МАЙ-ска детоксикация

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: МАЙ-ска детоксикация

Мнение от cvety_rz »

На ананас съм отново, но ужасно ми се изприщва езика, чак се чудя дали не е някаква алергия!
И аз съм имала подобен проблем с ананаса и в последствие разбрах (прочетох), че ако не е добре узрял се получава това изприщване.От тогава внимавам какви ананаси си купувам и всичко е ок .Изпратих си гостите и сега ще ходя да си лягам, но то на гладен стомах как се заспива :1044
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Vicky-Picky

Мнение от Vicky-Picky »

Така, така, такааа... златце си имам аз вкъщи - като се завайках, че нямам плодове за фреша скочи като ужилен и отиде да ги купи! :940 Дори каза, че утре ще се присъедини към мен.
Днес се събудих с ужасно главоболие и още ме мъчи... ансола е погълнат рано-рано, изпих втора чаша сок и чакам колегите да ме нападнат със задачки!
Усмихнат ден на всички! :923
ellyto

Мнение от ellyto »

Ето ме и мен във вихъра на детокса :221
Аз стартирах от днес, тъй като нямах възможност да го почна от вчера. Днес съм на ягоди, за утре и други ден още не съм решила, но може и да продължа на ягодки, ако ли не сигурно на ябълки.
Не можах да си удържа апетита през този 1 месец и си хапвах каквото ми душа искаше и съответно си върнах килограмчетата свалени с детокса, та съм + 1, но това да ми е проблема. Ще ги разкарам сега с детокса, а и гледам всеки ден да има движение, спорт ала бала, та мисля тези кг, които сега смъкна да са си трайно свалени.
Целувки на всички.
qn4eto

Мнение от qn4eto »

Здравейте, момичета! :954 Аз приключих на -3 кг. Сега зорът ще е да ги опазя, че последните 2 месеца си наваксвах всичко, :126 та и 1 кг бонус. :328 Затова не бързам да се радвам.
Направи ми впечатление, някой писа, че пие ансола неразтворен. Аз се притеснявам, когато не се разтвори напълно, и сега като прочетох това се изумих. Моля някой по-компетентен (макар, че аз съм мед. сестра) да поразвие малко темата, защото аз се притеснявам дали тези кристали английска сол няма да раздразнят стомашната лигавица.И без това гастритът и колитът си ме тормозят като решат. Идеално ще бъде, ако доктора се включи, но него отдавна на съм го "виждала" тук. :lol: :1044
Хриси, съратничке, къде си ? Не си се похвалила как приключи. :)
Хайде лек и успешен детокс на всички! :329 :923 :923 :923
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Здравейте!

Аз пак с въпрос за ананаса, от снощи ужасно ме щипе и боли езикът и ме е страх да посегна към него! Какво да правя? Мислех на сок, но сигурно пак ще щипе, снощи не успях да си изям порцията, защото ме болеше ужасно! Дайте идейка!
rumkas

Мнение от rumkas »

Супер си е надписа, но чак след като прочетох си цъкнах на него. Направо си помислих че за мен сте го написали.
От много чудене какъв вариант да избера щото и масло си имам и англ. сол ама без плодове се спрях на последния. В движение се купуват плодове, ама то какви плодове може да се намери в неделя в кварталния магазин. Дето се казва изкупих всичките-4-5 портокала и 3 кивита, грейфрути нямаше. Ех, това е отчета за първия ден. Днес вече съм на сок от грейфрути.

Одеве за англ. сол-аз така си я гълтам цяла лъжица и след това водата. Гади се, не гади джумям и преглъщам какво и как се разтвяря не съм се и замисляла.
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Мамче, и аз бях миналия месец така с ананаса. Третия ден едва го дъвчех. Много ми щипеше на езика. А и бях запечена въпреки ансола. Решение ми е трудно да предложа.
Сега съм на ансол и цели ябълки. Сега притеснението ми е как да си нося гърнето на децата в колата :1069 От сутринта не съм спряла през 20-30 мин съм :1114 А трябва да взема детето от училището (няма да ме пуснат до 00), после водя на английския в школа (и там може да не ме пуснат), после тичам на родителската среща (е тогава трябва да ме пуснат, щото ще мирише). После много бързо тичам да я взема от английския. Всичкото притеснение е за около 2часа и най-много едно ходене до 00. Да не съм магьосник, а?
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Смехурко написа: Да не съм магьосник, а?
Явно ще ти се наложи да станеш. :955

Влизам тук и ме удрят огненените букви отгоре на сайта в очОто. :lol:
От днес стартирам двудневен детокс на ансол и цели ябълки.
Успех на всички. :524
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

:955 Смехурко, здраво ме разсмя! То и мойта програма е подобна днес, но като гълтам солта неразтворена и ходя по 1-2 пъти до 00 !
А да питам, имам ананасче и за довечера, може ли утре да изкарам на ябълки, гледам доста сте се събрали на ябълки?
galkata

Мнение от galkata »

Здравейте, детокс дами! :)

Искам и аз да се присъединя в компанията ви. :222
Днес започнах детоксикацията на английска сол и фрешове. Имам за сваляне 5-6 кг. и дано ги "преборя" с този прекрасен режим.
Успех :524 на всички!
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Привет банда :954
Ето ме и мен. От вчера съм на детокс, но карах на ябълки - на вилата малко ми е по-сложно със соковете. Днес малко се излагам с чая, но сега ще наваксам. Довечера съм на рожден ден и най-вероятно ще пия една бира, но утре ще карам без отклонения от първоначалните предписания. Сега ще ходя да ви прочета и после, ако мога пак ще се включа.

:329 :329 :329 :329 :329 :329 :329 :329 :329 :329 :329
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Заключено