С какво се сдобих

Жената е жена, когато пазарува....... с мярка
Публикувай отговор
Ver

Re: С какво се сдобих

Мнение от Ver »

Хей това Меко, Топло, Червено Одеалце си купих вчера
[img]http://www.como.bg/media/catalog/produc ... 534012.jpg[/img]
:528 :946
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Ver написа:Хей това Меко, Топло, Червено Одеалце си купих вчера
Това одеалце много ми харесва........особено при мисълта за студа навън :524
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Зори, от къде се сдоби с тази чудесийка :1044 ........никъде не виждам и цени :?:
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Диди, Жоро ми я купи от една фирма,която се занимава с поставяне на паркет-дистрибутори са за Варна. Доставната цена е около 60 лв, вече зависи от кой магазин с каква надценка ще си вземеш. Наистина чисти много добре и не оставя следи по пода, както другите мопове.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

По-миналата седмица се сдобихме с . Още му се лутам из хилядите функции и мога да кажа, че ... е един много добър телевизор и толкова! Принципно с Момчил не сме фенове на ТВ, но пък едният ни телевизор взе да дава дефекти и трябваше да си вземем нов и купихме това чудо на техниката. Ако трябва да съм честна, то не мога да не напиша, че когато си пускаш 3Д филм на него и го гледаш с очилата, е превъзходно! Ние гледахме така част от концерт на Скорпионс иииииии все едно присъствахме на живо. :)

Зоритка, твоят моп чисти ли сам?! Щото ако е така, и аз му се нахвърлям! :1062
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Тази събота си взех от Илиянци:
- 3 чифта нови бикини (памучни, но с извезани цветя);
- 3 чифта чорапки (термо, че много ми замръзват краката напоследък);
- 1 много удобен сутиен (имах нужда, защото откакто отслабнах, гърдите ми много се смалиха и всички стари сутиени са ми големи);
- стелки за ботите ми;
- домашен анцуг, мекичък, топличък, розово-лилав на цвят, горнище и долнище, освен това е красив на вид, пере се в пералня и се харесвам в него.
Снимки на придобивките си нямам. Ако държите, ще снимам и ще се опитам да кача тук.
Този път пазаруването ми достави истинско удоволствие, най-накрая да разбера и аз що е то шопинг-терапия :lol: :1062
Мерси за вниманието :940
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

vihrogonche написа:Този път пазаруването ми достави истинско удоволствие, най-накрая да разбера и аз що е то шопинг-терапия :lol: :1062
:524 :326
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

droidd написа:
vihrogonche написа:Този път пазаруването ми достави истинско удоволствие, най-накрая да разбера и аз що е то шопинг-терапия :lol: :1062
:524 :326
:329 :329 :329

Днес си купих нов лак, телесен цвят, веднага го изпробвах, много добре ми стои.
Уж нещо малко си направила, а веднага си личи и започваш да се чувстваш по-красива и женствена!
Все пак утре започва детоксът и някак ми се прииска предварително да се наградя с нещичко, пък макар и дребно. Понякога именно дреболиите ме правят много щастлива.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Днес си купих страхотна пижама! 100% памук. Цвят на долнището - коралов, подобен на този, с който в момента ви пиша. Подчертано страстен, секси цвят (по моите собствени представи де :222 ). Към комплекта има супер сладурски памучни коралови на цвят терлички, нежни и изпипани. Горнището е кокетно, дамско, с бяла основа, на мънички черни цветчета, които са разцъфнали в същия червено-коралов цвят на долнището, невероятен финес лъха от дрешката, в същото време добре прикрита еротика. :1216 Последната щриха отбелязва меката червена много женствена якичка с тънка коралова панделка, но така че вратлето да е открито, дори има деколте. Влюбих се в тази дамска пижамка, точно преди 2 седмици, и тогава се зарекох, че ще си я взема, пък каквото ще да става :fan Е, ето я пред мен. Горя от нетърпение да я облека, после да ми я съблекат :plezya se Цена - 27 лв. Честно, бих дала и повече, само и само да я имам в спалнята си. Споделих :222
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Днес си купих великолепна зимна рокля, много съм щастлива, ще посрещна Новата година с нея :222
Публикувай отговор