Здравейте момичета, отдавна да си призная не съм влизала при вас, определено много ми липсвате. Не е нужно да обяснявам колко много работа имам. Но вече спряхме да заседаваме и надявам се до 14 януари когато отново започваме със заседанията да успея да си оправя нещата.
При нас нищо ново децата са добре горе-долу, трудно понесоха това местене на градините, но няма как. Важното е че са здравички, тук е момента да благодаря на |Черита че ми препоръча д-р Угринова

ЧЕРИ ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ. До сега не се е случвало по това време на годината края на декември и още да не сме се разболявали. Това винаги е бил най големият ми проблем. Повечето знаете през какъв ужас преминахме с тези уши на Алекс, която без никакво притеснения въпреки забраната на един специалист УНГ записах на плуване и вече два месеца ходи да плува детето.
През тази седмица съм си взела отпуск защото иначе щях да изгоря с 5 дни, но само днес ще си остана в къщи. Да се видим с Роската ще ида на зъболекар, ще отидем по магазините да търсим на Алекс куклата Дафни която толкова много иска за Коледа.
Разгледах снимките на Исето във фейсбук на малката Калина която е страхотно дете и тук е момента да ви кажа, в нашата детска градина всяка година правят коледна седмица. До момента моите деца никога не са присъствали защото винаги са били болни. Но тази година си ходят и сега страхотно много се забавляват. Не успях да отида на нито едно събиране с вас, няма да отида и на банкет на съда така ми се събираше с хора да се разтоваря, но все нещо става и не мога.Или Росен е нощна, а на банкета на съда щях да отида обаче никоя от колежките от моята стая няма да отиде и аз за това се отказах. При нас в стаята всяка си е на различно мнение, повечето не си говорят не сме колектив, но аз свикнах. Гледам да не се вплитам в интриги и стоя на страна говоря с всички.
Момичета не зная какво друго да ви пиша. А по празниците на Нова година ще ходим на хижа Ком ще бъдем голяма компания. За първи път от както сме семейство и сме заедно с мъжа ми ще ходим някъде извън домашната обстановка. Предполагам ще прекараме страхотно и децата ще бъдат адски щастливи в планината по цял ден на вън на снега.
Хайде поздрави на всички от мен и една голяма прегръдка.