Варненска среща

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
tita

Re: Варненска среща

Мнение от tita »

Чери, имам нощно къпане в архива на спомените, но нямам нощно къпане под дъжда .. предложението ти се приема!!! Супер романтично, готино, вдъхновяващо, възбуждащо, секси ... обаче ... к'во прайм с дЕцата. Някак си е неприлично :1098 .. и леко сконфузно. :lol:

Варненки, к'во ще кажете за пицария "Шрек", на Чаталджа, след цветята. Не съм ходила там, но това предлагат:
На Ваше разположение са три зали
- Зала за игри и забавления за малките, с кът, в който се хранят децата.
За наааай-големите
- Зала за Не пушачи в близост до децата
- Зала за Пушачи
Залите разполагат с постоянно видеонаблюдение от детския кът.
Пицария - кафе - бар предлагащ богат асортимент от пици, салати, китайска кухня, алкохолни и безалкохолни напитки, коктейли, сладоледи, топли изкушения и десерти.

Заведението предлага компютри за ползване с интернет връзка.
Цвети, ще се радвам, ако успеете да се включите. Очаквам тази среща с огромно нетърпение. :954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Титка, тази пицария "Шрек" звучи много добре за дъждовно време! Дано да имаме време да резервираме, ако се окаже, че оня горе е решил да сме мисис "Мокри шушляци" :lol: .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Тити, мисля, че Тримата мускетари е по-добро предложение. Първо,защото и на теб,и на Марулка ще ви е близичко (предполагам, че от работа ще дойдеш направо), второ- има маси и забавления за децата отвън и отвътре, та ако нещо стане много студено или завали винаги можем да се преместим вътре. Второ, мисля си, че няма да иматолкова много хора там в сравнение с Чаталджа и ще бъде по-спокойно (не съм ходила от няколко години, преди живеехме наблизо и често го посещавахме).
Трето- на Чаталджа трудно се паркира.
Нека пак и другите кажат, аз така си размишлявам просто.
В тази връзка добре е да уточним все пак бройката (то е ясно, че ще има някакво отклонение от нея, но все пак ориентировъчно). Кой ще идва сам, кой с ремаркета (колко на брой) и бих помолила ако може някой да направи резервация, понеже на мен никак не ми е попътно, а личният ми шофьор тези дни е много зает.

Давайте да се преброим

Ние и Черита сме 7 броя.
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Детският кът на "Шрек" хич го няма. За съжаление не се сещам нищо подходящо на закрито. Ние посещаваме честичко Хепи-то на Палах, там обаче няма детски кът, на децата дават да рисуват, да нареждат пъзели или да гледат филмчета. Което е ок за около час, но после не върши работа :)
Ние евентуално сме +2 :) - един възрастен и едно дете.
tita

Мнение от tita »

Мецанки, бърза справка в руските сайтове за "пагода" (http://www.gismeteo.ru/city/weekly/3421/) , сочи че на 5.09 няма никакви изгледи дори за минимален дъждец във Варна. "Щрек" отпада, значи. :)
Ето още 1 предложение. :fan Рокерската кръчма на плажа в Аспарухово "Ред Рок" - http://redrockvarna.com/962/photos/" onclick="window.open(this.href);return false; . На снимките не се виждат, но до масите на пясъка има люлки. Честичко пием по бира там.

Зори, много си права, че "Тримата мускетари" ще ми е най-близо, обаче аз някак все си мисля, че ми е по-важно да е вкусна кухнята, пък и .. да се покажем на софиянци, с кръчма дето нямат у Софето. :954
В крайна сметка, където решите там. Поемам ангажимента да направя резервация.
jasmin

Мнение от jasmin »

Момичета пишете ме и мен +1 с дечко малък на 3 години:)
Той е неудържим, затова сядам само на проектантска с него. Някой ходил ли е там? Има голям двор, където да бягат и тичат на воля и детски кът с пързалка, люлки и още нещо си. Абе става. Не е най-прекрасната кръчма на света ама за по-дребни дечица е супер.
jasmin

Мнение от jasmin »

Сядам често и на Червения площад, ама не се сещам как се казва - с големия детски кът, на самия площад. Там също е приятно, а и мисля, че кухнята е на по-високо ниво.
tita

Мнение от tita »

Жаси, къде точно на Проектантска? Как се казва заведението? Не съм ходила в тази част на Варна скоро. На червения също. Ще е по-лесно за резервация и намиране на заведението, ако знаем името. Днес, ако ходиш натам, погледни и пиши. :)
jasmin

Мнение от jasmin »

Тити, на проектантска е Олд сити, със сигурност, но за Червения ще видя. Паркирането пред проектантска е без проблем, докато за червения може и да се затрудните. Олд сити нямат сайт, само страница във фейсбук намерих, но там няма снимки от двора, който е разкошен. Иначе вътре не струва.

http://www.facebook.com/oldcityvn" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

tita написа: Ето още 1 предложение. :fan Рокерската кръчма на плажа в Аспарухово "Ред Рок" - http://redrockvarna.com/962/photos/" onclick="window.open(this.href);return false; . На снимките не се виждат, но до масите на пясъка има люлки. Честичко пием по бира там.
Титииииииииииииииииииии - искам го! Леле :fan :fan . Я по този повод малко УДО - че последно пя на мото-феста в Търново:

[youtube]78v5TGO3PZw[/youtube]

Ааааааа, яко! :1214 :1214 :1214 :1214 :1214 :1214 :1214

Мацки, искам на всички ни да е максимално удобно, така че.... вие избирате! За мен ще е огромно удоволствие където и да съм! Просто защото ще сме заедно! :922
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Публикувай отговор