Да затегнем коланите през ЯНУАРИ - ДЕТОКС пореден!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Да затегнем коланите през ЯНУАРИ - ДЕТОКС пореден!

Мнение от cvety_rz »

Тази седмица ще има намаление на грейпфуртите в Кауфланд.По 0,99 ст за килограм, което ме устройва чудесно за детоксикацията с грейпфирти и белтъци :1099
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Аз смятам да съм на варианта с цитрусов сок,така че още утре ще понаобиколя нашия Кауфланд.Всъщност аз не им знам принципа на намаленията-за цялата верига ли важи или в различните градове различно.Не че е важно де,но се замислих сега...
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
rumkas

Мнение от rumkas »

Bubalina, за веригите магазини намаленията са различни за различните градове. Напр. в нашия малък град при цена от 1,29/кг в големия град същия продукт е за 0,79лв./кг(такива ми ти работи). Това по лични наблюдения и все повече се усещам че купувам продуктите от намаление на намаление :) без да ги следя.

Този месец и аз мисля да се включа в детокса. Трите дни на плодове и анг. сол не са ми проблем. Проблем се оказа плодово-оризовия ден (започва ама все не стигам до края)
олеся

Мнение от олеся »

Записче. :954 Тук съм и аз. :954
Този път пълнолунието почва късно вечерта на 19. Не мислите ли, че изпускаме основната отливна вълна, която продължава до вечерта на 20? точно тогава ние ще правим захранване :???:
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Грейпфуртите са купени, яйцата са поръчани, шипките, липата и ментата са готови да бъдат запарени.Дето се вика в бойна готовност съм.На война като на война :mrgreen:
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Грейпфуртите са купени, яйцата са поръчани, шипките, липата и ментата са готови да бъдат запарени.Дето се вика в бойна готовност съм.На война като на война :mrgreen:
Цвети, можеш ли да ми припомниш за да не ровя в старата тема как ти мина детокса на грейпфрути и белтъци миналия път?! Т.е. чувства ли глад, трудно ли ти беше да спазваш тези интервали и колко свали?
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Чери, беше ми много по лесно от детокса със сокове.Заради белтъците не ми беше стомаха като "престърган".Само дето накрая започнах да си цедя грейпфурта и да го пия на фреш, че ми стана много кисело на зъбите :1094 Смъкнах 3,5 кг.Аз на детокса смъквам добре, но много се изложих след него и качих всичко, че и отгоре.Но този месец съм на поправка дето се вика :mrgreen:
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

:221 май сме доста двойкаджийки :221 Аз се сещам за поне 3 още дето сме на поправка :221
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Мърмори написа::221 май сме доста двойкаджийки :221 Аз се сещам за поне 3 още дето сме на поправка :221
А много сме, много сме. Аз май съм с най голямото 2 :221 :221 :221
олеся написа:Този път пълнолунието почва късно вечерта на 19. Не мислите ли, че изпускаме основната отливна вълна, която продължава до вечерта на 20? точно тогава ние ще правим захранване :???:
И аз мислих да го повдигам този въпрос. Според мен е хубаво да се захранваме на 21, защото пулнолунието е късно вечерта на 19. Ще се радвам да споделите мнения :)
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

За да сме точни - пълнолунието започва в 21:22 на 19 януари. Аз мисля да детоксвам на 18, 19 и 20 и да захранвам на 21. Няма логика, когато е отливната вълна, т.е. през деня но 20.01, ние да захранваме.
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Ами хайде,като ще е гарга,да е рошава! Аз все казвам,че часовете нямат значение,но сега заставам зад идеята.Защо пък не?!

Боби,хайде,моля те,няма да спорим сега,кой е по-по -най! Казва го най-голямата издънка :1062
Абе,много сме-силни сме! :221
Заключено