Чери, прегръщам те силно, зная какво е да пресичаш улица заедно с детето си и ... да се страхуваш... знам какво е, когато минаваме пред СВА (бившият магазин ЕНА), все очите ми да са на четири за паркиращи коли.
Валче, тук сме и ти пишем, миличка

Може би просто не си ни видяла

Целувам те и ти желая леки и прекрасни дни с твоите момчета! Имай предвид, че пролетта и лятото са благодатни за отглеждане на малчовци. А ето, че Зимата наистина скоро си отива и тогава ще имаш възможност да излизате навън и да се разтоварвате от напрежението и скуката!
ЕМИ, сигурна съм, че ще свикнеш с новия ти начин на живот и с новите отговорности, задължения, задачи, забързан ритъм на всекидневието! В началото наистина е трудничко и понякога плашещо, но се свиква, а и се научи да искаш помощ и подкрепа от близките си!

Не си Слънце, та да огрееш навсякъде! А относно деня за прошка: простено да ти е, дай ми прошка и ти, ако неволно с дума или дело съм те наранила или обидила
Дребно дупе, първо мерси много за хубавата почерпка и краткия ти разказ-напомняне за днешния празник Сирни Заговезни

Простено да ти е и моля за прошка от своя страна!

Честита ти прическа!

Сигурно се чувстваш прекрасно! Все така да успяваш да намираш време за себе си и да си подобряваш настроението, самочувствието, усещането за Жена
Тази сутрин, нали е неделя и е почивен ден, реших да спретна катмички за първи път. Речено-сторено! Станаха 10 на брой, детето излапка цели 4, а ние с мъжо - по 3. Мноооого съм доволна, станаха хубави, но лично аз си предпочитам палачинките пред катмите. Вие какво направихте за закуска на домочадието?
П.П. Видях, че и Бубка е писала току-що, та простено да ти е и прощавай и на теб!
На всички мецанки сладки желая хубав и топъл празник, прощавайте ме и да ви е простено всичко!