Януари с детокс да започнем, килата за враг да нарочим!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
petya_d75

Re: Януари с детокс да започнем, килата за враг да нарочим!

Мнение от petya_d75 »

Много благодаря за изчерпателните отговори!
Този път ще се постарая да го направя както трябва, т.е. с изцедени плодове и задължително ще бъде с английска сол, чай обичам много да пия така че мисля, че с течностите няма да имам проблем (дано не се лъжа). :mrgreen:
Въпросът ми по-скоро беше принципен, защото когато съм на работа ми се струва, че ще ми е по-лесно с целите плодове, или може би трябва да изцедя цялото количество за деня наведнъж... :oops:
Отивам пак да чета теоретичната част и пак ще досаждам ако се породят нови въпроси! :mrgreen:
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Скок - подскок идвам тук. :)
Май е по-редно да кажа търуууул ...... :1062
Чудя се аз, защо темата за ПОД-а замрЕ , а то дошло време за декокс. :1139

Нямам планове, още, чудя се. :plezya se
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
мама на мария

Мнение от мама на мария »

Привет на всички момичета,във форумчето!
Аз също бих искала да се присъединя към вас,и силно се надявам да сваля едни 10кг.,които ме тормозят от както съм родила. :???:Не заради друго,ами не се чуствам комфортно с всичките тези сланинки по коремчето и ханша. С интерес ще прочета темите до момента за детокса,защото ще ми е за първи път.Единственото нещо,което ме притеснява е солта,но се надявам да се справя.
Успех на всички и пожелания,за достигане на мечтаните резултати. :524
vesin

Мнение от vesin »

Здравейте, мили мами! Честита Нова Година!Пожелавам на всички много здраве, удовлетворение и благоденствие! Успехи в личен и професионален план, и не на последно място всички да се чувстваме добре в собствените си кожи! :923
Сега да си дойдем на темата, започнах детокс от вчера, защото подходящите дни покрай пълнолуние са много празнични в нашето семейство. Чувствам се добре, всичко върви по план, на цитруси съм.
На 9.01. ще направя още един ден на плодове. Това е за сега от мен, дано ми е така леко до края! Ще взема да се почерпя с една мандаринка, че днес още нищо не съм хапнала! Хайде, лек ден! :329
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Весин, успех тогава :524
Аз ще съм за един ден или неделя или понеделник.Ще видим какво ще се очертае, защото последно време живота ми стана много динамичен :954
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
mirka_ss

Мнение от mirka_ss »

ЧНГ на всички!Пожелавам ви здраве и сбъдване на най-голямата ви мечта!
След цяла година без прекъсване през 2011г. от гевезелък не правех детоксикация, което ми се отрази пагубно.През 2012г. съм си обещала,че редовно ще съм тук с вас без да си намирам оправдания за кръшкане :oops:
Успешна година на всички :524
galkata

Мнение от galkata »

Честита Нова Година!

Този месец няма да пропусна. Успех на всички!
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Решено е - 7,8 и 9 ще се прочиствам. :954
Vicky-Picky

Мнение от Vicky-Picky »

Еййй, калпазанкииии :222
Затъжих се за вас! След много успешен тридневен ноемврийски детокс, декември го опущих, но сега мисля да се включа...
Е... може би не с пълна сила, щотооо... ми... аз такова... май малко съм позабременяла :plezya se

Нещо обаче не мога да намеря информацията за детокс по време на бременност... а ми се е мяркала такава, сигурна съм...
Ако някой може да помогне с линк ще съм много задължена, а още повече ще се радвам на опита на други дами, които са го правили когато са били 2 в 1.

Поздрави и успешен детокс! Ние го можем най-добре! :524
galkata

Мнение от galkata »

Vicky-Picky, честито :954 И аз съм 2в1 ;) Ноември месец имах твоите въпроси и тогава писах тук. Дамите отговориха, че ансола вместо 3л за нас е по 1л. Храненето през тези 3 дни не мисля, че ще е проблем, дори напротив...
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Vicky-Picky написа:информацията за детокс по време на бременност...
Английската сол се взима по 1 чаена лъжичка(5гр.)
Другото е по усет. :)
Ако не ти е добре , спираш и се захранваш. ;)
Заключено