Кой кой е?

Свобода на словото
Аватар
Мърмори
Философска система

Re: Кой кой е?

Мнение от Мърмори »

А нашето запознанство в нет пространството си го спомням като бял ден и никога няма да го забравя!
Оф,не ми напомняй! То как да го забравиш-аз така ти се нахвърлих...Сега като си спомня какъв тон ти държах :oops: Честно, ако някой някога ми беше говорил по този начин щях да обърна земята,да го намеря и да му фрасна един в муцуната!
Ама ти нали си блага душица,бързо ми прости. Благодаря ти! :923 Оф,какво да правиш,вулкански му там работи, неразбираеми понякога за самия вулкан :1062 КАто реши да изригва-няма спиране!
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

:221 :221 :221
Зоритаааа,нахвърли ми се ти-като мечка стръвница :1062 Само че не успя да ме разкъсаш,омилостивих те :1062
Коментирали сме го,няма да се повтарям,че и потретвам...И аз ти БЛАГОДАРЯ :923 Макар да изригваш чисто по вулкански ,ти се едно голяяяямо съкровище! :329
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Приятно ми е - Деси :940
Навсякъде из нет-пространството ще ме намерите под името vihrogonche, преди години бях desykv, но ме разконспирираха и тогава въведох новия си ник :222
Освен вихрогонче, доста хора ми викат конче, вихър, вихърче, понякога Деси, все съм си аз, в целия си ръст (от 149 см) :1062
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
galkata

Мнение от galkata »

И тук, и в Часът на мама съм galkata, както и в още други форуми :222 :222 :222
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Да се запиша и аз тук. И тук и в Часът съм Mrav4o, а отдавна пиша само в тези два форума.
Във фейса съм Татяна Йорданова
Муррка

Мнение от Муррка »

сега да се представя и аз хе хе първо започвам с ника от часа на мама murkaabo6h исках да си е murka, както е в бг мамата, ама беше заето и така стана с идея за murkaabo, но маникюра (единствения път като съм имала такъв) е захапал 6 и h и стана странното никче murkaabo6h регистрирах се тук с Мурка :lol: :lol: :lol: после стана така, че си забравих палолите и за тук и за часът на мама.
Но отново съм тук :) за да напомням с подписа си за вода
Ася

Мнение от Ася »

ANNAbelle в Часът

Aся съм тук

На други места май вече не влизам...скоро като почна работа едва ли ще успея да крадвам време за компа :328
Последно промяна от Ася на 30 Дек 2012, 09:54, променено общо 1 път.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ася, зависи от работата ти и от шефовете.
Тук има момичета, които пишат предимно от местоработата си.
Както и такива, за които това изобщо не е вариант. Времето ще покаже как ще е при теб :940
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Ася

Мнение от Ася »

Нетът в работата ми е клъцнат повсеместно от няколко месеца...понеже колегите висели във фейса вместо да работят :126
А и предвид това, че отделът ни ще работи с 50% намален състав просто няма как да стане. Но уикендите ще са за мен :plezya se
mimi the elefant

Мнение от mimi the elefant »

Здравейте и от мен :923 и тук
и в "Часът на мама"съм с един и същ ник /mimi the elefant/
във фейса съм Мария Иванова,както и по лична карта :222 .
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Oooo, Мими, доживях да те видя тук. Добре дошла.
Публикувай отговор