Галбор, мен не ме развесели, а направо ме разплака

......... толкова много обичам диня, че като чета за такива пагубни влияния от страна на човешката раса върху този плод, и ми става мъчно

!
Идеята за диня е много добра и ще видя дали ще я реализирам, или ще си продължа на ягодки както днес. То нито на едното му е сезона, нито другото е плод като плод щото не си е наша, българска ягодката...... ама какво да се прави!
И така, разбирате вече, че днес все пак стартирах - ансол, литър сок досега (още 1 литър ме чака доволно изстуден), литър вода, половин кило ягоди. Май с това ще съм си днес. Засега се чувствам добре. А и след малко излизам на слънце и съвсем ще се ентусиазирам.
Мими, ами какво да ти кажа, за да те мотивирам, освен че...... всъщност здравето е по-важно от килограмите. И ако не ти се правят детокси за отслабване, то....... прави ги за здраве!
Краси, ти с тия 3 кг отгоре проблеми няма да имаш откъм сваляне. Радвам се да те видя пак в отбора!
Тити, Оли и особено
Джия

, както се казваше в една реклама - събрахме се!
А и да не пропусна - тази сутрин стартирах от 72 кг

- яд ме е като знам, че 69 ми бяха толкова близко само преди 3 месеца! Егати........ :128 :128