Диня или пъпеш хапнете и ЮЛСКИ детокс направете

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
nane

Re: Диня или пъпеш хапнете и ЮЛСКИ детокс направете

Мнение от nane »

Здравейте момичета,
Нямам търпение за следващия детокс. С вас съм!!! Да ви се похваля задържаш свалените килограми от предишния детокс. В събота имах рожден ден и малко прегреших, но сега съм се мотивирала да вляза пак в правия път!
Хубав ден и хубава седмица на всички!!!
Стахотни сте!
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Vavilonova написа:Здравейте, момичета!
Аз съм правила детокс, но след третия се обостри хемороида. Изчаках 3 месеца, повторих и пак се получи.
Ако не пия ансола, няма проблем. Ако я приемам - проблем.
А, ми се иска да правя пак детокс.
Няма да обяснявам защо, вие знаете дори по-добре от мен ползите.
Та бих искала да ме посътветвате мога ли да го карам без ансол, а другите неща да спазвам и изпълнявам. Или няма смисъл да правя нещо?
Детокса с Ги не смея да правя, защото след бремеността имам превита жлъчка.
Според мен появата на хемороиди е временно явление.Зная,че Чери имаше подобен проблем,може би по-късно и тя ще се включи,за да ти даде съвет.
Детокс с Ги можеш спокойно да правиш,тъй като той не се препоръчва при ВЪЗПАЛЕНА жлъчка,а твоята разбирам,че е само прегъната (превита). Незнам дали ще повярваш,но повече от 40 % от хората имат този "проблем",включително и аз.Всъщност това изобщо не е проблем,нито заболяване,нито нещо притеснително.просто анатомична особеност,заради която казват,че имаме по-голяма склонност към образуване на жлъчни камъни,което пък изобщо може и да не се случи,тъй като ще правим редовно детокси,нали така?! ;)
точка

Мнение от точка »

Здравейте и от мен!
Нещо оризовите дни въобще не ми се получават,но пък често опитвам, така че вярвам,че един ден ще се случи да се похваля с успешен оризов ден! Иначе без особено ограничения, само с пиене на малко повече вода + по 2-3 чаши топла вода на ден съм свалила около 2 кг., което е наистина изненада. Старая се да не ям хляб,изглежда има ефект. Устремено надолу! Но се надявам да стана все по-съсредоточена и да имам още по-големи успехи! Хубав ден ви желая :940
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

точка написа:Здравейте и от мен!
Нещо оризовите дни въобще не ми се получават,но пък често опитвам, така че вярвам,че един ден ще се случи да се похваля с успешен оризов ден! Иначе без особено ограничения, само с пиене на малко повече вода + по 2-3 чаши топла вода на ден съм свалила около 2 кг., което е наистина изненада. Старая се да не ям хляб,изглежда има ефект. Устремено надолу! Но се надявам да стана все по-съсредоточена и да имам още по-големи успехи! Хубав ден ви желая :940
:326 :326 :326 :326 :326 :326
точка

Мнение от точка »

Ее,то било гот да ти ръкопляскат :221
Сега имам един въпрос,може да не е точното място да го задам, но не съм се ориентирала още във форума. Четох някъде,че комбинацията на домат И още нещо не е желателна. Отнася ли се това за абсолютно всички комбинации?
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Не е добре да се смесват киселини с въглехидрати. И тъй като доматът е кисел(ина),не трябва да го ядеш с хляб,картофи,ориз и др. Може да го ядеш с белтъчини,макар някои крайни привърженици на разделното хранене да го набеждават в разни лоши неща и не допускат смесването му с каквото и да е,т.е. казват да го ядем самостоятелно. Аз обаче смятам,че прекаления светец и Богу не е драг и си го хапвам със сиренце например. То пък бива ли толкова ограничения-хора сме все пак! Най-важното,според Док е несмесването на киселини с въглехидрати. Той допуска дори белтъчини с въглехидрати,но само ако лошата комбинация е съпроводена с добро количество салата.тя неутализира в известна степен "лошото" смесване.
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Цоп и аз тук!

Страхотна темичка се очертава, бравос Чева - аз не обичам пъпеш, но пък динята я обожавам, така че това ще е моят детокс!
Точка - аз докато се наканя да отговоря и Зоритка е обяснила подробно :954

Но сега и аз да питам тези от вас, които консумират пресния джоджен като чай, колко време го запарвате, варите, количество спрямо милилитрите и т.н. ще съм благодарна, че се сдобих с пресничко и то с коренчета и сега смятам да го засадя в една саксийка пък дано се хване!!!

Приятен следобед :954 :954 :954
точка

Мнение от точка »

Мърмори, благодаря :) Всъщност попитах,защото много обичам домат с тиквички и сирене. Моята краста е сиренето, хората се оплакват от страст към шоколад, а моята е съвсем друга...
И аз имам джоджен, 5 грама какво листно количество ще рече? :roll:
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

Ха, точка :923 И аз съм пристрастена към сиренето , ям го с всичко, дори сирене със сирене :221
Никви там шоколади и торти не могат да ме съборят, мога с дни да не хапна сладко, ама при тридневен детокс най-много ми липсва сиренцето :1044
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Хайде и аз в юлската тема :1099
Чева-страхотна тема! :225
Виждам нови попълнения и ги приветствам с добре дошли в мецанина бърлога :1078 :1075 :1078
Точка, мисля,че 5 гр джоджен е равна супена лъжица,ама не съм сигурна.Пък за сирене не ми говори-и аз като Кюлчето със сирене го ям :1062 .А домат със сирене е класика в жанра...Как да не си хапне човек...Аз имам една табличка,която ми помага(не че винаги я спазвам и не прегрешавам :oops: )-доста е нагледна,споделям я и тук,дано ти допадне и помага,когато си в чуденка ;) Успех! :524

ТАБЛИЦА РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
mironi

Мнение от mironi »

Против хемороиди може би ще се отрази добре гимнастика чрез свиване и отпускане на дупето. Струва си да се опита.
Иначе и аз съм пристрастена към сиренето и кашкавала. И никакво месо, нито сладки неща не предат пред него.
Спазвала съм 5 години разделно хранене - уж във вариант адаптиран за българи. Та там никой не ми беше обяснил за доматите и аз си ги ядях зеленчуците със всичко - без притеснение. И имаше добър ефект.
Заключено