Детокс през май - здраве и красота без край

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
danid
Философска система

Re: Детокс през май - здраве и красота без край

Мнение от danid »

Аз нямам поводи за кръшкане затова съм с пълна сила на детокс от 4-ти. Вече 2 пъти се провалям след самия детокс и сега имам голяма нужда от задържане на резултата.
tita написа::oops: Така си приличат никовете ви, че се обърках ... надявам се да не съм обидила danid. Ако някой слънчев ден се видим, обещавам да я черпя ... фрешче. :954
Ще приема с удоволствие, но споко няма за какво да се обиждам :329
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
IRene

Мнение от IRene »

Здравейте, този месец за първи път смятам да започна с детокса, обаче имам нужда от малко помощ. Започвам с това, че аз съм слаба и искам да постигна обратния ефект, т.е. да кача някое килце и точно за това съм малко притеснена. прочетох теоретичната част където се твърди че "това не е диета за отслабване,а средство,с което се подобрява метаболизма.Поднорменото,както и наднорменото тегло са последици от нарушен метаболизъм,вследствие на "затлачване" на организма". Моля за някой съвет или подкрепа страх ме е да не сваля още килограми и да немога да си ги възстановя след това.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Въпроса с детокса и при мен е много сложен.Имаме именници и рожденници.По тази причина ще детоксвам един ден в петък.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
djiq

Мнение от djiq »

Привет момичета,

отдавна не съм се "вяскала" и съответно детоксвала, като се замисля май откакто почнах работа.
Резултатът няма да ви казвам какъв е, защото се досещате, ноооо сега когато влезнах в час с работата, ще се наглася и от този месец започвам пак с детокса.
Не знам само какви плодове да избера през този месец и може би ще с е пробвам само с вода и чай.
Имате си и кОнкурс, но този път няма да се записвам, че май съм позакъсняла :1062
Приятна топла първомайска вечер :954
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Този път и аз съм тук,срам ме е да кажа колко детокса съм пропуснала но от 3-ти съм на линия и ще видим до кога ще издържа.Килограмите които искам да сваля са само 3,но имам по -важна причина за детокс и се надявам всичко да мине добре и да издържа поне 2 цели дни!
Успех на всички!
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
олеся

Мнение от олеся »

:954 :954 :954 И аз съм от 4 на линия за три дни. :954 :954 :954
tita

Мнение от tita »

И аз съм в отбора за майския детокс ... твърдо започвам на 4-ти ... няма хън - мън. Дъщеря ми е Гергана, ще и спретна имен ден както си му трябва, обаче ... в моята уста само фрешчета и плодове. Този детокс приемам като едно задължително предписание от лекар - искам, не искам - изпълнявам ... щото си е част от лечението на организма ми, каквото си е изхвърлянето на излишни кила, токсини и всякви натрупани боклуци. Така добре се чувствам след тези 3 дни, че обещаващото удоволствие след тях си е достатъчен стимул.
mimi the elefant

Мнение от mimi the elefant »

Здравейте момичета.Срам ме е да се показвам сред вас,ама вече няма за кога да се крия.
Имам нужда от едно конско,че да се стресна.От година насам съм много несериозна.За щастие не съм качила и си седя на последните затвърдени килограми,но това не ме успокоява,защото бях паднала доста под тях,но без успех да ги запазя :328
Да не казвам голяма дума,но този месец и аз ще се включа но с цели плодове,че фрешчетата нещо не са ми по сърце,а от следващия месец мисля да си продължа с ГИ,че там сякаш имах по добри резултати.
Започвам на 04,нямам именници,рожденици и някой който да ми обърка сметките и се надявам да успея.Имам нужда и от прочистване и от отслабване.
Успех на всички и след това да се похвалим с хубави резултати и много минусчета.
galbor77

Мнение от galbor77 »

Здравейте на всички,

благодаря за отговорите и да ви кажа, че все пак стартирах от днес. Надявам се да има същия успех както и при пълнолуние, а ще се опитам в неделята да съм пак на плодове. Аз всъщност съм Галя, но не празнувам на Гергьовден, нямам и именници, но почивните дни нещо ми е трудно да правя детокси - всички са в къщи, искат да им готвя, сега и времето е хубаво оформят се излизанки петък вечер, събота вечер и затова предпочетох да е през седмицата. Ще го изкарам и така. То да ви разправя майтап. Пратих мъжа ми днес на обяд за плодове, но му казах че може и диня и той човека отишъл в Кауфлан и купил диня ама голяма за към 18 лв и тъкмо влязъл във входа на блока и я изътрвал :328 та се разплокала тая ми ти диня :126 . Та чистих набързо (вместо да похапвам), но успяхме ида похапнем де, дълбахме с една лъжица от двете половинки каквото е останало. Ама какво да се прави случват се и такива неща. Гледам че утре в Била ще има дини по 2 лв, ще купим явно пак. Сега цитрусите вече почти не стават за сок, а много обичам детокс на сок, затова може би и зимата съм по-редовна с детоксите. Стана много дълго, но се надявам поне да съм ви развеселила. Поздрави на всички и успех с детокса.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Галбор, мен не ме развесели, а направо ме разплака :328 :328 :328 ......... толкова много обичам диня, че като чета за такива пагубни влияния от страна на човешката раса върху този плод, и ми става мъчно :1062 :1062 :1062 :1062 !

Идеята за диня е много добра и ще видя дали ще я реализирам, или ще си продължа на ягодки както днес. То нито на едното му е сезона, нито другото е плод като плод щото не си е наша, българска ягодката...... ама какво да се прави!

И така, разбирате вече, че днес все пак стартирах - ансол, литър сок досега (още 1 литър ме чака доволно изстуден), литър вода, половин кило ягоди. Май с това ще съм си днес. Засега се чувствам добре. А и след малко излизам на слънце и съвсем ще се ентусиазирам.

Мими, ами какво да ти кажа, за да те мотивирам, освен че...... всъщност здравето е по-важно от килограмите. И ако не ти се правят детокси за отслабване, то....... прави ги за здраве! :954 :954

Краси, ти с тия 3 кг отгоре проблеми няма да имаш откъм сваляне. Радвам се да те видя пак в отбора!

Тити, Оли и особено Джия :829 :829 :829 , както се казваше в една реклама - събрахме се! :827

А и да не пропусна - тази сутрин стартирах от 72 кг :oops: :oops: - яд ме е като знам, че 69 ми бяха толкова близко само преди 3 месеца! Егати........ :128 :128
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

На всички успех :524 :923 :923 :923 :329
Заключено