Ехеееее, момичета! Справих се с някои задачи и успявам да вляза! Искам, много искам да подчертая, че това място съществува, благодарене на ползващите го! Т.е. админ винаги ще има - само за него гарантирам, щото както знаете го представлявам

. Обаче админ, който няма какво да администрира, ще си е..... просто единствения потребител на случаен форум в нета. Целта ми е това място да се развива, да е полезно и да има защо хората да идват тук! Миналата година по това време цели нямаше.... просто трябваше да намерим алтернатива на неработещия форум на "Часът на мама" и така тръгнахме... Сигурно помните първото
"Ехо", което Фюти пусна........ После....... после всичко е история на 1 годинка.
Имам няколко любими песни на Лили, които не намирам из ютуб или вибокс и затова качих от компа си на един сървър, за да ви ги пусна. Възможно е да имате проблеми с прослушването им, ако нямате плъгина QuickTime. В такъв случай, ще трябва да си го свалите, което не е проблем, а само време! Т.е. време за сваляне и инсталиране - отнема около 5 минутки.
Линк за сваляне на QuickTime.
Ето това е първата от любимите ми песни -
След теб
"Зная аз любовта за теб
е смехът на друга!
Ти със мен си за последен път! ................"