cchery написа:Цветка, има ли нови -8 кг за последния месец?!

Чери, за последния месец сваления килограм е само един за съжаление, но този път с чиста съвест казвам, че му отпуснах малко края със сладкото и за това резултатът е малък, но важното е, че не се опуснах пък до край и резултат все пак има

Наистина е пристрастяващо.Хапваш малко и ти се иска пак и още и пак и още......Последната седмица експериментирах да не ям купено сладко а ако ми се дояде толкова ям по сладки плодове като круши, смокини или пък мед с тахан.Ами чувствам се свободна така!Хем вкусовите ми рецептори задоволени хем не се чувствам пристрастена.Тези дни си мислех, че не е лесно да се откажат цигарите например,но това е нещо, което трябва да се спре изцяло а с храната не е така.Не можеш да спреш да се храниш а трябва да се научиш да се справяш като подбираш какво по колколко и кога да ядеш.Та вече съм минус 9 кг.

Друга важна стъпка, която направих е да махна кремовете за лице и тяло, които ползвам и се мажа с какаово масло.Кожата ми стана много гладка и мека.Да малко повече време се отделя за процедурата, но си заслужава.