МАЙ-ска детоксикация

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
олеся

Re: МАЙ-ска детоксикация

Мнение от олеся »

Миналия детокс беше 1 ден. Сега пак ще го направя само че за 2 дни, защото през април на втория ден се събудих с прекрасно чувство на лекота и осъзнавах, че мога да продължа още 1 ден. Но пълнолунието вече беше приключило :1062
ellyto

Мнение от ellyto »

Аз също мисля да стартирам в понеделник и да го направя 3 дни, защото на 15-ти ще съм на рафтинг и ще е абсурдно да пия сутрин ансол. Ще вземе да стане такъв фал, че после трябва да се скрия някъде вовеки :955 :955
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

cchery написа:Опа, ето ме и мен тук. Аз ще правя тридневна детоксикация, но стартирайки от понеделник. А на какво...... буквално още не знам. Сигурно ще е на цитруси все още.. Щото не виждам надежда за череши.
Ами тя Вер е виновна за това. Забави се много с това търсене на пролетта и сега ще си се мъчим този детокс със сухите цитруси :1062 :1062 :955 :955 :1140 :1140 :221 :221 Както вървят нещата при мен ще си гавръткам масълцето и ще си мечтая за черешките :mrgreen: ...ех, мечти, мечти... :954
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
nikolina pecheva

Мнение от nikolina pecheva »

Хоп-цоп и аз при вас. :954 Много умувам колко дни да правя детокс, че много недолюбвам чая. На третия ден просто немога да го гледам,и почти не пия течности . :oops: Та се чудех ако са 2 дни дали ще има ефект? По принцип на масло свалям по 2 кг .Незнам какво да измисля .Дайте съвет какво да правя :1069
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

nikolina pecheva , аз гип равя вече по два дена и пак има резултат.
Верно с 3 резултата е по голям, но не искам да се тормозя.Искам ,това което правя да ми носи удоволствие иначе каузата е загубена
nikolina pecheva

Мнение от nikolina pecheva »

cvety_rz написа:nikolina pecheva , аз гип равя вече по два дена и пак има резултат.
Верно с 3 резултата е по голям, но не искам да се тормозя.Искам ,това което правя да ми носи удоволствие иначе каузата е загубена
cvety_rz-Благодаря юь бързия ти отговор . Може би наистина трябва да пробвам 2 дни . Доно да бъде по приятно :524
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

nikolina pecheva написа:Хоп-цоп и аз при вас. :954 Много умувам колко дни да правя детокс, че много недолюбвам чая. На третия ден просто немога да го гледам,и почти не пия течности . :oops: Та се чудех ако са 2 дни дали ще има ефект? По принцип на масло свалям по 2 кг .Незнам какво да измисля .Дайте съвет какво да правя :1069
Ники, аз дълго време правех детокса само по 2 дни - просто така успявах да съм стриктна на 100%. Така че, си вземи решението спокойно и без напрежение. И да ти кажа, и аз имам проблем с чая - не мога да го дишам. Айде зимата как да е, но сега като е топло....... ще е голяма мъка. И поради тази причина почти не пия чай, а топла водичка.
cvety_rz написа:
cchery написа:Опа, ето ме и мен тук. Аз ще правя тридневна детоксикация, но стартирайки от понеделник. А на какво...... буквално още не знам. Сигурно ще е на цитруси все още.. Щото не виждам надежда за череши.
Ами тя Вер е виновна за това. Забави се много с това търсене на пролетта и сега ще си се мъчим този детокс със сухите цитруси :1062 :1062 :955 :955 :1140 :1140 :221 :221 Както вървят нещата при мен ще си гавръткам масълцето и ще си мечтая за черешките :mrgreen: ...ех, мечти, мечти... :954
Еееееее, това Вер ли ни го причини сега?!? :1058 :1058 :mad: ...... :221 :221 :221

Цвети,
аз пък толкова свикнах с цитрусовата детоксикация и като цяло да не ям нищо, че.... чак се чудя как ще провеждам такава на плодове дето ще се ядат. Обаче... наистина сега цитрусите са едни големи кори и семки отвътре :126 . Тази сутрин получих доказателство за това - помелото, което бяхме взели да изцедим в сока сутринта пусна най-много 20 г сок :124 :124 .... огромно помело с дебели като черупка на щраус кори и сърцевина по-суха от климата в Гоби :125 :125 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Еееееее, това Вер ли ни го причини сега?!?
:423 тихо да не ни чуе, че може и лято да не видим като наказание :1062 :1062 :1062
Смехурко, какво стана с житения режим :?: Справи ли се със захранването и при това положение ще детоксваш ли този месец с нас ?
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Цвети, житния режим го приключих успешно без прегрешения (свалила съм нещо, защото тесния ми панталон ми е широк доста). Днес ми е трети ден захранване. Постепенно ще захранвам до 10-ти ден от захранването. После пък ще дойде детокса. Разбира се съм с вас. Другарче не се изоставя.
олеся

Мнение от олеся »

Аз пък уцелих едни сочни портокали, супер са. Едни такива мънички, но страшно сочни. На етикета пишеше, че са за сок. Взех ги от Метро, цял кашон на доста приемлива цена преди около 15 дни. А на всичкото отгоре не се и развалят. До сега съм изхвърлила само 1 или 2 развалени.
:954
Ver

Мнение от Ver »

cchery написа:
cvety_rz написа:
Ами тя Вер е виновна за това. Забави се много с това търсене на пролетта и сега ще си се мъчим този детокс със сухите цитруси :1062 :1062 :955 :955 :1140 :1140 :221 :221 .
cvety_rz написа: :423 тихо да не ни чуе, че може и лято да не видим като наказание :1062

Разхождам си се спокойно из форума и какво да видя :eek: А леееелеее какво стана! :221

Ами сега ще трябва да докарам лятото, че лошо име ми излезе!
Ама понеже ги приказвате такива ..... след седмица ... или две :222 :221 :221
Заключено