nikolina pecheva написа:Хоп-цоп и аз при вас.

Много умувам колко дни да правя детокс, че много недолюбвам чая. На третия ден просто немога да го гледам,и почти не пия течности .

Та се чудех ако са 2 дни дали ще има ефект? По принцип на масло свалям по 2 кг .Незнам какво да измисля .Дайте съвет какво да правя

Ники, аз дълго време правех детокса само по 2 дни - просто така успявах да съм стриктна на 100%. Така че, си вземи решението спокойно и без напрежение. И да ти кажа, и аз имам проблем с чая - не мога да го дишам. Айде зимата как да е, но сега като е топло....... ще е голяма мъка. И поради тази причина почти не пия чай, а топла водичка.
cvety_rz написа:cchery написа:Опа, ето ме и мен тук. Аз ще правя тридневна детоксикация, но стартирайки от понеделник. А на какво...... буквално още не знам. Сигурно ще е на цитруси все още.. Щото не виждам надежда за череши.
Ами тя
Вер е виновна за това. Забави се много с това търсене на пролетта и сега ще си се мъчим този детокс със сухите цитруси

:1140 :1140

Както вървят нещата при мен ще си гавръткам масълцето и ще си мечтая за черешките

...ех, мечти, мечти...

Еееееее, това Вер ли ни го причини сега?!?

:mad: ......
Цвети, аз пък толкова свикнах с цитрусовата детоксикация и като цяло да не ям нищо, че.... чак се чудя как ще провеждам такава на плодове дето ще се ядат. Обаче... наистина сега цитрусите са едни големи кори и семки отвътре

. Тази сутрин получих доказателство за това - помелото, което бяхме взели да изцедим в сока сутринта пусна най-много 20 г сок

.... огромно помело с дебели като черупка на щраус кори и сърцевина по-суха от климата в Гоби

.