СРЕЩА НА СОФИЙСКИТЕ ДЕТОКСИТА - 15 ЯНУАРИ, СЪБОТА

Свобода на словото
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Re: СРЕЩА НА СОФИЙСКИТЕ ДЕТОКСИТА - 15 ЯНУАРИ, СЪБОТА

Мнение от bobichan »

Аз съм за Младост 2. Възбуди любопитството ми Чери, а и ми е по-близо. Мисих си че най-хубавия ресторант в Младост е този до РУМа, нещо ми искочи от ума как се казваше.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
baimomchil
Е, не се спря с тия постове!

Мнение от baimomchil »

bobichan написа:Аз съм за Младост 2. Възбуди любопитството ми Чери, а и ми е по-близо. Мисих си че най-хубавия ресторант в Младост е този до РУМа, нещо ми искочи от ума как се казваше.
Marmo. Също е хубав.
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

baimomchil написа:
bobichan написа:Аз съм за Младост 2. Възбуди любопитството ми Чери, а и ми е по-близо. Мисих си че най-хубавия ресторант в Младост е този до РУМа, нещо ми искочи от ума как се казваше.
Marmo. Също е хубав.
Да за него идеше реч :954
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Къде по-точно се намира ресторанта в Младост 2?
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Резервирах маса за утре за 19 часа в ресторанта. Името му е "Къщата с кипарисите". Адресът е ул.: "Свети Киприян" №10 в Младост 2. Резервацията е на името на Анелия Донева. :) До утре!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Момичета имам едно питане, знае ли някоя от вас близо до този ресторант минава ли маршрутка №1 или 6, или автобус 111, зная че ходят в младост но не зная точно къде се намира ресторанта, ще се опитам да дойда :D много ми се иска да се видим
baimomchil
Е, не се спря с тия постове!

Мнение от baimomchil »

ЕМИ написа:Момичета имам едно питане, знае ли някоя от вас близо до този ресторант минава ли маршрутка №1 или 6, или автобус 111, зная че ходят в младост но не зная точно къде се намира ресторанта, ще се опитам да дойда :D много ми се иска да се видим
Еми, най-добре е да се слезе точно на спирката срещу МакДоналдс и ШЕЛ, но не съм сигурен дали там спираше 111 или не, затова предната спирка (пада се втората след ХИТ), също е ОК.
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Св Киприян пише първа спирка на маршрутка №1, сега ще проследя май ще ми е много удобно
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ЕМИ написа:Св Киприян пише първа спирка на маршрутка №1, сега ще проследя май ще ми е много удобно
Ако хванеш 111 и слезеш на спирката, за която Момчил ти е обяснил, аз мога да те посрещна и заедно да идем. Ако ти е по-удобно с маршрутката, давай така. :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Момичетаааааааа, невероятно изживяване поне за мен, БЛАГОДАРЯ,изкарах си супер чакам с нетърпение следващата среща! :D
Поздрави на всички от Исето
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте и от мене. Много се радвам, че се видяхме и че се разтоварихме толкова приятно. Никога не съм вярвала, че няма да можем да си затворим устите поне за миг :221 :221 :221 ...... но е факт! Док и Юлия отново бяха безкрайно интересни събеседници, а новото за мен беше нашата Вики/Краси/ :D :D - ако знаете само колко е красива и каква завладяваща усмивка има :425 :223 Мдааааа..... какво ли не прави детокса :1069 :1069 :1069 ..... макар че в случая на Краси май си е ген :954 :954 .

Еми,
радвам се, че успя да дойдеш.... всъщност че го направи! Надявам се, че си имала спокойна нощ и Криско не те е будил.

Поздравите от Марчи, Боби и Зори бяха предадени и получени, а тук можете да видите малко снимки! Отляво надясно на първата снимка виждате Юлия, док, Еми, Краси, Фюти, Кики, Цецо, Исето и аз.

Кога ще е следващата среща?!?! :plezya se :plezya se :plezya se

Публикувай отговор