Декемврийския детокс

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
олеся

Re: Декемврийския детокс

Мнение от олеся »

Това с празничните софри е български патент. Ние ще споделим празничното плюскане само на Бъдни вечер и на Коледа.
След това - ски :1148 . А Новата година не я броя, защото ще има танци, т.е. празничен фитнес :1203
Откакто моето слабеене е споделено и от мъжа ми - олекна ми. Той вече е 97 кг. (а беше 108). Вече твърдо е с мен на плодово-оризовите дни. Вчера оризихме заедно. Харесва му. Може някой ден да го навия и за детокс. :1133
олеся

Мнение от олеся »

Вчера бях на контролен преглед след премеждията, които дълбоко в себе си си мисля, че ми довлече Дюкан. Всичко е ОК. Чувствам се добре и докторката го потвърди. Така че ДЕТОКС = ЗДРАВЕ.
:1141 Тъй, че килограмите са видимата положителна страна на детокса, по-важно е че и вътре в тялото всичко се изчиства и започва да функционира нормално, така както природата го е създала.
:1141
Хиляди благодарности към д-р Михайлов! За това, че споделя всичко публично и ни прави по-здрави. :921
А това че късмета ме срещна с вас момичета, си е съдба. :123 В безизходицата си през февруари се бях заровила в интернет и ви срещнах :828
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Ех, че е хубаво да четеш добри новини! :227
Поздравления, Оли и дано никога повече не те спохождат болести!

:1153 :1153 :1148 ::954 :1156 и още много от :1164
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Оличка :923 Много се радвам.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Eто ме отново. И аз си се настройвам за детокса. Просто част от живота, който живея. И то една хубава част. Влизам в стари дънки, по-ланшните ми падат, изглеждам различно пред огледалото........ :1047 :1047 :1047 - това е страхотна мотивация. Има още много какво да желая, но вече взех да придобивам увереност, че ще стане така както съм го искала и бях написала в темата за желанията. :) :) :)

Може и да го направим този път 3 дена детокса - заедно с мъжа ми го правим. И да питам пак: има ли и други мъже, които да се престрашят да си признаят при това писмено тук :1062 , че правят детокс?!?!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
elly

Мнение от elly »

Здравейте момичета :222 и аз да се отчета
За сега килограмите са под контрол.Както писах в един мой преден поуст,това,което сваля от оризовите дни си го връщам,но съм доволна,че поне сваленото от детокса си остана ТАМ-в далечния,стар ноември :221 (не си го върнах) :1141
Ще се радвам,ако предстоящия детокс е поне на половина толкова успешен.Това презниците са :1008
А и неможеш да спазваш разделното харанене,особено на Бъдни-вечер :126
Но аз вярвам,че след празниците ще влезем отново в релси,така че... :623

Лек и успешен ден на всички :1153
олеся

Мнение от олеся »

В очакване на детокса снощи малко му отпуснах края - празнувахме и си позволих уиски, ядки, кола - класика! Гарнирани с подобаващо количество шоколадови бонбончета :1151
Ver

Мнение от Ver »

Момиченца :)
седя и събирам сила за детокс. Имам усещането, че трябва този път да се включа :1062 Чувството е малко, като преди първия път. Странна работа :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ver написа:Момиченца :)
седя и събирам сила за детокс. Имам усещането, че трябва този път да се включа :1062 Чувството е малко, като преди първия път. Странна работа :)
Охо, Вер, радвам се на твоята компания. Ще го направим заедно и този детокс...... даже и леко ще мине. :954 :954 Важно е наистина преди началото да сме подготвени. Поне за мен де - да знам, че ще правя нещо, щото ако ще му търся кусури, то да имам време да ги намеря, после да преодолея мисълта за тях и да имам резервни варианти :221 :221 :221 . Та така. Много искам да сваля до 72 кг този месец и се надявам искрено да стане с детокса. А иначе за трапезите по Коледа и Нова година..... този път не се притеснявам. Защо ли?!? Ами няма го оня ищах, с който ги чаках до миналата година. Всъщност да, реално съм чакала празниците заради трапезите :626 :622 :959 ........ Тази година обаче, детоксът ми промени доста неща, вкл. и желанието да се натъпквам до дупка с храна, т.е. то изчезна..... И все пак нека да видим кво ще се случи.... :D :D :D
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Ей Вер,радвам се,че се завръщаш! Усещаше се отсъствието ти миналия месец.

Чери-бери,нямаш представа как се зарадвах като прочетох думите ти. Точно това й е хубавото на цялата тази работа с детокса-прочиства тялото ти, прочиства съзнанието ти, даже осъзнаването ти ...кара те да преосмислиш приоритетите си...Боже,колко смотано и фанатично звучи...ама това си е самата истина. Сигурно ако някой страничен и незапознат с детокса ни прочете ще си помисли,че сме някакви патки с промити мозъци,но няма значение, ние си знаем какво ни носи детокса и защо си го "причиняваме" всеки месец.
Аз съм твърде нещастна,мили мои дружки. :328 Качила съм всичко свалено от детокса миналия месец,че и отгоре. :126 Ама то не бе ядене,не бе чудо...Нали се бях сдухала последния месец и...резултата е налице. Незнам защо все още , като ми е смотано , нещо все ме тегли към хладилника,мислех ,че съм го преодоляла.След детокса обещавам,че се вземем в ръце. Крайно е наложително.
Заредила съм портокали,грейпфрути и 2-3 лимона. Колкото толкова. Мислено съм повече от подготвена. Защото нали знаете правилото за петте П-та: Предварителната Подготовка Предотвратява Провала на Предприятието.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Предварителната Подготовка Предотвратява Провала на Предприятието.
Усещам леко комунистическо звучене, другари :1062 Но е правилно :524
Моята подготовка за детокса протича по следния начин: извадих си малък термос, за да мога да си съхранявам чая по дълго време топъл.Обрах домашните яйца на бабите (искам да са ми "био") .Остана да си набавя и грейпфуртите.Да видим само как ще са ми зъбите след толкова много ядене на грейпфурти :1094
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Заключено