пожелавам на всички един прекрасен ден и да ви почерпя с кафенце
[img]http://www.goodfon.ru/image/195043-800x600.jpg[/img]
Альоооо студентитеее... къде сте да не сте попрекалили вчера
cvety_rz написа:Днес в училището на дъщеря ми празнуват Terra madre day
Елисче, започвам с теб, защото много се зарадвах, като видях, че си писала! Добре дошла, мила, навестявай ни по-честичко!ellis_stoyanova написа:Здравейте и от мен.....
То....чак незнам от къде да зпочна,има толкова много нови "лица",много хубави новини,Бубе-честито мила,нали ти казах че като пожелая нещо и то вземе че станечестито и на всички останали бременелки и да си износите и родите едни здрави,сладки бебинки,както казва дъщеря ми
![]()
Честит имен ден на Ани на Нели и на Ани на Чери![]()
както и на мойта мила свеки
При нас какво ново,освен най-важното-че откакто ви писах за последно,а това беше някъде към началото на Юли,нашето семейство се увеличи с още един член,малката Ивайла,както вече повечето знаят,та от тогава насам ежедневието ми е свързано изключително и само около каката и бебка,щастлива съм,децата са уникални,всмисъл че осмислят всеки мой ден и....а иначе ежедневните неща и те си вървят,радости,тревоги,ядове и не чак толкова....но като цяло единственото и най-важното е че сме живи и здрави и сме щастливи
Ще се опитам да надниквам по-често при вас,искам толкова много неща да изчета,но незнам кога ще имам време![]()
![]()
![]()
Тоооолкова много ми липсвахте всички![]()
![]()