Хайде на детокс през Юни, че ни чакат пясъчните дюни

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
mironi

Re: Хайде на детокс през Юни, че ни чакат пясъчните дюни

Мнение от mironi »

Солта е вече изпита! След малко ще пийна кафенце и се започва......
Успех!
Дано се включат още хора - за подкрепа и кураж!
july1307

Мнение от july1307 »

Здравейте момичета,
Успешен детокс на всички и добри резултати :954
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Лек и успешен детокс на стартиралите го! :524
Този път ще го направя само един ден, в понеделник, на череши.
Реших така, защото събота и неделя няма да сме си вкъщи, а с приятели сред природата, а и завчера ми дойде, така че не ми е подходящо някакси сега...
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
danid
Философска система

Мнение от danid »

Здравейте Мацки,

И аз съм с вас, на череши и вече почти 1.5 л. водичка.

Успех
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
deina0071

Мнение от deina0071 »

:222 Привет :954 И аз съм на линия от днес до понеделник ,а може и вторник ако издържа :1062 Че нещо не мърдам от към кг. в последно време :plezya seУспех на всички и :224
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Danid ,благодаря за хубавата нова темичка...много ми харесва заглавието....дЮНИ...как да не гладува човек,като си представи морето...
Добре дошли на новите попълнения и успех на всички,които започнаха от днес...аз също съм с вас...
Изпих си сутринта ансол и започнах след това с чай...и ефекта от солта се усети...
До сега съм на около 1л чай,1.5л сок от цитруси и 1л вода...хапнах и круша,ябълка и няколко череши(нещо не са ми вкусни...не знам защо така ,при положение че те са едни от любимите плодове)
Е,то почти си мина първия ден...така че остават още само 2...най-трудното премина,мислете за морето и ще ви е по лесно да се мотивирате...поне аз си мисля ...как не искам да отида и да ми изкокнат сланините от банския :423
До УТРЕ мили ми мецанки :923
boriana_72

Мнение от boriana_72 »

Здравейте, дами :1094 ! Да се "запиша" и аз тук - от сутринта детоксвам с грейпфрути и водичка. Утре съм на черешки. Нищо, че са малко блудкави - тъкмо имат по-малко захар. Утре пак ще пиша. За пръв път ми е :oops: и много се вълнувам...
suzka

Мнение от suzka »

Здравейте и от мен! За жалост аз ще детоксвам в понеделник. В неделя сме на рожден ден на пленемицата ми и няма как да не ям -ще сме единствените гости. А много ми се искаше да ги изкарам и трите дни. Миналия месец за пръв път правих детоксикация. Само 1 ден, на пълнолуние. И седмица след това ми дойде цикълът, а нямах вече 8 месеца след раждане. Мисля си, че е заради детоксикацията....
danid
Философска система

Мнение от danid »

Да се запиша и днес, успешен първи ден, черешите наистина са направо гадни, но вечерта разнообразих с 1 ябълка.

А сега солта попремина и излизам да хвана малко слънчице, че кой знае след обяд какво ще се изсипе пак

Хубав ден
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
mironi

Мнение от mironi »

Привет от мен!
И аз съм на линия с втори ден. Първия мина много добре, почти неусетно и без да ме мъчи глад.
Много хубаво спах. Събудих се свежа като краставичка. Днес няма да пия сол - тя вчерашната и днес ми действа. :954 Не искам да се блокирам и днес вътре - и аз искам на слънце. Иначе чопля тука едни черешки. Не са много гадни, но много гнили бе.....за това пък са скъпи.....
Имам амбицията да изкарам и утре и да захранвам във вторник - но да видим. Дано!!!
Хайде - никой да не се отказва! Да се пречистим добре!
А утре повечко хора да подкрепят компанията!
puf

Мнение от puf »

Привет :954
Успех на всички които детоксват , аз този път реших да направя нещо като ядково салатен детокс :lol:
Просто 2-та дни се храня с лека храна закуска ленено семе с 1л. мед и лимон., през деня 1 шепа ядки, 2,3 ябълки, вечеря много лека салатка водата и чаят си вървят нон стоп разбира се :222
Мисля на самото пълнолуние да карам на плодове но ще го реша в движение.
Реших този месец за 1-ви път да постъпя така защото не искам да свалям повече кг. :954 сега е време за поддържане с здравословно хранене разбира се :)
Хайде лек ден ви пожелавам и много слънчеви емоции :940
Заключено