо недиетично и аз нямаше кво да ям.Сега обаче като има темичка ще следя стриктно и ще спазвам заедно с вас оризовите дни ,за което благодаря на Цвети

.
Пак прегръдки на всички

А защо не може да се правят два последователни оризови дни някой разбра ли ,че са сподели с нас