Обещано от Цвети

Публикувай отговор
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Обещано от Цвети

Мнение от cvety_rz »

Минавам да се отчета.Свалените килограми станаха вече 5.Съжалявам, че не си взех мерките със сантиметъра, защото по дрехите се усеща вече разлика и съм много щастлива :mrgreen:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Минавам да се отчета.Свалените килограми станаха вече 5.Съжалявам, че не си взех мерките със сантиметъра, защото по дрехите се усеща вече разлика и съм много щастлива :mrgreen:
Ееееееее, Цвети, много се зарадвах на тази новина. Сякаш те видях с каква усмивка и желаине седиш зад компа, за да ни напишеш това! Прегръщам те много, ама много силно! :922 :922
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

cvety_rz написа:Минавам да се отчета.Свалените килограми станаха вече 5.Съжалявам, че не си взех мерките със сантиметъра, защото по дрехите се усеща вече разлика и съм много щастлива :mrgreen:
Браво, Цвети! :524
Вземи си мерките сега, мисля че не е късно. :922
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Бъни написа:
Браво, Цвети! :524
Вземи си мерките сега, мисля че не е късно. :922
Цвети, поздравления и от мен!!!! Много ти се радвам! :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Благодаря ви момичета :922
Тази сутрин се качих на кантара, но останах изненадана батерията била изтощена.Как стана това толкова бързо не знам :1044 Дет се вика скоро си го вземах.Но може пък докато "вдигне" до 100 да харчи повече енергия :1062 Аз си я карам почти по план.Казвам почти, защото по някога имам малко отклонения.Казват, че изповядан грях бил половин грях та се чудех дали това важи и за калориите :1209
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

:922 :922 :922 Трябва да важи, Цвети! :524 :329
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Отдавне не съм се вясвала насам, но не съм забравила какво съм обещала :mrgreen: Падна и 8 килограм и ми е много хубаво, защото вече и околните забелязват промяната :1206 Сутрин си продължавам с тренировките на велото а вечер ако ми се отдаде случай карам колело из китните и дупчести улици на Стражец :1062 Операцията от време на време ме поняболява, но като цяло съм в кондиция :954 И след като се напохвалих толкова много да не си помислите, че съм на 100 % доволна от себе си.Има още много какво да се желае в хранителните ми навици и в тренировките, но както се казва основата вече е поставена.
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Цвети , чудесни новини ! -8 кг , браво ! :222
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Цветка, има ли нови -8 кг за последния месец?! :)

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

cchery написа:Цветка, има ли нови -8 кг за последния месец?! :)
Чери, за последния месец сваления килограм е само един за съжаление, но този път с чиста съвест казвам, че му отпуснах малко края със сладкото и за това резултатът е малък, но важното е, че не се опуснах пък до край и резултат все пак има :mrgreen: Наистина е пристрастяващо.Хапваш малко и ти се иска пак и още и пак и още......Последната седмица експериментирах да не ям купено сладко а ако ми се дояде толкова ям по сладки плодове като круши, смокини или пък мед с тахан.Ами чувствам се свободна така!Хем вкусовите ми рецептори задоволени хем не се чувствам пристрастена.Тези дни си мислех, че не е лесно да се откажат цигарите например,но това е нещо, което трябва да се спре изцяло а с храната не е така.Не можеш да спреш да се храниш а трябва да се научиш да се справяш като подбираш какво по колколко и кога да ядеш.Та вече съм минус 9 кг. :954 Друга важна стъпка, която направих е да махна кремовете за лице и тяло, които ползвам и се мажа с какаово масло.Кожата ми стана много гладка и мека.Да малко повече време се отделя за процедурата, но си заслужава.
diva

Мнение от diva »

Поздравления, Цвети! :326 :326 :326
Наистина, много е важно, че посоката, в която се движиш дава резултати! А осъзнаването на пристрастеностите и тяхното преодоляване е голям успех, и със сигурност голям мотив да се продължава.
Успех! Продължавай все така упорито и осъзнато напред! :922 :922 :922
Публикувай отговор