Хахахахахха........ Еми, много се радвам на този твой пост. Не за друго, ами че явно ако че и амурски тигър да се нарека, ще бъда разпозната. Да..... мецабаба съм основно аз. Разбира се и мъжа ми - бай Момчил е тук може да се подвизава, ако аз не съм в състояние да оправя нещо. Но по принцип смятам да се боря сама с форумното администриране.emi-1 написа:много стегнато и прилично е заформен форума.Само не разбрах на кого трябва да благодарим за създаването му.
Чери май има пръст тук.Кой друг-признавайте си без
.Емотиконите са супер,откъде ги изкопахте,бе хора
-иска ми се всички да ги ползвам.
Кой е под псевдонима metsababa,Чери ти ли си?
Еми, благодаря за идеите. Наистина съм ти признателна, че помагаш.emi-1 написа:Чери,можеш да добавиш раздел "Aвто-Мото" и "Цветя и грижи за тях".За първата тема не съм много убедена дали ще върви,но можеш да опиташ.Пък знаеш ли,може да привлечем и мъжка аудитория.Бай Момчил да не е много самотен.За втората тема смятам,че ще има успех,защото почти във всяка къща има цветя,а те не винаги вървят добре,защото някъде грешим.Така,че можем да си помагаме със съвети.Аз веднага ще задам въпрос там.
Сега като се замисля,можеш да добавиш и "Домашен майстор".
Това са само идеи,а ти си достатъчно умна,за да прецениш.
Марико, попрочетох това-онова и стана ясно, че кодът на този вид форум е нарочно написан така, че да отваря линковете в същия таб на браузъра - обосновават го със сигурност. Реално обаче можем да го променим, но ще трябва леко дописване. Ще предам на баш-мечока :lol: да се задейства и да ни го оправи, щото мецАнка пише, ама не и програмни кодовеmari_ko написа:Ами аз, таковата,, не знам дали вече е обсъждано, ама може ли
, като се кликне върху някой линк, да се отваря нов прозорец. Защото, ако някой е пуснал поздравче, да си го слушам, докато чета ?
Ако не може, не може
Аси, абе не знам какво става, но аз преди малко влязох с твоите права във форума. И пуснах лични съобщения от твое име, нищо че са с ник мецабаба. Ми аз си получих моето на ник Чери, сега очаквам и ти да получиш твоето. Т.е. можеш да изпращаш лични съобщения. Поне аз така си мисля.asiatano написа:С риск да досадя пак немога да изпращам лични съобщения :?: :?: :?:
Аааааааа, добре тогава. Аз иначе много бързо схващам, просто трябва повечко да ми се обясняваmetsababa написа:Марико, попрочетох това-онова и стана ясно, че кодът на този вид форум е нарочно написан така, че да отваря линковете в същия таб на браузъра - обосновават го със сигурност. Реално обаче можем да го променим, но ще трябва леко дописване. Ще предам на баш-мечока да се задейства и да ни го оправи, щото мецАнка пише, ама не и програмни кодове ......... (а трябваше да стане, ма кой да купонясва 5 години из МЕИ-то )
Дотогава като има линк просто кликвате на него с десен бутон на мишката и там от падащото меню избирате да ви се отвори в нов таб на браузъра (Open in new tab).
Джулката, това засега няма как да се оправи. Пак ще питам и ще настоявам.DJULY написа:МецАнке,с риск да се повторя,ама и аз нещо не получавам на пощата си съобщения за отговори,уж се абонирах
Благодаря предварително