Слънцето целува топло върхa на снежната гора...

Свобода на словото
Заключено
valrus

Re: Слънцето целува топло върхa на снежната гора...

Мнение от valrus »

Здравейтеее,защо така пустеее новата темичка?
Няма никой,явно всички /без мен/са навън и се възползват от красивото временце.
Чери,благодаря,ще чакам някой да ми пише.
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Здравейте момичета! Доста ми е трудно тези дни да седна пред компютъра, все още не мога да вляза в релси, рано ставам сутрин и излизам за работа, вечер късно се прибирам, не мога да си видя децата! Сега събота и неделя ми минават като един миг! Все още ми е труден новия режим! От утре вече започвам да си водя моята работа сама! Доста ми изглежда, надявам се да се справя!
Поздрави от мен за всички и
МЕ ПРОЩАВАЙТЕ :923 :923 :923
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Една малко плашеща статия за любителите на Кока-кола

http://internationalist.blog.bg/lifesty ... aign=blogs" onclick="window.open(this.href);return false;
Peteto

Мнение от Peteto »

Добър ден и от мен,
имам малко откраднато време и реших да драсна някой и друг ред ;)
И да споделя, поради редица премеждия и случки, вчера направих една генерална промяна. Като за начало успях да се класирам за фризьор - след една многоооо дълга пауза, чак ме е срам да кажа колко точно не бях стъпвала в тези заведения - фризьорските салони :oops:
Та сега съм с изцяло нов цвят на главата и някак си ме прави щастлива...и като чели ми се струва, че пролетта напира вътре в мен :1062
И по случай настоящия празник - с който се чества изпращането на зимата приветствам пролетта с цялото си същество.
И дано тази свинщина по улиците скоро да бъде изчистена, че чувството което те обзема като излезеш навън е :1053 (затрупани сме от кучешки акита - изказване на Гогича :423 )

Та Сирни Заговезни е. Празникът се отбелязва седем седмици преди Великден, а след него започва Великият пост.
По традиция на Сирни Заговезни близките се опрощават помежду си за всякакви провинения през изминалата година.
И в тази връзка, нека ние тук в мечешката хралупа да си направим опрощение :954
Традицията повелява по-младите искат прошка от по-възрастните. Обаче аз мисля, че не е нужно да се гледаме коя от нас е по-голяма :423
Сирни Заговезни е обвързан с Великден и хората навремето на този ден са се подготвяли за новите пости,
както и да изпратят зимата и да посрещнат отговорностите, които ги очакват през пролетта.
Яде се и се пие като за последно, защото след това започват Великденските пости. На трапезата задължително е трябвало да има баница със сирене, риба, различни ястия с яйца и бяла халва. А така и тук идва моя апел... не прекалявайте... знам че е много типично и традиционно, като има празници да се меко казано "освиним"! Аз напоследък гледам да спазвам традициите, но да не прекалявам с количествата. Че после има "Дупето не иска да влиза в панталоните мамо" - но това е една друга история :221
И в името на традицията на свой ред искам да поискам прошка от всички вас и както се казва да се комкаме за празника.
Ето и една скромна почерпка:
[img]http://nasluka.free.bg/img/safrid.jpg[/img]
[img]http://svyat.com/wp-content/uploads/201 ... 00x243.jpg[/img]
[img]http://www.gotvetesmen.com/forum/index. ... 0357;image[/img]
[img]http://radkahair.org/wp-content/uploads ... 50x150.jpg[/img]

Айде това е за сега от мен, че пак се разписах.
Хубав, уютен и изпълнен с приятни емоции празник пожелавам на всички ви :923 :329 :923
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Привет момичета!
Цоп и аз в новата тема-Цони,страхотно заглавие!
Аз не съм родила-все още :plezya se Просто нямах комп отново :126 :126 :126 Нещо се бъгна ли какво,докато дойде момчето да го погледне...то мина цяла седмица. Ама добре ,че стана,че...не ми се мисли.
Сега бягам назад да прочета какво съм изпуснала
И както традицията повелява да кажа- ПРОЩАВАЙ МИ! ПРОСТИХ ТИ!
Целувам ви :329
Прегръщам ви :923
Обичам ви :1002
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Чери, прегръщам те силно, зная какво е да пресичаш улица заедно с детето си и ... да се страхуваш... знам какво е, когато минаваме пред СВА (бившият магазин ЕНА), все очите ми да са на четири за паркиращи коли.

Валче, тук сме и ти пишем, миличка :940 Може би просто не си ни видяла :923 Целувам те и ти желая леки и прекрасни дни с твоите момчета! Имай предвид, че пролетта и лятото са благодатни за отглеждане на малчовци. А ето, че Зимата наистина скоро си отива и тогава ще имаш възможност да излизате навън и да се разтоварвате от напрежението и скуката! :954

ЕМИ, сигурна съм, че ще свикнеш с новия ти начин на живот и с новите отговорности, задължения, задачи, забързан ритъм на всекидневието! В началото наистина е трудничко и понякога плашещо, но се свиква, а и се научи да искаш помощ и подкрепа от близките си! :524 Не си Слънце, та да огрееш навсякъде! А относно деня за прошка: простено да ти е, дай ми прошка и ти, ако неволно с дума или дело съм те наранила или обидила :923

Дребно дупе, първо мерси много за хубавата почерпка и краткия ти разказ-напомняне за днешния празник Сирни Заговезни :326 Простено да ти е и моля за прошка от своя страна! :940 Честита ти прическа! :954 Сигурно се чувстваш прекрасно! Все така да успяваш да намираш време за себе си и да си подобряваш настроението, самочувствието, усещането за Жена :524

Тази сутрин, нали е неделя и е почивен ден, реших да спретна катмички за първи път. Речено-сторено! Станаха 10 на брой, детето излапка цели 4, а ние с мъжо - по 3. Мноооого съм доволна, станаха хубави, но лично аз си предпочитам палачинките пред катмите. Вие какво направихте за закуска на домочадието? :222

П.П. Видях, че и Бубка е писала току-що, та простено да ти е и прощавай и на теб!

На всички мецанки сладки желая хубав и топъл празник, прощавайте ме и да ви е простено всичко! :329
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Изображение
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

bubalina написа:... Аз не съм родила - все още :plezya se ...
Бубалинка, виждам, че си в края на 37-ма седмица. Има още време до края на 40-та г.с. Може бебчо да реши не да избързва, а да забави своята поява на бял свят. Подготвяй се за събитието вече, но и имай търпение да устискате още мъничко поне 2 в 1. Че после няма връщане назад :1062 :lol: :221 Разбирам те, защото и аз като теб след 36-тата седмица вече нямах търпение да родя и да се срещнем с малкия юнак, нооо... за всички е по-добре да изчакате до термин, нали така? :524 :923 С теб съм! И ти желая леко раждане, като му дойде времето! Бързо да се възстановиш, да бъдеш страшно щастлива и горда, и да имаш най-здравото и красиво бебе на света!

Чери, сега ще пусна песничките, които си ни постнала. Да се насладя на макс. Мерси, душичке мила!
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Ако с думи или действия съм засегнала или обидила някого, прощавайте!
И на вас - простено да ви е!

Бубка, радвам се, че те виждам отново! :954
А Верчето къде се загуби :1044 :1199 :1199 ! Да не би да изневеряваш с някоя друга бърлога - внимавай, че те другите мечки не са като нас :plezya se !
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Сиренце, изключително красиво име си избрала за новата ни тема! :954 :954 :954
Освен това си мисля, чв предвид името, което си избрала за себе си във форума - Сиренце - на сирни заговезни трябва да празнуваш :222 .
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Честит имен ден, Сиренце :923 - права е Нели :524
Заключено